یک خبر خوب :
تا چند روز آینده تم مشکی رو برای این گوشی قرار میدم ! بهمرا آموزشش ...
یک خبر خوب :
تا چند روز آینده تم مشکی رو برای این گوشی قرار میدم ! بهمرا آموزشش ...
دوستان برنامه ای هست که از طریق بلوتوث بشه اس ام اس داد ؟؟
من یکی پیدا کردم ولی بتاست و ورزن اصلی نیست !
میخواستم ببینم برنامه توپی سراغ دارید....؟
ممنونم![]()
اسم برنامه چیه تا برات پیداش کنم ؟
اگه کسی مسنجر واسه یاهو سراغ داره بگه
من چندتا نصب کردم نتونستم لاگ این کنم
سلام دوستان، میشه لطفا منو راهنمایی کنید ؟ این گوشی RAM 4GB را ساپورت میکنه؟ حداکثر رمی که شما باهاش مشکل نداشتین چی بوده؟ ممنون![]()
چند سوال قبل از خرید این گوشی.
1. این گوشی دارای تاریخ شمسی با امکان ثبت رویداد و تکرار آن به صورت سالانه و یا ماهانه نیز میباشد.
2.بیشترین استفاده من از گوشی همراه دیکشنریهای مختلف است ، دوستان در نصب و استفاده از دیکشنری فارسی و انگلیسی مشکلی ندارند؟(راحتی در این قسمت مهمترین ملاک من از خرید گوشی است)
بله داره...ولی تکرارشو فکر نمی کنم...1. این گوشی دارای تاریخ شمسی با امکان ثبت رویداد و تکرار آن به صورت سالانه و یا ماهانه نیز میباشد.
مشکلی که ندارند، من الان دارم یه دیکشنری 10 مگی دان می کنم و نصب کنم (فارسی به انگلیسی، انگلیسی به فارسی، انگلیسی به انگلیسی). تست کردم، نصب شد ولی میری توش ارور میده، احتمالا به خاطر حجمشه...2.بیشترین استفاده من از گوشی همراه دیکشنریهای مختلف است ، دوستان در نصب و استفاده از دیکشنری فارسی و انگلیسی مشکلی ندارند؟(راحتی در این قسمت مهمترین ملاک من از خرید گوشی است)
اینم لینک سایتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدeBuddy 1.4.2 که علاوه بر یاهو، ام اس ان و گوگل و... رو هم ساپورت میکنه، تاچ هم ساپورت میکنه....اگه کسی مسنجر واسه یاهو سراغ داره بگه
Last edited by Michael Ropy; 12-12-2009 at 23:05.
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه کی پد مجازی رو در بازیها حذف کرد؟
من الان این آسفالت 4 برام کی پد میاره و ماشین دیده نمیشه
میخوام جوری باشه فقط تو بعضی بازیها بره چون بقیه بازیها لازم دارن
ممنون میشم جواب بدین
راستی دوست عزیز با دیکشنری فارسی به انگلیسی یکم مشکل خواهی داشت ولی انگلیسی به فارسی من مشکلی نداره جز اینکه کیبورد داخل دیکشنری من کمی کوچیکه که خوب شما میتونی دیکشنری دیگه پیدا کنی ، من فارسی به انگلیسی که حروف بهم نریزه پیدا نکردم با اینکه گوشیم خودش روش فارسی داره و فریم JP هست
راستی دوستان کسی اینجا GPRS همراه اول استفاده کرده؟ آیا سرعت شما هم مثل من 25 کیلوبایت هست؟؟
این یعنی از ADSL 128 هم سرعتش بیشتره من الان با 25 ثابت سرعت دارم که تا 27 میره و برمیگرده
مرسی اگه لینکشو داری بذار
یه آموزش مختصر هم بذاری ممنون میشم
اینجا برید:کسی میدونه چطور میشه کی پد مجازی رو در بازیها حذف کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)