من garmin xt را روی امنیا نصب کردم ولی شماره محصول را نمی دهد که بخواهم توی کیجن وارد کنم. در ضمن مراحل اسکنش هم آنقدر طول کشید که حوصله ام سررفت. لطفا مرا راهنمایی کنید.
من garmin xt را روی امنیا نصب کردم ولی شماره محصول را نمی دهد که بخواهم توی کیجن وارد کنم. در ضمن مراحل اسکنش هم آنقدر طول کشید که حوصله ام سررفت. لطفا مرا راهنمایی کنید.
یه سوال قلمش کجا گیر میا ما نخرید گمش کردیم
Last edited by khajegani; 31-01-2009 at 00:42.
سلام
دوستان امنيا دار كيفيت آيكونها در منوها چطوره؟ شطرنجي يا ... نيست كه؟ اگه هست ميزنه تو ذوق يا نه؟
راستي خود گوشي چند تا تم فابريك داره؟
آيا ميشه تم واسش دانلود كرد وجايگزين نمود؟؟
Last edited by 9vin; 31-01-2009 at 00:49.
چند تا سوال :
1- میزان رم باقی مانده ( میزان رم آزاد ) و میزان باقی مانده از رام ( میزان باقی مانده از اون حافظه ی 256 مگ داخلی نه اون 16 گیگ ) در امنیا در حالت عادی چقدره ؟؟؟
2- تا جایی که من میدونم امنیا کلید های چهار جهته نداره و فقط میشه از جوی استیکش استفاده کرد , درسته ؟؟؟ خب حالا مثلا اگر یک بازی اکشن یا ماشین سواری روش نصب کنیم آیا با جوی استیک به راحتی کلید های چهار جهته میشه بازی کرد ؟؟؟
3- توی جعبه ی امنیا کابل ویدئو نیست , از کجا میشه گیرش آورد ؟؟؟ قیمت کابل چنده ؟؟؟ میشه دست ساز درستش کرد ؟؟؟
4- باطری یدک برای امنیا گیر میاد ؟؟؟ اگر گیر میاد قیمتش چنده ؟؟؟
5- به هیچ صورت حتی با استفاده از نرم افزار هایی که مخصوص تغییر رزولیشن هستند نمیشه برنامه های vga رو روی امنیا اجرا کرد ؟ یعنی غیر ممکنه ؟؟؟
6 - بنظرتون چند درصد کارها رو مجبورید با قلمش انجام بدید و با انگشت یا نمیشه یا به سختی میشه ؟؟؟
7- آنتن دهیش مشکلی نداره ؟؟؟ نصبت به گوشی های موبایل ( گوشی های غیر ppc و معمولی که خوب آنتن میدن ) چطور آنتن میده ؟؟؟
می بخشید که تعداد سوالات خیلی زیاد شد . ممنون میشم اگر جواب بدید , خصوصا جواب کامل !!!
مرسی
لطفا به سولای صفحه قبل جواب بدید
فقط در مورد ماشین سواری بگم که بازی asphalt V4 برای امنیا هم ساخته شده.. اصل بازی 4 مگابایته ولی مال امنیا 26 مگابایته..... میتونی با فشار سمت راست و چپ LCD فرمان بدی و یا خیلی جالبتر اینه که با کج کردن گوشی به چپ و راست فرمان میدی!!!!!! گاز هم با خودشه... ترمز هم یه کلید کوچولو روی LCD هستش.....
من 1 هفته میشه که معتاد این بازی شدم.... تازی روی حالت Landscape بازی میکنی... خیلی عالیه....
از لحاظ آنتن دهی به نظر من بهترین گوشی ای بوده که تاحالا داشتم.
قبلا n82
قبلش 5700
و قبل از اون 6600
و قبلش....
جالب اینجاست که تو اتاقم هر گوشی ای که داشتم آنتن نمیداد و صدا قطع میشد. اما با این گوشی تا حالا همچین موردی ندیدم!
سلام دوستان قصد خريد امنيا دارم.
از كجا بايد بدونم گوشي كه ميخرم آكبند هست يا نه؟؟
آيا مثل نوكيا ميشه با وارد كردن كد ساعات كاركرد رو فهميد يا نه؟
اگه توصيه ديگه داريد بگيد.![]()
سلام
لطف می کنید لینک بازی رو بذارید ....راستی یه لینک از کلیه بازیهایی که با شتاب سنج کار می کنه می خواستم کسی داره ؟
یکی کامل این رام رو واسه ما توضیح بده که اگه نصب یا آپدیت شه چی میشه؟ اگه یه تاپیک کامل در مورد این موضوع هست لطفا بگین
این محافظ پلاستیکی که روی صفحه و در باطری هست هر روز یواش یواش داره کنده میشه؟ چی کارش کنم به نظرتون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)