منم موافقم اینا با این اخراج دایی کاری کردن که بعدا هم دایی بیاد بگه که من میتونستم تیمو ببرم جام جهانی اما نگذاشتند
هم مایلی بیا بگه من با 3 تا بازی چکار میکردم
-----
-----
منم موافقم اینا با این اخراج دایی کاری کردن که بعدا هم دایی بیاد بگه که من میتونستم تیمو ببرم جام جهانی اما نگذاشتند
هم مایلی بیا بگه من با 3 تا بازی چکار میکردم
مگه تا حالا مربی مون حرفه ای بوده .
همونطور که به حرف دایی گوش میدادن به حرف مایلی هم گوش میدن
اقا صحبت های این مایلی از دایی هم بدتره خیال میکنه هی بگه نقد پذیری ادم نقد پذیری میشه
در صورتی که حتی یه بار هم توی رفتارش نقد پذیری رو نشون نداد
کسی که از اون تیم فولاد و پیکان دفاع کنه یا بگه که تیم امید من خوب بود حتما دو روز بعد هم که تیم نرفت بالا میگه این تیم بهترین تیم در تاریخ فوتبال جهان بود
چجوریه که دوباره سایپا مربیش را به تیم ملی تحمیل کرد ؟!!![]()
من که مایلی بهترین کزینه بود ولی دیشب به عالم گیر داده بود کلا قشنگ حرف میزنه وتو کل کل کم نمیاره
امیدوارم تیم بهر جام جهانی
بهتره اميد وار باشيم به مايلي كهن ديگه انتخاب شد تموم شد رفت
ديشب امار اس ام اس مردوم تو نودو ديدم خودمم با جام جهاني خداحافظي كردم
ولي هيچ ميدونيد چه ابروريزي ميشه اگه به جام جهاني نريم. تو يه گرو 5 تيمي كه 3 تاش شانس صعور دارن تيم ما نتونه جز سه تا باشه بايد در فوتبالمو نو گل بگبريم ! بهتره اميد وار باشيم كه تو 3 بازي اينده تيم متحول بشه وبهتر نتيجه بگيره.
ما بايد تو اين 3 بازي سعي كنيم فقط نتيجه بگيريم دنبال فوتبال زيبا وتماشاگر پسند نباشيم واز هر ترفندي استفاده كنيم براي برد
قبلا هم گفتم مشكل اصلي ما روحي وروانيه ابرام چرخي هم بتونه اين مشكلو حل كنه رفتيم جام جهاني
شرح: مایلی کهن در تبلیغات انتخاباتی احمدینژاد، منبع: اسوشیتدپرس، تاریخ عکس: خرداد 84، تاریخ انتشار: 17 فروردین 88، عکاس: حسن سربخشیان
![]()
کسی اینجا به این فکر نمیکنه که صد در صد صعود دست سرمربی نیست باید قبول کرد این بازیکنای بی عرضه و بی لیاقت که فقط تو کتک زدن تماشاچی استادن هم بازی نمیکنن برای تیم ملی ....حالا کاپلو رو آوردن برای تیم ملی وقتی بازیکن بازی نمیکنه اون چه خاکی تو سرش بریزه؟؟خودش بره تو زمین؟؟؟به نظر من بازیکنا هم کمتر از سرمربی تو باختها مقصر نیست که هیچ بیشتر هم مقصرن ولی کسی به اونا ایرادنمیگیره هیچ فیروز کریمی میاد مصاحبه میکنه میگه من نمیدونستم تماشاچی رو زدن فکر میکردم از خانواده خودمون؟؟؟!!!رو زدن ما این بازیکن رو تشویق میکنیم ...اصلا" در این فوتبال رو با این بازکنان باید گل گرفت
در تایید کلام دوستومن در چند پست قبل به نظر من هم نیکبخت واحدی استاد زیر ابرو برداشتن ایرانه اصلا"این نیکبخت اونقدر که به فکر ارایش کردن و عمل بینی(البته دیگه عمل بینی اش کهنه شده !!!چون یه مدت ازش گذشته)و ....هستش به فکر فوتبالش بود الان جاش یه جای دیگه بود
Last edited by احمدصالح پور; 07-04-2009 at 15:24.
مجيد جلالي:
مايليكهن انتخاب درستي بود
هنوز وارد مرحلهي پنجم بحران نشدهايم
خوشبختانه دربارهي تيم ملي با من صحبت نشده است
امروز تو اخبار مایلی کهن قبول مربیگری تیم ملی را به ماموریت غیرممکن 4 یا بالاتر از خطر 4 تشبیه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)