راست میگم دیگه
اخه6000 تومن هم شد پول؟
از این همه ایی که میگیرن 6000 تومن هم تخفیف بدن که اتفاقی نمیوفته
اینما مسخرشو در اوردن.خب اگه میخوای گرون کنی عین بچه ادم گرون که ملت هم تکلیفشونو بدونن دیگه
راست میگم دیگه
اخه6000 تومن هم شد پول؟
از این همه ایی که میگیرن 6000 تومن هم تخفیف بدن که اتفاقی نمیوفته
اینما مسخرشو در اوردن.خب اگه میخوای گرون کنی عین بچه ادم گرون که ملت هم تکلیفشونو بدونن دیگه
خوب من راهنمای نصب مودم های ipw رو ویرایش کردم
امیدوارم مفید باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sms کوتاه بیا ! حالا چه اصراری داری که داتک قیمت هاش رو گرون کنه !
بد دوره زمونه ای شده واقعا ! D:
بابا تو چرا نمیخوای این و درک کنی ! اینها یه طرحی دارند طرح زجر کش کردن محسن داتکی
بابا بیخیال این شرکت و این تاپیک شو هم خودتو خلاص کن هم ما را
بابا 6هزار تومان باور کن هنوز هم پولیه برای خودش
من نمیدونم این محسن چه گیری به داتک داده ! من هم موندم!
در مورد زمونه که هر چی بگم کم گفتم ! باز هم دم داتک گرم![]()
من اصراری ندارم فقط تکلیفو مشخص کنه
اگه قراره که گرون بشه خوب اینکارو بکنه اگه هم که نمیخواد مارو سرکار نزاره
داتک طرح نداره این تویی که ملتو گذاشتی سرکار
برادر من توکه مطمئن نیستی چرا یه حرفی رو میزنی؟
اره بابا مصطفی 6000 تومن هم پول زیادیه.باهاش میشه ماشین خرید ،خونتو عوض کنی و کلی کارای دیگه
تو شهر ما که باهاش ابنبات چوبی هم نمیشه خرید
اره والا داتک دمت گرم هم داره
واقعا دمش گرم با این امکاناتش![]()
چرا بابا اصرار داری دیگه وگرنه تا الآن بیخیال شده بودی رفته بودی
من که گفتم منبعم اپراتور داتک هست که خب کم موثق هم نیست خداییش ! حالا اون استباه گفته چی شده نمیدونم ...
نه نمیشه ماشین خرید و خونه خرید ! توقع بیجا آدم نباید داشته باشه!
ولی میتونی 10 نفر از رفیقاتو یکی یه بستنی مهمون کنی ! (حالا شما کجا زندگی میکنی که آبنبات هم بهت نمیدند با 6 هزار تومان الله اعلم ! )
امروز رفتم داتک! با قسمت "حامی مشتری" نشستم به بحث! خلاصه ی مباحث میشه اینها !
علت گرونیها اضافه کردن تجهیزات جدید و آپدیت کردن قبلیها و آوردن شیر 1 به 10 به شیر 1 به 4 !
دلیل گرونی : از مدیران اصلیباید بپرسید و بعیده کم بشه!
گرون شدن سرویس برای قدیمیها: فعلا همچنینی دستوری در کار نیست و حداقل تا آخر سال برای مشترکان قدیمی با همون قیمت قبلیه ! (ولی نفهمیدم چرا پس 6ماهه نمیشه تمدید کرد و فقط 3 ماهه داره)
گفت اون زمان ایمیلی از شما به ما نرسیده که من امروز دوباره اون نامه ی رسمی را براشون فرستادم.
سرعت بالای 128 به هیچ مشترک خانگی نمیدند و هر کی گرفته برد کرده! و هم اکنون یا باید روزنامه رسمی شرکت برد یا اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه باشید.
