میشه بفرمایید با چه برنامه ای تبدیل میکنید به sub که رنگ و فونت رو میشه تغییر داد و راحت و بی دردسر هم باشه![]()
میشه بفرمایید با چه برنامه ای تبدیل میکنید به sub که رنگ و فونت رو میشه تغییر داد و راحت و بی دردسر هم باشه![]()
من با این کار می کنم ولی تو وسترن دیجیتالم بد نشون میده رنگ زیر نویسو ولی تو سینمای خانگی درست نشون میدهTxt2Vobsub
با سلام
هم با AVIAddXSub میشه هم با SubtitleCreator
مشکل برنامه اولی اینه که به هر رنگی نمیشه زیر نویس رو ذخیره کرد ولی خیلی خوب توی دستگاه پخش میشه
مشکل برنامه دومی هم اینه که زیرنویسهای خروجیش توی دستگاه خوب پخش نمیشه ولی توی کامپیوتر مشکلی نداره ولی از لحاظ رنگ مشکلی نداره و مشکل عدم پخش توی دستگاه رو هم با BDSup2Sub میشه حل کرد
البته برنامه آخری تحت جاواست و برای اجرا به java runtime نیاز داره
ببخشید طولانی شد خواستم کامل گفته باشم
موفق باشید
دوست عزیز با اپدیت جدید مشکل زیرنویس فارسی حل شده که فونت عربی رو گذاشتن شما از سایتش اپدیت جدید رو بگیرین بعد دستگاهتون رو اپدیت کنین بعد انکد رو بزارین رو عربی مشکل زیرنویس srt هم حل میشه
بچهها یه چیز عجیبی تو این صفحه نوشته:
یکی از کاربرها یه فایل رو قرار داده که با نصبش رو WD Live میشه یه USB ----T بهش متصل کرد!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته چیپ گیرنده دیجیتال باید RTL2832U باشه.
کسی میتونه اینو امتحان کنه؟!
با سلام
دوست عزیز منظورتون ورژن 1.04.17 هست ؟ شما تست کردید ؟ حروف پ ژ گ چ رو جدا نشون نمیده یعنی ؟
با تشکر
این ورژن پر از باگ هست فعلا بهترین همون 1.2.01 هست
من با برنامه AVIAddXSubs زیرنویس ها رو تبدیل میکنم. چند نکته در ورد این برنامه بگم. اولا این برنامه فوق العاده کم حجمه و هیچ پیچیدگی نداره. یکبار باید تنظیماتش رو انجام داد واسه همیشه دیگه راحت باهاش کار میکنین. یه خوبی که داره میشه رزولوشن زیرنویسها رو گذاشتی رو FULL HD و از کیفیت و رزولوشن زیرنویسها لذت برد. اولا که من ازین برنامه استفاده میکردم رنگ زبرنویس رو خیلی بد تنظیم میکرد و من فکر میکردم برنامه ش مشکل داره اما بعد از مدتی اشکال کار رو فهمیدم و الان رنگ زرد روشن رو به بهترین شکل نشون میده. من این تنظیمات رو استفاده میکنم اگه دوستان خواستن مثل من تنظیمش کنن:
در ابتدا تیک Idx/Su رو بزنید. بعد
subtitle bitmap = custom : width=1980 * height=1080
subtitle position: center At(CP)= 990 * Vertical position (VI)=1050
align= center
character set= arabic ---- language code=persian
font= yekan
font size=60 100%
outline size =3
و اما مشکل رنگ! متاسفانه من یه چیزی رو نمیدونستم و تا مدتها زیرنویسها رو از روی ناچاری به رنگ زردتیره میخوندم اما بالاخره مشکل رو فهمیدم و رنگش هم درست شد. برای نشون دادن درست رنگ برین روی تب بعدی یعنیconfiguration 2 و از اون چندتا گزینه یکیش که نوشته YUV vaues at idx/sub color palett حتما حتما حتما تیکش رو وردارید. اگه این تیک زده باشه رنگارو بد نشون میده
مخلط همتون امیدوارم مفید باشه
چه جالب!
حالا گمونم هنوز خیلی کار داشته باشه ها...
ولی فکر کن... بعد مثلا ضبط هم بکنه!
این یک رویاست![]()
دوستان من دیروز یکی از این پخش کننده های وسترن خریدم به 127 تومن. کل مشخصاتشو خوندم و از کیفیتش راضی بودم. فقط یه سوال؟
تویه راهنماش نوشته میتونین با یه USB Wireless adapter مثلبا اتصال به شبکه داخلی از فایلهای تصویری share شده مستقیم پخش کنین رو tv منتها میگه اگه کیفیت ارتباطی خوب نباشه احتمال اینکه روان پخش نکنه هست. حالا میخوام قبل از اینکه یه پورت وایرلس بخرم میخوام بدونم کسی از این قابلیت استفاده کرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاصله ارتباطی چقدر بوده. آیا مثل کیفیت و روان بودن موقعی که مستقیم با کابل یا هارد اکسترنال پخش میکنه روان هست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)