تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 381 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من garmin xt را روی امنیا نصب کردم ولی شماره محصول را نمی دهد که بخواهم توی کیجن وارد کنم. در ضمن مراحل اسکنش هم آنقدر طول کشید که حوصله ام سررفت. لطفا مرا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه khajegani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    IR- bandar abbas

پيش فرض

یه سوال قلمش کجا گیر میا ما نخرید گمش کردیم
    Last edited by khajegani; 31-01-2009 at 00:42.

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14

سلام
    دوستان امنيا دار كيفيت آيكونها در منوها چطوره؟ شطرنجي يا ... نيست كه؟ اگه هست ميزنه تو ذوق يا نه؟

راستي خود گوشي چند تا تم فابريك داره؟
    آيا ميشه تم واسش دانلود كرد وجايگزين نمود؟؟
    Last edited by 9vin; 31-01-2009 at 00:49.

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چند تا سوال :

1- میزان رم باقی مانده ( میزان رم آزاد ) و میزان باقی مانده از رام ( میزان باقی مانده از اون حافظه ی 256 مگ داخلی نه اون 16 گیگ ) در امنیا در حالت عادی چقدره ؟؟؟

2- تا جایی که من میدونم امنیا کلید های چهار جهته نداره و فقط میشه از جوی استیکش استفاده کرد , درسته ؟؟؟ خب حالا مثلا اگر یک بازی اکشن یا ماشین سواری روش نصب کنیم آیا با جوی استیک به راحتی کلید های چهار جهته میشه بازی کرد ؟؟؟

3- توی جعبه ی امنیا کابل ویدئو نیست , از کجا میشه گیرش آورد ؟؟؟ قیمت کابل چنده ؟؟؟ میشه دست ساز درستش کرد ؟؟؟

4- باطری یدک برای امنیا گیر میاد ؟؟؟ اگر گیر میاد قیمتش چنده ؟؟؟

5- به هیچ صورت حتی با استفاده از نرم افزار هایی که مخصوص تغییر رزولیشن هستند نمیشه برنامه های vga رو روی امنیا اجرا کرد ؟ یعنی غیر ممکنه ؟؟؟

6 - بنظرتون چند درصد کارها رو مجبورید با قلمش انجام بدید و با انگشت یا نمیشه یا به سختی میشه ؟؟؟

7- آنتن دهیش مشکلی نداره ؟؟؟ نصبت به گوشی های موبایل ( گوشی های غیر ppc و معمولی که خوب آنتن میدن ) چطور آنتن میده ؟؟؟

می بخشید که تعداد سوالات خیلی زیاد شد . ممنون میشم اگر جواب بدید , خصوصا جواب کامل !!!

مرسی

5. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لطفا به سولای صفحه قبل جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چند تا سوال :

1- میزان رم باقی مانده ( میزان رم آزاد ) و میزان باقی مانده از رام ( میزان باقی مانده از اون حافظه ی 256 مگ داخلی نه اون 16 گیگ ) در امنیا در حالت عادی چقدره ؟؟؟

2- تا جایی که من میدونم امنیا کلید های چهار جهته نداره و فقط میشه از جوی استیکش استفاده کرد , درسته ؟؟؟ خب حالا مثلا اگر یک بازی اکشن یا ماشین سواری روش نصب کنیم آیا با جوی استیک به راحتی کلید های چهار جهته میشه بازی کرد ؟؟؟

3- توی جعبه ی امنیا کابل ویدئو نیست , از کجا میشه گیرش آورد ؟؟؟ قیمت کابل چنده ؟؟؟ میشه دست ساز درستش کرد ؟؟؟

4- باطری یدک برای امنیا گیر میاد ؟؟؟ اگر گیر میاد قیمتش چنده ؟؟؟

5- به هیچ صورت حتی با استفاده از نرم افزار هایی که مخصوص تغییر رزولیشن هستند نمیشه برنامه های vga رو روی امنیا اجرا کرد ؟ یعنی غیر ممکنه ؟؟؟

6 - بنظرتون چند درصد کارها رو مجبورید با قلمش انجام بدید و با انگشت یا نمیشه یا به سختی میشه ؟؟؟

7- آنتن دهیش مشکلی نداره ؟؟؟ نصبت به گوشی های موبایل ( گوشی های غیر ppc و معمولی که خوب آنتن میدن ) چطور آنتن میده ؟؟؟

می بخشید که تعداد سوالات خیلی زیاد شد . ممنون میشم اگر جواب بدید , خصوصا جواب کامل !!!

مرسی

فقط در مورد ماشین سواری بگم که بازی asphalt V4 برای امنیا هم ساخته شده.. اصل بازی 4 مگابایته ولی مال امنیا 26 مگابایته..... میتونی با فشار سمت راست و چپ LCD فرمان بدی و یا خیلی جالبتر اینه که با کج کردن گوشی به چپ و راست فرمان میدی!!!!!! گاز هم با خودشه... ترمز هم یه کلید کوچولو روی LCD هستش.....

من 1 هفته میشه که معتاد این بازی شدم.... تازی روی حالت Landscape بازی میکنی... خیلی عالیه....

8. 2 کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

از لحاظ آنتن دهی به نظر من بهترین گوشی ای بوده که تاحالا داشتم.
    قبلا n82
    قبلش 5700
    و قبل از اون 6600
    و قبلش....
    جالب اینجاست که تو اتاقم هر گوشی ای که داشتم آنتن نمیداد و صدا قطع میشد. اما با این گوشی تا حالا همچین موردی ندیدم!

10. 2 کاربر از milad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14

سلام دوستان قصد خريد امنيا دارم.

از كجا بايد بدونم گوشي كه ميخرم آكبند هست يا نه؟؟
    آيا مثل نوكيا ميشه با وارد كردن كد ساعات كاركرد رو فهميد يا نه؟
    اگه توصيه ديگه داريد بگيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فقط در مورد ماشین سواری بگم که بازی asphalt v4 برای امنیا هم ساخته شده.. اصل بازی 4 مگابایته ولی مال امنیا 26 مگابایته..... میتونی با فشار سمت راست و چپ lcd فرمان بدی و یا خیلی جالبتر اینه که با کج کردن گوشی به چپ و راست فرمان میدی!!!!!! گاز هم با خودشه... ترمز هم یه کلید کوچولو روی lcd هستش.....

من 1 هفته میشه که معتاد این بازی شدم.... تازی روی حالت landscape بازی میکنی... خیلی عالیه....
    سلام
    لطف می کنید لینک بازی رو بذارید ....راستی یه لینک از کلیه بازیهایی که با شتاب سنج کار می کنه می خواستم کسی داره ؟

13. این کاربر از mehran_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یکی کامل این رام رو واسه ما توضیح بده که اگه نصب یا آپدیت شه چی میشه؟ اگه یه تاپیک کامل در مورد این موضوع هست لطفا بگین
    این محافظ پلاستیکی که روی صفحه و در باطری هست هر روز یواش یواش داره کنده میشه؟ چی کارش کنم به نظرتون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •