دوستان این مدل از کوون چه طوره خوبه بخرم یا نه کیفیتش چه طوره کمیت صداش چی ؟
i audio 9
یه هدفون توپ براش چی بگیرم
دوستان این مدل از کوون چه طوره خوبه بخرم یا نه کیفیتش چه طوره کمیت صداش چی ؟
i audio 9
یه هدفون توپ براش چی بگیرم
يكي از دوستان تهيه كرده صداي خيلي خوب ومصرف باتري عالي و خيلي جمع وجور وشيك در كل عاليه به نظرمن
دوستان من الان با یهگوشی 5800 نوکیا اهنگ گوش میدم میخوام ببینم کیفیت و کمیت صدای cown i audio 9 با 5800 چقدر فرق داره ارزش داره بخرم یا نه سبک اهنگی هم که گوش میدم هیپ هاپ و بلک متال هست
والا فكر ميكنم كمي مقايسه اشتباهي باشه هيچ وقت نميشه كيفيت خروجي يك پلير حرفه اي رو با گوشي مقايسه كرد اون هم از مارك كاوون البته نظر شخصيم هست جسارتي به دوستان نباشه![]()
دوستان من الان با یهگوشی 5800 نوکیا اهنگ گوش میدم میخوام ببینم کیفیت و کمیت صدای cown i audio 9 با 5800 چقدر فرق داره ارزش داره بخرم یا نه سبک اهنگی هم که گوش میدم هیپ هاپ و بلک متال هستمن 5800 دارم اگه قیمت موبایل فقط به کیفیت صدا بود cowon X5 که برای سال 2002-2003 هست قیمتش باید حد اقل سه برابر 5800 باشه چه برسه به V5 و J3.
سلام، رفتم j3 بخرم فروشنده گفت s9 بهتره ، چند نفر از خیدارامون اینو گفت، حال مارو گرفت ، نظرتون چیه ؟
آیا کیفیت صدای j3 نسبت به s9 افت کرده ؟
فكر ميكنم حرفبي اساسي زده چون موجودي s9 داشته
اگر رويو ها رو بخونيد بهيچوجه با همچين موردي بر نميخوريد
J3 قطعا از s9 بهتره منتها بستگی داره از چه هدفونی استفاده کنی و از اون مهمتر تنظیمات داخلی از اکولایزر ها گرفته تا .... موارد دیگر همگی عواملی است در گرفتن خروجی حداکثر از دستگاه
راستی کسی V5 گرفته ببینیم چه جوریه ؟
سلام
چند مورد :
اول این که از وقتی آپ کردم به 1.53 ، وقتی وصل می کنم به پی سی ( وقتی پی سی خاموشه ، برای شارژ) دستگاه روشن می شه ، قبلا ها این طوری نبود خاموش شارژ می کرد . کسی چیزی می دونه ؟
بعد این که بالاخره تونستم پی دی اف رو تبدیل به فلش بکنم با قابلیت زوم و انتخاب صفحه ، اما نمی دونم همه پی دی اف ها رو نمی تونه ، هنگ می کنه .
آخری اش هم این که وقتی دیشب روی یکی دو تا پی دی اف هنگ می کرد ، از سوراخ پشت باید ریست می کردم که متاسفانه یه بار سوزن رو اشتباهی کردم تو میکروفون و .... الان دیگه چیزی ظبط نمی کنه ....
آیا امرتات تعمیرش رو قبول می کنه یا خیر ؟
مرسی
یا حق
سلام
سوال اولتون درمورد کدوم مدل هست؟
با چه برنامه ای تبدیل کردید؟ اگه میشه لطفا لینک برنامه رو بزارید
بله امرتات قبول میکنه ولی فکر نکنم جزو گارانتی بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)