تمام !![]()
![]()
وقتی میگم مسخرن بعد میگی چرا میگی؟
اول میان به کاربرا سرعت بالای 128 میدن بعد یهو تصمیم میگیرن ندن
اول میگن گرون کردیم بعدا یهو میگن نه کی گفته گرون نمیشه(من مطمئنم دو روز دیگه هم باز میگن میخواد گرون بشه)
اینو که .... زده.من دارم دانلود میکنم یهو ووسط دانلود اینترنتم قطع میشه.اگه قرار بود اینطوری باشه که نباید همچین اتفاقی بیوفته(لطفا بهانه مرکز مخابراتی نگیرید که هیچ ربطی نداره)علت گرونیها اضافه کردن تجهیزات جدید و آپدیت کردن قبلیها و آوردن شیر 1 به 10 به شیر 1 به 4 !
علتش کرم داشتن مدیر برای اذیت کردن کاربراش هست.علت دیگه ایی هم نداره(حیف که نمیشه کلمات دیگه رو بکار برد)از مدیران اصلی باید بپرسید و بعیده کم بشه!
اقا مصطفی هیچ کار اینا روی اصول نیستفعلا همچنینی دستوری در کار نیست و حداقل تا آخر سال برای مشترکان قدیمی با همون قیمت قبلیه !
اگه فردا صبح یهو حال کرد و گرون کرد زیاد نگران نشو.پس اگه میخوای تمدید کنی حتما همین فردا اقدام کن
بابا تو هم که بشین چرت و پرت بگوها ! خفن کینه شتری هستی ها! بابا دیگه در عقل را به روی خودت نبند.
این که اوایل 256 میدادند حالا نمیدند به خودشون مربوط نیست اینها که از خداشونه بیشتر از من و تو بگیرند دلیلش گیر 3 پیچ دادن مخابرات و بازرس به این قضیه است و خودشونم گفتند این محدودیت ماله مخابراته که خب عین روز روشنه.
خب خودت هم میدونی مشکل از مرکز مخابراتیته ولی خودتو لوس کردی ! باشه مکسل از داتکه ! الآن خیالت راحت شد ...
آخه تو سهامدار شرکتی تو میدری یا مدیریت بلدی که فحش میکشی. من نمیگم کار خوبی کردند ولی میگم اول تحقیق و بررسی بعد قضاوت و ناسزا گفتن ! آخه کدام مدیر احمقی برای اذیت کردن کاربر (نه خدایی دلیل مسخره را ببین) میاد قیمتها را گران کنه و چقدر از مشتریاش بپره چرا چون که دوست داره محسن و و بعضی از اکاربراشو اذیت کنه ....
من که تا 3 ماه دیگه تمدیددم و خیالم راحته و حالشو میبرم! تو یه جورایی خودازار و دگرازار شدی ! یا پاشو از این شرکت برو و در موردش نظر نده و اینقدر نباف به هم ! یا بمون و استفاده کن و بگو اقا منطقیه که میمونم یا رک راست بگو اقا من مرض دارم خودم را زجر بدم و خلاص .... !
ببخشید لحنم تنده ! دیگه خداوکیلی عصبانیم کردی سر این قضیه از بس حرفهای نامربوط و بیخود زدی (و مهمتر این که حرفت اصلا به عملت نمیخوره) !
آقایون دعوا نکنید، ما شرکتمان اینترنت 2 مگ از شاتل داره، رسما دارن خیابان رو مغز ما آسفالت میکنند، تا وقتی هر چیزی رقابتی نشه همینه که هست، ما الان ماهی خدا تومان داریم میدیم تازه شاتل کلی افه هم واسمان میاد که ما اینیم و بینیم
الکی دعوا نکنید، همشان مثل همند و دزد
باشه مصطفی
اگه تو با حرف زدن من مشکلی داری من دیگه توی این تاپیک حرف نمیزنم
اما تو بازم نفهمیدی منظور من چیه
چشاتو بستی و میگی چون داتک داره ارزون میده پس نتیجه میگیرم که خوبه
اشکال نداره
من از این شرکت میرم که خیالت راحت بشه
اینجوری راحت میشی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)