تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 1211 اولاول ... 43931331391401411421431441451461471531932436431143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

10

من یک چند مدت نبودم مگه گیم پلی از بازی بیرون اومده؟
    اگه اومده یک لینک دانلود با حجم کم بگذارید!!
    سلام
    این یه لینک 21 مگی که زحمتش رو حسین جان کشیده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم یه لینک دیگه که حجمش 13 مگه و با قبلیه فرق داره که زحمتش رو Дttractive ζ کشیده:
    کد:
    موفق باشی

2. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

youtube که ف ی ل ت ره
    لینک دیگه ای ازش ندارین؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    شرمنده من صبح نبودم .

متن اصلی قسمت دوم اون آرتیکل :

محتوای مخفی:  

Part 2 of the translation:

Become a legend again

Among the other game modes "Become a legend" will return and there seems to be the same as last year, but I only tested the mode for a few minutes.
    From the main menu, you can also choose to play a quick match, cups and leagues.

Add audience audio

For those who like to edit teams and players, there are the same amount of hairstyles and faces as last year, you can still take pictures and add a face or emblem and there is still no really full beard. A cool detail is that you now can add about ten audience audio per team to create a little more unique atmosphere at the stadiums.
    Graphically, there has been an improvement in the lighting effects and details on many of the players and on the field. Some players are scarry like their selfs, while others are laughable. Olof Mellberg has for some reason has become somewhat unrecognizable and Erik Edman is just weird with a new emo-haircut. The Nets behave about as wierd as before and faces react to things that is happening on the field.

License has moved east

When it comes to licenses, Hammarby, AIK, IFK Gothenburg and Kalmar will be in from Sweden. In England, only Manchester United and Liverpool are fully licensed, the rest have wrong Team names and kits. The entire Spanish league is in, but not "a small team who have been fighting" according to Konami. All Italian and Dutch Teams is in, many Russian and several new Eastern European teams, four Greek, three Belgian, some Portuguese, but in this version the German league is very empty. I do not think I saw a single Team. The reason is that EA owns the Bundesliga license.

More FIFA?

So the most important; Feeling on the pitch. It were Konami has been tough. It will probably not feel like an immediate improvement for most who try it for the first time. Players are now a little heavier, a little more physical. It is not as easy to just run through the players that it was in PES 2009, but it is a little slower in the turns. To get away a pass or shot can take a tenth of a second extra to get the players to gain control of the ball or for the animations to catch up with. The players are not quick to change ways in spriting and it's not easy to go from standstill to full speed. It is perhaps more realistic, but it gives a slightly slower feeling on the pitch. I hardly dare to say it, but it is a little more FIFA over the feeling.

The Raven and the goalkeeper

Sometimes, it looks good that the players do not really control the ball in all situations, but it's still too often crappy-player-control of the Premier League players. It is okay if it happens rarely, but my impression of the ten games I played or witnessed is that it happens too often. It happened several times that the player fumbled out the to the sidelines when they tried to receive a long pass, as if they still don't know where the pitch are.
    I saw a lot of new animations and physical duels seemed more alive. It happened several times that players stood still, and fought for the ball before anyone came. That bad Sprint-animation from PES 2009 is slightly better now, but still not flexible enough.
    One detail that irritated me was that the goalkeeper is extremely slow with passes to the back line from Out-Kick stance. It does not seem that the goalkeeper has become much faster on throwing the ball out either.

New tactics and cards

It is quite clear that you can not just throw yourself into the PES 2010. It is a slightly new feel of the field where you like in FIFA 09 has to be slightly ahead in the tank at all times and pass a little sooner than you think is necessary. The new tactics system also requires careful testing. You can set how much support players to give, how hard the press the team will bring, and much more. It looks good in the menus with clear instructions and animated examples of how it affects the game.
    A new card system with various special abilities of the players have also been introduced, but I honestly don't understand so much about it yet. Players can have different abilities as running along the edges, breaking in on goal or something like that. A way to define how they often play on the pitch as like the stars in PES 2009, but exactly how it works, I have to get back to that.

Statistic for games on the Sofa

We could, as I said not to test the online mode, but for you who like to play against friends offline, there are now profiles to save for you and all your opponents to later compare you selfs in all possible statistics. Kind of like the PS2 versions in other words.
    Another feature compared to PES 2009 is that the game loads faster now and that we can see the matches presention while waiting. A little, smart trick.
    Even the music has improved. It is not the same painful tones from Konamis most sadistic person anymore. There is still much that is created by Konami itself, but it is now a little better productions.

