چه اروری میده؟ کجا مشکل داری؟
شاد باشی![]()
چه اروری میده؟ کجا مشکل داری؟
شاد باشی![]()
سلام من n-gage رو برای n85 نصب کردم با hello ox 2 ولی الان فقط بعضی بازی ها میان مثلا star wars the force unleased نمی یاد.
چرا؟![]()
دوست عزيز مشكلات خودت رو تو تايپك زير مطرح كن
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!![]()
dastet dard nakone
ببین کسی جوابمو نمی ده!
با سلام. میخواستم بدونم که اگه گوشیمو (5800) هک کنم بعدا براش مشکلی پیش نمیاد؟ وبعدا اگه بخوام دوباره به حالت اولیه بر میگرده یا نه؟ اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید ممنون میشم.
نه مشكلي پيش نمياد.
هك فقط امكان دسترسي و edit در فايل هاي سيستمي گوشي را براي شما فراهم مي كنه.
و اين امكان فقط يه چيز اضافه تر براي امكانات بعدي به گوشي شما اضافه مي كنه.
شما مي تونيد هر وقت خواستيد اين امكان را از تو برنامه فعال يا غير فعال كنيد.
بنابراين چيز خاصي نيست كه بخوايد به حالت اول برگردونيد.
درواقع گوشي شما مثل هميشست فقط وقتايي كه احتياج داريد كاري بكنيد كه با حالت عادي نميشه ميريد و از تو برنامه حالت هك را فعال مي كنيد و بعدشم كه كارتون انجام شد دوباره اين حالت را غيرفعال مي كنيد.
اميدوارم توضيحاتم روشن بوده باشه
سلام دوستان من 5530 دارم میخواستم بدونم این فریمور جدید رو اول بریزم یا اینکه اول باید هکش کنم؟
سلام دوست عزیز
اول فریمور جدید رو بریزی بهتره چون اگه اول هک کنی با ریختن فریمور جدید هک پاک میشه
موفق باشید!![]()
سلام من یه مشکلی دارم فایل helloox2 رو ساین کردم ریختم تو شاخه e: memory card/data زمانی که خواستم install کنم بعد از پیغام سکوریتی ارور داد: unable to install constrained by the certificate باید چیکار کنم؟ با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)