وقتی با خود adobe برای فایلم bookmark می سازم دفعه بعد که بازش می کنم به طور پیش فرضbookmark رو نشون نمی ده و باید روی گزینش کلیک کنم. چطوری میشه این رو کاری کرد که به طور پیش فرض از اول نشون بده بوکمارک هایی که ساختم رو؟
وقتی با خود adobe برای فایلم bookmark می سازم دفعه بعد که بازش می کنم به طور پیش فرضbookmark رو نشون نمی ده و باید روی گزینش کلیک کنم. چطوری میشه این رو کاری کرد که به طور پیش فرض از اول نشون بده بوکمارک هایی که ساختم رو؟
دوستان نرم افزار acrobat reader من بیشتر فایلهای pdf رو باز نمیکنه و دائم ارور میده:
there was an error opening this document. the path does not exist
...این مشکلش چیه؟ نرم افزار بهتری برای بازکردن فایلهای pdf داریم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
دوباره باید نصب کنی فکر کنم مشکل داره. بعد از پاک کردنش باید یه دور هم رجیستری رو با تیون آپ یا برنامه های مشابه پاک کنی ...
برنامه زیاده. مثلا Foxit phantom و Expert PDF Pro 7 که اولی با حجم 22 مگ به نظرم خوبه. کرک کردنش دقت میخواد ... من از سافت گذر دانلود کردم و مراحل رو مو به مو انجام دادم. به 32 و 64 بیتی بودن ویندوزتون هم توجه کنید.
سلام
بنده با نرم افزار pdf to word فایلهای پی دی اف رو تبدیل میکنم اما خیلی هاشون بهم میریزن و خرچنگ غورباغه میشه وبه هر زبانی شبیه میشه الا فارسی ..... خواهشا یه نزم افزار معرفی کنید که این مشکل رو از بین ببره
با تشکر
سلام دوستان برنامه pdf reader میخوام از هر جا دانلود کردم خراب بود.![]()
من چندین و چند برنامه تست کردم و همه مشکل داشته. این سوال هنوز برام بی جوابه. خیلی ها هم میان میپرسیند ... یکی یه کمکی بکنه لطفا ...![]()
سلام دوست عزیز
:: تبديل فرمتهاي متني Microsoft Word به PDF توسط Word To PDF 3.0 ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
دقت نکردید، این دوستمون نرم افزار تبدیل PDF به Word میخوان نه Word به PDF.
تبدیل pdf به text هست. دقت کنید که خروجی txt خواهد بود نه doc. ولی باز هم قادر خواهید بود که آنرا با ورد باز کرده و ذخیره کنید.
اینجا رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور من اینه که فایل پی دی اف رو بیام به ورد تبدیل کنم ..... نرافزاری باشه که خرچنگ غورباغه نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)