حیف
این lt+2 نرم افزاریه یا سخت افزاری؟منظورم اینه که خودم میتونم انجام بدم یا نه؟
حیف
این lt+2 نرم افزاریه یا سخت افزاری؟منظورم اینه که خودم میتونم انجام بدم یا نه؟
دوستان من دیروز رفتم کنسول خودمو آپدیت کردم و تونستم بازی گیرز 3 و NBA2k12 رو باهاش اجرا کنم.
یادتون باشه آپدیتون باید +lt2 باشه.
البته اگه درایوت لاک نباشه و dvd key داشته باشی یک مقدار اشنایی با برنامه جانگل فلشر داشته باشی(کاملا نرم افزاری. البته باید کنسولتو باز کنی و درایو رو به pc متصل کنی اگه اینکارو سخت افزاری نگیریم و ادامه ماجرا) میتونید خودتون انجام بدید آموزش در همین انجمن و فروم همسایه (بازی سنتر) موجوده.
هر کاری میکنید به این خبر توجه کافی داشته باشید.
داشبورد جدید از 25 نوامبر
داشبورد 2.0.14448.0 از تاریخ 25نوامبر عمومی میشه آپدیت 13604 پیش زمینه ای برای داشبورد اصلی که 14448 باشه هست........
محتوای مخفی: جزئیات
سرچشمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .من دستگاهمو آپديت13599 کردم و کپي خورش از بين رفته بودوبعد چندروز ال تي +2 هم روش ريختم ....... الان که باهاش کار ميکنم بازيهارو اجرا ميکنه و من هم به بازيهاي جديد فعلاً دسترسي ندارم اما بازي hallo رو که گذاشتم اجرا نکرد اما allan wake رو اجرا کرد ميتونين راهنمايي کنين که مشکل کجاست .مشکل از ال تي درايو هستش يا چيزه ديگه اي؟ ممنون
بازی hallo با پچ مخصوص LT+2 اجرا میشه باید DVD ش رو بخری ( DVD پچ شده LT+2 )
![]()
سلام.اگه lt+2 كنم شمره داشبردم عوض ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داسبورد من = 2 و خرده اي
من الان دو ماهه از لايو بنم متونم با ابديت جديد انبن شم؟
در ضمن ابديت داشبورد و lt٢ رو اموزش ميدين؟
نه نمیشه فعلا
آبدیت داشبرد که همینجوری میریزی رو rootفلش میزنی به کنسول آبدیت میشه فریم ویر هم که تاپیکش تو این تالار هست
سلام
چندتا مشكل دارم اميدوترم وقت داشته بكمكم كنيد.
1- بعد از اجرا بازي l.A.NOIR و آپديتي كه با اين بازي نصب شد ديگه بازي CALL OF DUTY اجرا نميشه؟
2- از كجا بايد بفهمم چه ورژني از فيلهاي آپديت برروي كنسولم نصب شده؟
3- بجز باز كردن كنسول راهي براي فهميدن مشخصات و مدل DVD DRIVE هست يا نه؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)