تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 394 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز ---
    من يك هفته پيش به با مشورت دوست عزيزمseymour يك پلير sansa clipخريدم با ايرفونep--630 واقعا هم پلير وهم ايرفون صداي فوق العاده اي دارند من تا حالا نتوانسمولوم ان را از نيمه بيشتر كنم چون واقعا صدا وكيفيت عجيبي دارد من كاملا با اين مشورت دوست عزيزم راضي هستم----------اما من در ريختن موزيك در اين پلير يك سوال برايم پيش امده است لطف كنيد جواب من را بدهيد----
    من چند فولدر براي موزيكهاي خودم در رايانه دارم مثلا يك پوشه موزيك سنتي ويك پوسته موزيك خارجي و.... حالا وقتي اين موزيك هامي خواهم در پلير بريزم همه با هم يك جا مي رود من مي خواهم براي گوش دادن بروم داخل يك پوشه موزيك گوش كنم وبعد بروم داخل پوشه ديگر وموزيك هاي مربوط به ان را گوش كنم ايا بايد به روش خاصي بريزم بايد چكار كنم ---ايا روشي است------
    من sansa cclip 4gb دارم و1000 تا موزيك داخل ان ريختم---------متشكر
    خدا رو شکر که راضی هستی... ایشالا برای همه خریدشون رضایت بخش باشه...

//

شما احتمالاً به MTP بودن دستگاه هنوز عادت نکرده ای.. اون فرم مرسوم که آهنگها برحسب فولدرهایی که می سازی مرتب بشن، یه فرم ساده تره به نام UMS .. اما MTP یه فرم سطح بالاتر و حرفه ای تره که اهنگ ها رو برحسب تگ شون مدیریت می کنه...شما در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شروع کن از پست 22 که من نوشته ام، پست هام رو پی بگیر، یه توضیح در مورد این قضیه داده ام؛ ببین کارت راه میفته یا نه، اگه سوالی بود بپرس.

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. می خواستم بدونم نرم افزاری هست که بتونم زیرنویس رو با فایل فیلم ادغام کنم بعدش تو ام پی فور پخشش کنم؟ کریتیو زن دارم. اخه تماشای فیلم بدون زیر نویس لطفی نداره:(

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام. می خواستم بدونم نرم افزاری هست که بتونم زیرنویس رو با فایل فیلم ادغام کنم بعدش تو ام پی فور پخشش کنم؟ کریتیو زن دارم. اخه تماشای فیلم بدون زیر نویس لطفی نداره:(
    دوستمون آقای آخوند با SubtitleWorkshop برای cowon S9 یک کارهایی کرده بودند.

5. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستمون آقای آخوند با SubtitleWorkshop برای cowon S9 یک کارهایی کرده بودند.
    میشه بیشتر توضیح بیدن.نرم افزارو دان کردم ولی اصلا ازش سر در نمی ارم که باید چی کار کنم تا زیر نویس با فیلم ادغام شه

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بیدن.نرم افزارو دان کردم ولی اصلا ازش سر در نمی ارم که باید چی کار کنم تا زیر نویس با فیلم ادغام شه
    والا من نمیدونم ایشون چیکار کرده شما از خود ایشون بپرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک جایی که من خونده بودم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

imtoo
    xilisoft

10. 3 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.ممنونم که برنامه هارو معرفی کریدن.دانلودشون کردم ولی نمی دونم چرا زیر نویس های فارسی رو فونتاشو میریزه به هم :( شما هم همین مشکل رو داشتین؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.ممنونم که برنامه هارو معرفی کریدن.دانلودشون کردم ولی نمی دونم چرا زیر نویس های فارسی رو فونتاشو میریزه به هم :( شما هم همین مشکل رو داشتین؟
    فونت پیش فرض ممکنه با کدپیج زیرنویس شما هماهنگی نداشته باشه و باید فونت مناسب رو انتخاب کنید تا مشکلتون مرتفع شود

13. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فونت پیش فرض ممکنه با کدپیج زیرنویس شما هماهنگی نداشته باشه و باید فونت مناسب رو انتخاب کنید تا مشکلتون مرتفع شود
    ممنونم .می دونم من خیلی دارم اماتور بازی در میارم، شرمنده.این کد پیجو کجا باید پیداش کنم تا بتونم تنظیمش کنم؟اخه خیلی حیاتیه برام.داداشم سربازه،خیلی هم فیلم بازه.حوصله اش خیلی سر میره،این پلیرم کادو براش گرفتم،بهشم گفته بودم که فیلم با زیر نویس فارسی کلی برات میریزم بشینی نیگاشون کنی،هر کاری میکنم درست نمیشه:( نمیدونم چی کارش کنم اخه.میشه یه راهنمایی کلی بکنین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

من sky دارم !
    خیلی هم راضیم !

البته از نظر طراحی زیاد جالب نیست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •