من جند روزه درخواست adsl دادم
چطور بفهمم خط رانژه شده یا نه
با تشکر
با تشکر
با تشکر
دوست عزیز وقتی مودمت رو روشن کردی چراغ dsl مودم باید کاملا به طور ثابت روشن بمونه(اول چشمک میزنه بعد ثابت میشه)..اون موقعس که مشخص میشه خط شما رانژه شده![]()
هنوز مودم نگرفتم قراره فردا مودم را بیارن
بدون مودم نمیشه رانژه خط را چک کرد
نه بدون مودم نمیشه چک کرد.
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
مدل W8960N وایرلس دو آنتنست رو 3 ماهه دارم بیست و چهار ساعته روشنه نه هنگ میکنه نه داغ میکنه نه بد قلقی داره از موبایل و لپتاپ و ... هم بهش وصل میکنم شبکه بیسم داخلی تا 30 کامپیوتر رو هم ساپورت میکنه با سرعت 300 مگابیت در ثانیه گیم شبکه بیسیم هم خیلی حال میده ولی یه بار بیشتر برام جور نشد بازی کنم چون پایه بازی نداشتم.
این گرونترین مدلشه که 96 تومنه جوان سیستم سر نبش داخل خیابون کنار بازار بزرگ داره.با گارانتی 3 ساله فرادانش.
Last edited by davidmti; 04-02-2010 at 00:41.
دوستان شاتلی لطفا اعلام کنند سرعت دانلود در ساعات رایگان به چه صورت است؟
من با تورنت دانلود میکنم سرعت بالای 10 نمیره
با پشتیبانی که چت میکنم میگم وارد 3 هفته شدیم که وضعیت به همین شکله خب دورم که داره تمام میشه من استفاده ای نکردم
میگه میخاستی پول بیشتر بدی
من که نمیفهمم حرف حساب اینا چیه
حرف حساب اینه که شاتل دزده.3 هفته گند زدن.
پول دیال آپ دادیم بجای adsl
من که رفتم از دنیا نت گرفتم شما هم اگه دیدی تا چندوقت دیگه درست نشد بهترین کار اینه عوض کنی.
هر وقت مثل قدیم به مشتری احترام گذاشتن من خودم به شخصه میرم ازشون میگیرم.
ولی الان فقط دزدی و دزدی و دزدی
روی تورنت که خیلی نمیشه قضاوت کرد ولی وضعیت همه همینطوره
تازه در طول روز و شب قطعی های چند دقیقه ای داره که تعدادشون خیلی هم زیاده
چند روزه که حتی در طول روز هم سرعت پایینه(در حد 20-30 کیلوبایت!)![]()
توی اتوران سی دیش یه برنامه داشت با اون کانفیگش کردم درست شد
من تو یه هفته ی گذشته همش اینترنتم قطغ بوده 1 ساعت اینترنت نداشتم به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت دستور خرابی میدم و تست میکنیم خط رو ولی هنوز همونجورهظاهرا چاره ایی جز عوض کردن آی اس پی ندارم
دیشب 600 مگ دانلود داشتم البته سرعت دانلود از بعضی سایت ها 61 ولی بیشتر سایت ها 32 میزنه نمیدونم قضیه چیه.تورنت خداییش سرعتش افتضاحه بدرد ما نمیخوره برا همون خارج نشین های مرفه بی درد خوبه چون هنوز دانلود نشده میان ازت آپلود کنن. اون هم با این سرعت افتضاح ما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)