Carefully positive

My gutfeeling is that Konami has made it a little difficult for themselves. We Master League nerds will probably be satisfied with the new system far deeper, but all who want that exact, control which I still think PS2 versions completed it best, will probably be disappointed in the beginning. PES 2010 is not something you just throw your self into and mastering it after two matches. I need more match hours before I am sure with my impression. So far, I am carefully positive.

قبل از هر چیزی اینو بگم که کسی که این نظراتو ارائه داده نسخه بعد از 50 درصدو بازی کرده(حدود 70 درصد) و نسبتا جدیده اما نسخه ای نیست که قراره توی نمایشگاه آلمان ارائه بشه .آدام میگه توی نسخه نمایشگاهی بازی کدهای بیشتری تخصیص داده شده بنابراین زیاد نگران نکات مایوس کننده این متن نباشید .سر مطالب این متن دیروز جنجالی توی سایت WENB به پا شد ( جاتون خالی شیر تو شیری بود کار به فحش و این چیزام کشید نویسنده این متن اومد از خودش دفاع کنه حسابی زدن تو پر بنده خدا )خلاصه بگم خیلیها میگفتن ما خیلی ناامید شدیم .
    آخر سرم متن اصلیو از صفحه اول سایت برداشتن .

واینم ترجمش :

Become a legend دوباره

از جمله مودهای مختلف بازی که توی این نسخه وجود داره مودBECOME A LEGEND است و بنظر میرسه مشابه همون پارسالی باشه و تغییری نکرده هرچند که من فقط چند دقیقه توی این مود وقت گذاشتم .

از منوی اصلی بازی شما همچنین میتونید مودهای quick match, cups and leagues رو برای بازی کردن انتخاب کنید .

افزودن صدا به تیمها

برای اونایی که دوست دارن بازیکنان و تیمشون رو ادیت کنن مثل نسخه پارسال تعداد معینی سبک مو و صورت وجود داره .شما توی این شماره هم میتونید یک عکس یک صورت یا آرم باشگاه رو وارد بازی کنید اما این قسمت هنوز کامل نیست .ویژگی جذاب دیگه ای که توی این نسخه وجود اینه که امکان اضافه کردن صداها برای هر تیمی وجود داره که از طریق اون میشه جو منحصر به فردی توی استادیوم تیمها بوجود آورد.

از نقطه نظر گرافیکی باید گفت پیشرفت خوبی در زمینه افکت های نوری صورت گرفته و بر روی جزئیات چهره بسیاری از بازیکنان و همینطور زمین بازی کارهای بسیار خوبی انجام شده . جراحت ها , زخم و علامتهای که در عالم واقع روی بدن بعضی از بازیکنان وجود داره توی این بازی به چشم میخوره درحالیکه بعضی از بازیکنان مضحک طراحی شدن .مثلا چهره اولاف ملبرگ زیاد قابل شناسایی نیست یا اریک ادمان که فقط روی موهاش کار شده .تورهای دروازه هنوز مثل سابق هستن . زمانیکه توی زمین اتفاقی میفته بازیکنان به سمت اون اتفاق نگاه میکنن .

لیسانس ها بیشتر به سمت شرق اروپا

از سوئد تیمهای Hammarby, AIK, IFK Gothenburg and Kalmar هستند .از انگلیس فقط منچستر و لیورپول بطور کامل لیسانس شدن و بقیه تیمها اسم و لباساشون اشتباهه .لیگ اسپانیا بطور کامل لیسانس نشده .تمام تیمهای ایتالیایی و هلندی وجود دارن تعدادی از روسیه و چند تا تیم جدید از شرق اروپا 4 تا از یونان 3 تا از بلژیک تعدادی از پرتغال . تواین نسخه لیگ آلمان وجود نداره .

بیشتر از فیفا ؟

نکات مهم تر درمورد چشم انداز بعضی ازچیزایی که در زمین وجود داره .برای بیشتر کسانیکه برای اولین بار بازی میکنن شاید اصلاحات بازی ملموس نباشه .بازیکنان یک کم سنگین ترو همینطور فیزیکی تر شدن . مثل نسخه 2009 دیگه بازیکن نمیتونه سریع از بین بازیکنان حریف حرکت کنه و بدوه .توی چرخشها بازیکنان کند تر شدن .موقع دویدن بازیکنان بصورت ناگهانی نمیتون تغییر مسیر بدن .به راحتی نمیشه یک بازیکن رو از حالت سکون به حداکثر سرعت رسوند . این شاید واقعی تر باشه اما یک مقدار احساس کندی رو توی زمین القاء میکنه . من به سختی جرات میکنم که اینو بگم اما این مسائل یک مقدار بیشتر از فیفا توی این بازی احساس میشه .

