کسی هست اینجا گواهینامه ب2 گرفته باشه؟
میخوام بدونم از روز قبولی چقدر طول میکشه بیاد؟
روال صدور و پستش مث ب1 هست یا دیرتر یا زودتر میاد؟
کسی هست اینجا گواهینامه ب2 گرفته باشه؟
میخوام بدونم از روز قبولی چقدر طول میکشه بیاد؟
روال صدور و پستش مث ب1 هست یا دیرتر یا زودتر میاد؟
کسی که الان گواهینامه داشته باشه و سرباز فراری باشه میتونه گواهینامش رو تمدید کنه؟کارت پایان خدمت لازم هست؟
راستی اگر گواهینامه رو داشته باشی و بری المثنی بگیری تاریخ صدور کارت المثنی چه تاریخی میخوره و چقدر اعتبار داره؟همون تاریخ قبلی میخوره؟اینم بازم اشتغال به تحصیل یا نمیدونم کارت پایان خدمت میخواد؟
Last edited by gamekhor2007; 18-11-2011 at 21:51.
سلام دوستان
بنده فردا قراره ثبت نام بکنم.قراره 4،5،6،7 و 8 آذر کلاسای تئوری برگزار بشه(سومین جلسه آزمون فرعی آیین نامه گرفته میشه).حالا سوالم اینه که آزمون اصلی آیین نامه و رانندگی چه مدت بعد از این کلاسها برگزار میشه و معمولا گواهینامه چند روزه میاد؟
ممنون
بعد از آخرین جلسه اعلام می کنن کی امتحانه! معمولا 2 یا 3 روز بعد از آخرین جلسس. گواهینامه هم معمولا بین 15 تا 45 روز میاد
5ساله هست ولی در یک سال اول محدودیت رانندگی دارید مثلا از 12 شب تا 5 صبح نباید رانندگی کنی و یا مثلا تو جاده نباید رانندگی کنی که اگر تو یکسال برخلاف این محدودیت ها رفتار کنی ، گواهینامتو می گیرن و یک گواهینامه یکساله برات صادر می کنن (یکسال از تاریخ خلاف و ...)
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
شما پلیس +10 مراجعه کن ، خدای نکرده اگر اتفاقی بیوفته و بخوان گروه خونی شما رو از روی گواهینامت بفهمن دیگه جالب نمیشه..
Last edited by masooumi; 19-11-2011 at 20:54.
با سلام
برای تمدیدش نیازی نیست به برگه اشتغال به تحصیل یا کارت پایان خدمت، فقط دقت کنید که از تاریخ اعتبارش نگذره.
موفق باشید.
راستی اگر گواهینامه رو داشته باشی و بری المثنی بگیری تاریخ صدور کارت المثنی چه تاریخی میخوره و چقدر اعتبار داره؟همون تاریخ قبلی میخوره یا تاریخ جدید میزنن و 5 سال اعتبار از تاریخ جدید میخوره؟
گواهینامه پایه یکم شرایطش چیه الآن
من از سال 85 گواهینامه دارم ولی اون زمان 1 ساله بود که اسمش ب دو بود و بعد که تمدید شد 5 ساله شده ب یک
حالا میخوام بدونم الان که نزدیک 5 سال از زمان دریافت گواهینامه های ب 1 و 4 سال هم از زمان ب 2 من میگذره میتونم برای گواهینامه پایه یکم اقدام کنم یا اینکه باید دو سال از گواهینامه پایه دوم بگذره ؟
با سلام
اول اینکه سنت 23 سال تمام باشه.
و بعدی اینکه از گواهینامه ب1 یا ب2 هم 2 سال گذشته باشه.
و وضعیت نظام وظیفه هم مشخص باشه یا اینکه دانشجو باشی.
موفق باشید.
خوب خیلی عالیه همه شرایط رو که دارم پس باید برم تو کارش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)