خیلی یه سی ساعت تو بهترین حالت که بازی رو قبلا رفته باشی و مرحله فرعی ها رو هم نری
من دیگه دارم تمام میکنم رفتم arcedemon رو بکشم
خیلی یه سی ساعت تو بهترین حالت که بازی رو قبلا رفته باشی و مرحله فرعی ها رو هم نری
من دیگه دارم تمام میکنم رفتم arcedemon رو بکشم
ردش كردم . دستتون درد نكنه .
خواهش میکنم
خوب تموم شد بعد از پنج روز بازی کردن تمومش کردم یه چیزی هم کشف کردم البته نمیدونم درسته یا نه این زره خیلی قویه که باید با پوست اژدها درستش کنید مرحله ها اخر میتونید با نازل ترین قیمت فکر کنم هفت سکه طلا از اون پسره که تو کمپ باهامون همرا باباشه کوتوله ها میشه خرید
یه خواهشم دارم این نوشته ها که اخر بازی میاد هرکی انگیلیسیش خوبه و حوصله داره ترجمه کنه خیلی باحاله تک تک شخصیت ها رو میگه چه اینده ای براشون اتفاق میفته
من چطوري بايد يه كاري كنم كه يارام همگي روي يه نفر جنگ كنيم يعني هممون يه نفر رو بزنيم
Ctrl + a رو بزنید همه اعضای گروه انتخاب میشن بعدش دشمن مورد نظر رو هدف قرار بدین...من چطوري بايد يه كاري كنم كه يارام همگي روي يه نفر جنگ كنيم يعني هممون يه نفر رو بزنيم
من يه جايي رسيدم كه هر تاكتيكي ميزنم نمي تونم رد كنم ، يه جايي كه ميرسي به يه بچه فسقلي هي ميگه مامان ، بعد از اون 10 ،20 تا اسكلت ميان كه اصلا نامردارو نميشه كشت . يكي يه راه حلي بگه .
میشه دقیقتر توضیح بدی.
من خیلی وقته که اونو نرفتم. زیاد یادم نمیاد.
باید اسم مکان اون و ماموریتش رو بگی...
بعد از اين كه از مه رد شدم رفتم توي يه جايي شبيه قصر ، بعد همينجوري رفتم ،يه اژدها رو هم بازور كشتم( كاش اژدهاي كنكور رو هم اينجوري بكشيم) بعد از اون رسيدم به همين جا.
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
lower rouins
اسم مرحله بود
جاهایی که دشمن تعدادش زیاده باید مخصوصا از جادوها و poison ها استفاده زیاد کنید.
جادوهای موریگان خیلی به درد می خوره.اسم همه جادوهای اونو یادم نیست ولی یه سری جادوها مثل Blizzard هستن که تعداد بالایی از دشمن آسیب می رسونن. اگه دو تا از اون جادو ها رو بزنید کار دشمن تمومه.
باید از Pause هم استفاده زیاد کنید. یعنی باید یکمی فکر کنید بعدش اعضای گروه رو انتخاب کنید و به اونا فرمان بدین که به دشمن های مورد نظر حمله کنن.
از poison هایی که میشه پرت کرد هم باید استفاده زیاد کنید. زوران این کارو خوب انجام میده. با استفاده از اونا چند نفرو از بین می برید. هر چه قدر بیشتر از اونا داشته باشید بهتره.
نمی دونم موریگان برای شما چه قدر پیشرفت کرده و چه جادوهایی رو الان داره ولی من خودم از موریگان نهایت استفاده رو می کردم یه سری جادوهاش واقعا نابود کننده ست. بهترین فرد برای جاهای شلوغ موریگانه...
شما ميگين من نقش موريگان رو به عهده بگيرم؟
الان كه هيچ سمي (poisen)ندارم و اون قدرت bizzard هم نيومده . براي انتخاب كردن اعضاي گروه بايد روشون كليك كنم ديگه؟ اصلا ما سه نفريم ،منو ،alstire و موريگان ،و اون زوران كه ميگي رو ندارم . تا من بيام جادو رو انتخاب كنم ، اون دو يار ديگم ميمرن .
وسايل زياد دارم ولي زيادشون رو نميشه يوز كرد . اين بعضي از اين صندوق ها هم كه هميشه روشون يه عكس قفل هست، من نميدونم براي باز كردن اين صندوق بايد چه مهارتي داشت؟
حالا يه چند روزي تو اين مرحله گيرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)