دوستان عزیز من میخواستم آموزش کوک کردن رام براتون بزارم . دیدم اکثرا حتی نمیدونن که رام چطور تعویض میشه. برای همین لزومی ندیدم انشالله یه مدت بگذره تعداد رام بازها که زیاد شد آموزش کاملش رو میذارم .
دوستان عزیز من میخواستم آموزش کوک کردن رام براتون بزارم . دیدم اکثرا حتی نمیدونن که رام چطور تعویض میشه. برای همین لزومی ندیدم انشالله یه مدت بگذره تعداد رام بازها که زیاد شد آموزش کاملش رو میذارم .
مرسی از راهنماییتون
یه سوال دیگه پیش اومد,حافظه های 2,8,16 گیگش چقد ممکنه تفاوت قیمت داشته باشن؟
کسی کل رام ها و نرم افزارشو توی یک مجموعه رو DVD داره ؟؟؟
در مورد تفاوت قيمتها بايد بگم 2 گيگش كه گير نمياد يا من نديدم
در مورد 8 و 16 اونقدرا تفاوت نداره شايد در حدود 30 تومان توي مدلهاي با گارانتي بدون گارانتيها اونقدر قيمتش فرق نميكنه
اخه بيشتر وينمو ها حافظه داخلي ندارند برفرض هم كه بپره به قول اقا سعيد تازه ميشه hd2
چيزي از ارزشهاي اين گوشي كم نميكنه![]()
در مورد رام هم منم با اقا سعيد موافقم رام خيلي خوبيه jd3
اقا سعيد ميتونيد لينك رامي كه معرفي كرديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pda ,phone .csc هر سه قسمتش رو جداگانه براي دوستان بگزاريد ؟
باز هم ازتون تشكر ميكنم
![]()
دوستانی که با گارانتی خریدن میخوام براشون ثابت کنم که 50 تومن پولشون رو ریختن دور:
من هفته پیش گوشیمو به 6.5 ارتقا دادم و همش 10 دقیقه طول کشید. بعدش تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه رام ردیف از اچ تی سی برای امنیا کوک کردن . حال کردم و برای چند روز انگار اچ تی سی داشتم جوری که خودم هم یادم رفت که گوشیم امنیا 2 !! بعدش دیروز دیدم که آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده منم دانلودش کردم و ریختم تو گوشیم .و با کمال تعجب دیدم که وقتی کلی نرم افزار روی گوشیم ریختم 90 مگابایت از حافظه رم و 110 مگابایت از حافظه اصلی گوشی خالیه!
فکر نکنم دیگه از این رام بیرون بیام . چون واقعا سریعه ! تو گالری عکس . تو اس ام اس و تمامی مشکلاتی که من داشتم حل کرده.
حالا میخوام به دوستای گلی که گوشیشون رو از پارس مایکروتل خریدن بگم که آیا پارس مایکروتل هر رامی که شما بخواید اعم از JA5 --- JB! ---JB3 ---JB# Lite ---JB# Ultra Lite --HTC leo و .... رو براتون میریزه؟؟
آیا هروقت که حال نکردید میتونیببرید بگید برام توی 10 دقیقه عوضش کن؟؟ آیا به هزینه رفت و آمد و وقتش می ارزه؟؟
پس اینجاست که باید توصیه کنم به کسایی که میخوان این گوشی رو بخرن به هیچ عنوان با گارانتی نخرن چون کافیه خودتون یه بار رامشو عوض کنید ، بهانه خوبی میدید دست پارس مایکروتل که گوشیتون رو از گارانتی خارج کنه
. در ضمن گوشی های بدون گارانتی مثل مال من باتری ژاپنی دارن.
موفق باشیداقای سعید بالاخره با گارانتی یا بدون گارانتی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!سعی کنید با گارانتی بخرید .![]()
دوستان از کجا مشخصه که win6.5 فابریک روی گوشی هست یا اینکه 6.1 رو آپدیت کردن؟؟؟؟؟؟
شاید جعبه هاشو عوض کنن آخه !!!!!!![]()
دوستان این گوشی رو فقط کره تولید کرده یا کشور دیگه ای هم تولید کرده ؟
ساخت کدوم کشورشو بگیریم و چرا ؟
درود
من این گوشی رو از اصفهان با گارانتی خرید495.
حالا می خوام یه سری نرم افزار رو بهم آدرسشو بدید:
فارسی ساز ( فقط خوندن نیازی به نوشتن ندارم)
نرم افزار GPS ( همینطوری فابریک نمیشه باش کاری کرد؟)
یه پلیر خوب واسه FLV و سایر فرمت ها
قطب نمای دیجیتال
فقط نگید سرچ کنم که با DIAL-up وصل میشم . شماره صفحه رو هم بگید ممنون میشم.
راستی واسه پیشگیری از پریدن حافظه ی محترم چیکار کنم؟
در مورد اينكه از كجا ميشه فهميد گوشي win 6 بوده يا 6.5 بايد به تاريخ ساخت گوشي نگاه كنيد فكر ميكنم از aprill 2010 به اينطرف همه گوشيها با ويندوز 6.5 اومدند
در مورد اينكه كشور ديگه اي توليد ميكنه نه فقط كره هست
در مورد باطري هم دو مدل وجود داره made in china fabrique korea و made in japan
كه تفاوتي نميكنه توي مصرف باطري يا لا اقل اوني كه من دارم فرقي نميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)