اره برا من هم بعضی موقع ها اینجوری میشه!فکر کنم باگ نرم افزاری باشه!من گوشیو اپدیت کردم..اما دارم smsمینویسم یهو شروع میکنه همه کلمه هارو پاک کردن..یا این علامت تایپش یشو تپ تپ شروع حرت به راست یا چپ میکنه...چیکنم
اره برا من هم بعضی موقع ها اینجوری میشه!فکر کنم باگ نرم افزاری باشه!من گوشیو اپدیت کردم..اما دارم smsمینویسم یهو شروع میکنه همه کلمه هارو پاک کردن..یا این علامت تایپش یشو تپ تپ شروع حرت به راست یا چپ میکنه...چیکنم
آخه این قاب های ارزون قیمت را زیاد تعریف نمیکنن . میگن خوب فیت گوشی نمیشه و نمیزاره تاچ خوب کار کنه .
منم گوشیم قاب جلویش خیلی رنگ و روش رفته و واقعا حالم بهم میخوره وقتی گوشیم رو میبینم . حاضرم 25 هزار تومان ( فقط قاب جلو ) رو بدم گوشیم از نظر ظاهری خوب شه
معلومه اهل حالی ! راستش منم وقتی خط و رنگ پریدگی میبینم بدجوری اعصابم خورد میشه
اگه فقط قاب جلو رو بگیری به صرفه تره چون قاب وسط زیاد مشکلی واسش پیش نمیاد
دوستان با اینکه این همه کرک و خود برنامه پی دی اف ریدر معرفی شد تو این تاپیک ولی هنوز ما مشکل داریم کرک نمیشه فقط تریال میشه استفاده کرد کسی نیست کمک کنه؟
دوست عزیز شما اگه کرکش رو نصب کنی درست میشه ، مطمئن باش هیچ مشکلی پیش نمیاد
سراسر نت رو بگردی یه نفر هم پیدا نمیشه که گوشیش با کرک این نرم افزار مشکل دار شده باشه
دوست من
ممنون از رانماییت ولی مشکل اینه که کرک نمیشه ارور میده
من با کرک کردنش مشکلی ندارم با ارورش مشکل دارم
و اینکه نمیشه از طریق کانکت شدن به اینترنت و وایرلس زبان فارسی رو اضافه کرد؟
فایل دوم که لینک دادم نیازی به نصب کرک نداره ... کرک سرخوده ! قبلی رو پاک کن اونو نصب کن شاید کار کنه
امتحانش ضرر نداره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زبان فارسی به چی ؟ به ریدر یا به گوشی
Last edited by jb.NY; 25-08-2010 at 11:25.
اوکی امتحان میکنم
منظورم زبان فارسی هست الان زبان گوشی من واسه اس ام اس نوشتن عربیه میخوام فارسی کنم نمیدونم باید چیکار کنم یه سری حروف فارسی رو نداره
-----
گوشیت را با پروداکت کد فارسی آپدیت کن
باید پرداکت کد گوشیتونو عوض کنین و گوشیتونو کامل آپدیت کنین یا اینکه firmware فارسی رو دانلود کنین و با فونیکس یا جف گوشی رو فلش کنین
توضیحات لازم هم تو همین بخش نوکیا پیدا میشه
اگه کمک خواستین در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)