داداش یه سوال؟رو صفحه گوشیت برچسب ضد خش چسبوندی؟
اگه اینکارو کردی برچسب رو بردار دوباره کالیبره کن.
ولی اگه برچسب نداری امکان داره سخت افزاری باشه ببر نمایندگی نشون بده
داداش یه سوال؟رو صفحه گوشیت برچسب ضد خش چسبوندی؟
اگه اینکارو کردی برچسب رو بردار دوباره کالیبره کن.
ولی اگه برچسب نداری امکان داره سخت افزاری باشه ببر نمایندگی نشون بده
گوشیمو تو جیبم میزارم در میرارم بعد گیر میکنه اساسی چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟کارت دارم نمایندگی ببرم درست می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام به همه بر وبچ . به نظر شما jet رو با گارانتي بگيرم يا نه ؟ اصلا گارانتيش به كار مياد ؟ چون فك كنم نزديك 30 - 35 تومن بي گارانتيش ارزونتره .
merc
سلام دوستان امروز بالاخره امتحاناتم تموم شد با خوشحالی رفتم جت بخرم متاسفانه گوشی خودم که N82 هست رو 190 میخواستن اونها هم چون دیدن قاب رو عوض کردم دیگه پشیمون شدند چند تا دیگه هم به قیمت پایینتر ازم میخریدن دیگه نفروختم اگر یکی پیدا کنم به قیمت خوب بفروشم میرم میخرم یادش بخیر اون زمان 470 هزار تومان پای این گوشیم پول داده بودم ولی الان ...
خلاصه خیلی تو ذوقمون خورد میگفتیم جت میخریم بعد از امتحانات حال میکنیم اونم نشد![]()
نه برچسب نداره..
آخه سوال من اینه.. کالیبره کردن واسه وقتی هست که گوشی نقاط رو نمیشناسه, چرا وقتس مسخوام کالیبره کنم همونجایی رو میخواد لمس کنم که خودش فرض کرده؟ اینطوری اصلا کالیبره چه معنایی داره؟
نمیدونم والا اگه نمایندگی نزدیکتون هست ببر نشون بده ضرر نداره.
حتما سامسونگ یه چیزی تو فکرش بوده که این مدلی کالیبره میشه دیگه وگرنه الکی که کالیبره این شکلی رو نذاشته رو این قضیه فکر شده مطمئن باش.
سلام
من امروز عصر دارم میرم این گوشی رو بخرم.
دوستانی که این گوشی رو دارند ازش راضی هستن؟؟؟
به tv هم وصل میشه این گوشی؟
ممنون
کابل جدا داره..باید جدا بخری..توی جعبه نیست..اما وصل میشه...به tv هم وصل میشه این گوشی؟
برای خوندن و ويرايش فايل های آفيس مثل ورد و اکسل امکانی داره اين کوشی ...!
بطور کلی من بين اين واچ تی سی touch2 موندم
الان قيمت جت 320 و اچ تی سی که گفتم 284 تومن هست.
گوشی الانم nokia N72 هست ... الان بيشتر به گوش دادن موسيقی رو آوردم ولی فايل pdf, word و exell هم دارم و استفاده ميکنم.
توصيه شما چيه کدوم رو بخرم ..؟؟؟؟
من هم این مشکلو دارم یکی دیگه از کاربرا هم توی چند پست قبل هم این مشکل رو داشت کسی نمیتونه این مشکل رو حل کنه (با عوض کردن فریمور هم درست نشد)!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)