RAVEN و دروازه بان

بعضی وقتها بنظر میرسه که طبیعی باشه که یک بازیکن در تمام صحنه ها کنترل خوب و کاملی روی توپ نداشته باشه .اما این مساله توی بازی خیلی اتفاق میفته . مشکلی نیست اگه بندرت این اتفاق بیفته اما به کرات پیش میومد که بازیکن , کنارهای خط طولی زمین نمیتونست توپهای بلند رو خوب کنترل کنه و توپو لو میداد بنظر میرسه اونا هنوز خوب نمیتونن موقعیت مکانیشون رو توی زمین تشخیص بدن .

من انیمیشن های جدید زیادی توی بازی دیدم همینطور درگیریهای فیزیکی زیادی رو که خیلی زنده بنظر میرسیدن .چند بار پیش اومد که مثل گذشته بازیکنان می ایستادن و عکس العمل نشون نمیدادن وهمینطورقبل از اینکه بازیکن حریف به توپ برسه بی جهت سر تصاحب توپ درگیر میشدن .انیمیشن های بد حالت دویدن در نسخه 2009 اینجا یک کم بهتر شده اما هنوز انعطاف لازمه رو ندارن .

یک بخش که موجب رنجش من شد این بود که دروازه بان برای دریافت پاسهایی که از خارج محوطه جریمه بهش داده میشه شدیدا کند عمل میکرد . بنظر نمیرسه که دروازه بانها در پرتاب توپ سریع تر شده باشن .

تاکتیکها و کارتهای جدید

کاملا روشنه که شما نمیتونید بلافاصله خودتون رو با این نسخه وفق بدین .شما احساس جدیدی رو تجربه میکنید که تاحد کمی اونو توی فیفا 9 مشاهده کرده بودین .لازمه که سیستم تاکتیکی جدید رو با دقت تست کنید .شما میتونید میزان ساپورت بازیکنان رو تنظیم کنید همینطور میزان پرسینگ و خیلی چیزای دیگه .بنظر میرسه راهنما, دستورالعملها و انیمیشن های مربوطه( که مثالهایی برای چگونگی تاثیرهر استراتژی رو شامل میشن) که توی منوی بازی قرار داده شده مورد مفید و خوبی باشن .

یک سیستم کارت جدید با توانایی های متنوع و ویژه ای از بازیکنان که قبلا معرفی شده .اما راستشو بخواید من هنوز چیز زیادی درموردشون نمیدونم .بازیکنان در زمان حرکت در طول زمین میتونن تواناییهای مختلفی داشته باشند مثل نفوذ به دفاع حریف و چیزای دیگه . برای مشخص کردن این که بازیکنا توی زمین به چه شکل کار میکنن میشه اونا با کاری که ستاره ها توی نسخه 2009 انجام میدادن مقایسه کرد. اما این سیستم دقیقا چطوری عمل میکنه من باید اینو بفهمم .

تماشای آمار بازی

دراینجا میتونید ( چنانچه قبلا گفتم من حالت آنلاینشو تست نکردم اما برای شما که درمقابل دوستتون در حالت آفلاین و معمولی بازی میکنید) یک پروفایل برای خودتون و تمام حریف هاتون جهت مقایسه عملکرد ایجاد کنید که دراون تمام آمار مربوط به عملکرد شما و تمام دوستانتون ثبت میشه .بعبارت دیگه چیزی شبیه به موردی که توی نسخه های PS2 وجود داره .

ویژگی دیگه در مقایسه با نسخه 2009 اجرای سریعتر بازیه و اینکه ما میتونیم نمایش هایی از بازیو در حال لودینگ بازی ببینیم . مثل حرکات و تکنیکهای فریبنده بازیکنان .

حتی موزیک بازی هم بهبود پیدا کرده . نتهای ناراحت کننده قدیمی دیگه وجود نداره .هنوزم آهنگهایی که خود کونامی ساخته توی بازی وجود داره اما این آهنگها الان کمی بهتر شدن .

