دوستان ، بازی من مال بزتیمه به خاطر همین من نمی تونم پچ 1.01 رو نصب کنم . کسی می تونه فایل exe اورجینال بازی (shift.exe) رو برام یه جایی آپلود کنه تا بریزم تو فولدر بازی و پچ رو نصب کنم؟
دوستان ، بازی من مال بزتیمه به خاطر همین من نمی تونم پچ 1.01 رو نصب کنم . کسی می تونه فایل exe اورجینال بازی (shift.exe) رو برام یه جایی آپلود کنه تا بریزم تو فولدر بازی و پچ رو نصب کنم؟
اگه ستاپ بازی دستکاری شده باشه باید به دنبال کلید های رجیستری بازی هم باشین.
فکر کنم فریم پایین این بازی واسه کارت های ati به خاطر physix باشه که مال انویدیاست ولی بازی خودش این درایور رو اجباری نصب می کنه و وقتی هم میخواین uninstal اش کنید بازی اجرا نمیشه . اگه کسی می دونه میشه بگید چطور میشه این قابلیت غیر فعال کرد من که اصلا ندیدم هم چین چیزیو تو منوهای بازی !!!
نه بیشتر بر میگرده به سی پی یو!!(حداقل از پچ هایی که براش اومد میشه فهمید)
ولی به نظر من بهترین کاری که میشه کرد اینه که توی قسمت copayibility تموم ویندوزها رو یه تستی بکنید(حتی 98 و me) هر کدوم که بهتر جواب داد رو انتخاب کنید من خودم با این کار میزان افت فریم روتا حد زیادی جبران کردم
موفق باشی...
هوس عزیز
کلیدهای رجیستری رو خود شما داری بذاری ؟
مشکل از cpu نیست مشکل اینجاست که این بازی فقط برای کارت های nvidia بهینه شده !
بدون شرح :
!!!!!
سخن شما متین
در اینکه اصلا EA با nvidia سر و سر داره شکی نیست چون دفعه اولش نیست که از این کارها میکنه!!
اما دوست من بازم یه مشکل اساسی توی این بازی هست که حتی همین کارتها در بعضی جاها حتی نصف فریم طبیعی شون رو نمی دند
که اکثرا در جاهای شلوغه که من خودم طبق تحقیقی که داشتم برمیگرده به سی پی یو وقتی شما روی ویندوزهایی همچون 98 کلیک می کنی چون اصولا این ویندوزها برای چند هسته ای ها ساخته نشدند به خاطر همین شما با همون دو هسته هم فریم تا حدود قابل قبولی میگیرید
موفق باشی...
سلام
من بازی را نصب کردم و اجرا شد اما:
1- بازی با دسته کار نمیکنه
2- زاویه دید از داخل ماشین هست(در ورژن قبلی ntfs از پشت ماشین فیلم میگرفت و راحت تر میشد ماشین ها را کنترل مرد)
ممنون میشم جواب این 2 تا سوال را بدهید![]()
لیست ماشین هایی که تو این نسخه هستند رو کسی داره؟
بعد از Most wanted دیگه NFS بازی نکردم.
و آخر اینکه پژو 206 تو این نسخه هست یا نه؟
دسته که فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود باید xbox باشه(دقیق نمی دونم توی پستهای قبلی زیاد دربارش بحث شد)
دوربین هم خودت برو توی بخش کنترل و به طور دستی کلیدهای اساسی ازجمله camera وغیره رو مشخص کن تا بهتر متوجه کلیدها بشی... راحته
لیست اتومبیلها توی خود سایت NFS:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 25-10-2009 at 00:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)