سعی کن اول spiritual cultivation رو اول انجام بدی بعد برو سراغ quest ها اینجوری با اسکیلهای جدید موبا رو میکشی![]()
سعی کن اول spiritual cultivation رو اول انجام بدی بعد برو سراغ quest ها اینجوری با اسکیلهای جدید موبا رو میکشی![]()
خب دادا یه کمکی به ما بکن این کوئستش یه کمی سخته کشتن frang اگه درست گفته باشم فکر کنم 30000 هلث داره تکی نمیشه زدن اون موقع هم که درخواست دوستی کردم داشتم دنبال یه نفر میگشتم که بیاد کمک که پیدا نشد!
راهش اینه که بری توی یک faction و اونجا معمولا افرادی هستن که کمک کنن.
یا اینکه اونجا منتظر بمونی یک نفر دیگه که همون باس رو میخواد بکشه بیاد بعد با اون تشکیل squad بدی.
البته veno باید بتونه farng رو solo کنه.
لول 30 venom با pet خیلی راحت میکشش frang که کاری نداره من خودم تکی کشتمش اصلا عضو fac هستی یا نه
سلام من لول 9 هستم می خوام اسکیل هاشو وا کنم وا نمیشه.با اینکه اسپریت و پول به اندازه کافی دارم .assassin هم هستم.باید چیکار کنم؟(کامل توضیح بدین)
ببرین معموریت spiritual cultivation داری ؟؟ اگه داری اول اون رو باید انجام بدی
یک سوال chi چی هست؟ برای یکی از این skill هام که می خوام بزنم میگه 30 تا chi لازم داری
chi برای اجرای بعضی اسکیل ها لازمه
spiritual cultivation انجام بده
chi با حمله کردن به mob ها بدست میاد یا با انجام skill ها مثلا buff یا heal کردن یعنی مثل مانا نیست که خود به خود پر بشه.با هر حمله یک مقدار chi بدست میاری.در شروع ظرفیت chi برابر با 100 هست.ولی در لولهای بالاتر 29-59 و89 با انجام culti این ظرفیت افزایش پیدا میکنه.روی genie هم یک skill هست که chi رو افزایش میده.
در مورد skill ها بعضی skill ها محدودیت لول دارن و بعضی رو باید skill پیش نیازش رو یاد بگیری تا بتونی اون skill رو یاد بگیری.
همه skill ها هم یک cultivation خاصی رو نیاز دارن که تا به اون درجه cultivation نرسی نمیتونی اون skill رو یاد بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)