با احتیاط میگم دلگرم هستم

احساس قلبی من اینه که کونامی کار رو برای خودشون کمی مشکل کرده .ممکنه افراد عادی با مستر لیگ و سیستم های جدید راضی بشن اما بقیه راضی نخواهند بود من فکر میکنم هنوز کنترل نسخه PS2 بهترین کنترل بود شاید درابتدای کار ناامید بشیم . PES 2010 چیزی نیست که شما بتونید توش همون اول کار به مهارت لازمه برسید فکر نکنید با انجام دو تا بازی میتونید روش مسلط بشید .برای اینکه من به اظهار نظرهایی که کردم مطمئن بشم باید وقت بیشتر روی بازی بزارم . تا اینجا من با احتیاط میتونم بگم که به این نسخه بازی دلگرم هستم .
    Last edited by 4039; 13-08-2009 at 16:21.

5. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

youtube که ف ی ل ت ره
    لینک دیگه ای ازش ندارین؟
    اینو امتحان کن
    کد:

7. 2 کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

قبل از هر چیزی اینو بگم که کسی که این نظراتو ارائه داده نسخه بعد از 50 درصدو بازی کرده(حدود 70 درصد) و نسبتا جدیده اما نسخه ای نیست که قراره توی نمایشگاه آلمان ارائه بشه .آدام میگه توی نسخه نمایشگاهی بازی کدهای بیشتری تخصیص داده شده بنابراین زیاد نگران نکات مایوس کننده این متن نباشید .سر مطالب این متن دیروز جنجالی توی سایت WENB به پا شد ( جاتون خالی شیر تو شیری بود کار به فحش و این چیزام کشید نویسنده این متن اومد از خودش دفاع کنه زدن تو پرش )خلاصه بگم خیلیها میگفتن ما خیلی ناامید شدیم .
    آخر سرم متن اصلیو از صفحه اول سایت برداشتن
    خیلی ممنون حسین جان.بدور از تعارف واقعا کارت عالیه.
    این کانیگیا که همه رو ریخته بهم.آدام کاملا با سیاست حرف میزد و از کونامی دفاع می کرد اما تو صحبتهای کانیگیا بجز همون سیستم کارتها چیز خاص دیگه ای مشاهده نشده.اما من میگم نباید ناامید شد چون مسئولان ign بیخود حرف نمی زنن حتما یه چیزی بوده که از pes2010 تمجید کردن.
    راستی pesfan اون ویدیو که قول داده بود گذاشته.البته فکر کنم همونیه که تو jvn بود چون دایل آپم اولی رو که اصلا ندیدم این رو هم ده درصدش لود شده بود داشت درباره بازی توضیح میداد.زیر ویدیو هم دربارش مفصل توضیح داده شده که دوباره کارآیی سیستم کارت هارو توضیح داده.
    این هم لینکش:
    کد:

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خیلی ممنون حسین جان.بدور از تعارف واقعا کارت عالیه.
    این کانیگیا که همه رو ریخته بهم.آدام کاملا با سیاست حرف میزد و از کونامی دفاع می کرد اما تو صحبتهای کانیگیا بجز همون سیستم کارتها چیز خاص دیگه ای مشاهده نشده.اما من میگم نباید ناامید شد چون مسئولان ign بیخود حرف نمی زنن حتما یه چیزی بوده که از pes2010 تمجید کردن.
    راستی pesfan اون ویدیو که قول داده بود گذاشته.البته فکر کنم همونیه که تو jvn بود چون دایل آپم اولی رو که اصلا ندیدم این رو هم ده درصدش لود شده بود داشت درباره بازی توضیح میداد.زیر ویدیو هم دربارش مفصل توضیح داده شده که دوباره کارآیی سیستم کارت هارو توضیح داده.
    این هم لینکش:
    کد:
    بله محمد جان این همون ویدئو هستش . پریشب که توی تاپیک گفتم JVN قراره زودتر اون ویدئو رو منتشر کنه و همین کار رو هم کرد .اصلا قرار نبود ویدئوی دیگه ای منتشر بشه .با این کار سایت JVN حسابی حال PESFAN گرفته شد آخرشم کل تاپیک مربوطه رو از روی سایتشون برداشتن (احتمالا از ناراحتیشون بوده ) .
    درمورد نظر IGN هم بگم حق باشماست و تقریبا همین نظر IGN و یوروگیمر هستش که هنوز همه رو امیدوار نگه داشته .
    راستش آدام قراره دوشنبه یک PLAYTEST دیگه از آخرین ساخت بازی قبل از نمایشگاه داشته باشه خودش میگفت مقداری از اخبار رو بعد از پلی تستش توی سایت میذاره امیدوارم رو حرفش بمونه .
    بعد از نمایشگاه GC فکر میکنم بشه روی بازی نظر داد بعد از ارائه اخبار و گیم پلی جدید از بازی مشتاقانه منتظر نظرات تمام دوستان خوب و صمیمی تاپیک هستم .

11. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

youtube که ف ی ل ت ره
    لینک دیگه ای ازش ندارین؟
    سلام بهزاد جان
    شما لینک یوتاب رو تو این سایت بده و بعد دانلودش کن :
    کد:
    اینو امتحان کن
    کد:
    در ضمن دوست عزیز من هم همین لینک رو داده بودم خوب

13. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون مرتضی جان
    من می خواستم که فایل رو دان نکنم و همونجا نگاه کنم
    ولی مثل این که باید برم دنبال دانلود فایل
    در کل ممنون

این لایسنس ها هم که دوباره حال ما رو گرفت
    لیگ المان هم که دوباره نیست....خدا کنه حداقل لایسنس لیگ اسپانیا رو کامل کنن

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون مرتضی جان
    من می خواستم که فایل رو دان نکنم و همونجا نگاه کنم
    ولی مثل این که باید برم دنبال دانلود فایل
    در کل ممنون

این لایسنس ها هم که دوباره حال ما رو گرفت
    لیگ المان هم که دوباره نیست....خدا کنه حداقل لایسنس لیگ اسپانیا رو کامل کنن
    بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه
    بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم

17. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این روزا محمود نیست باید جورشو بکشیم .
    یک خبر توی سایت pesfan گذاشتن دیدم بد نیست توی تاپیک بزارم .
      محتوای مخفی:  

We’ve got a jam packed schedule next week guys, jam packed. Starting on Monday at 10am, we’ll be posting both our in-depth PES2010 preview and the Q&A session we’ve been working on (filled with answers to a tonne of questions you’ve been asking).

There’ll also be our Master League play test article on Tuesday. My ML season is going terribly, but the mode itself is coming along nicely, expect as much info as we can provide on the 18th.

On the 19th, we’ll be releasing some further information straight from the mouth of favourite fish-man, Shingo “Seabass” Takatsuka, when he’ll be giving his live presentation at Gamescom. What this means, we don’t quite know, but be assured you’ll find out as soon as we do.

Depending how good you’ve been this year there might even be a few surprises in store, as well as more of your questions being answered on both our twitter and the constantly updated Q&A thread at various points right throughout the week.

دوستان ما یک برنامه فشرده برای هفته بعد تهیه کرده ایم .این برنامه فشرده از ساعت 10 صبح روز دوشنبه شروع خواهد شد . ما ابتدائا دیدگاهمان را براساس پلی تست جدید ارائه خواهیم داد وبعد از آن جلسه پرسش و پاسخ را برگزار میکنیم ( ما از قبل پاسخ سوالاتی که شما کرده بودید را آماده کرده ایم ) .

همچنین در روز سه شنبه آرتیکل مربوط به اجرای بازی در مود مسترلیگ را ارائه خواهیم داد .فصلی که ما در مستر لیگ به پایان رسوندیم فصل وحشتناکی بود اما گزارش خود این فصل به تنهایی خیلی زیباست .منتظر اطلاعات بیشتری باشید که روز سه شنبه ارائه میدهیم .

روز چهارشنبه ( مصادف با نمایش کونامی در نمایشگاه GC) ما جزئیات بیشتری از بازی را مستقیما از دهان مرد محبوب " سیباس " منتشر خواهیم کرد درست زمانی که در حال ارائه برنامه اش در نمایشگاه است .در نمایشگاه چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ ما نمیدانیم اما مطمئن باشید بمحض اینکه ما اطلاع پیدا کنیم شما را در جریان اتفاقات خواهیم گذاشت .

منوط به اینکه شما امسال چه امتیازی گرفته اید حتی این امکان وجود دارد که سوپریزهایی نیز برای شمادرنظر بگیریم .علاوه بر این قبلا جواب بیشتر سوالات شما درتاپیک پرسش و پاسخ ویا Twitter آماده شده است که ما پاسخ آنها را خوهیم داد همچنین به سوالاتی که بعدا مطرح خواهید کرد پاسخ داده خواهیم داد.

بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه
    بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم
    آرمین جان امسال چشم و چراغ ما تویی بخصوص که خیلی وقته که Juce دیگه کیت سرورنمیسازه .بنابراین از الان خودتو برای ساخت کیت سرور آماده کن .
    Last edited by 4039; 13-08-2009 at 19:56.

19. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •