آقا Avi فقط نباید رزولیشنش از 640* 480 بیشتر باشه وگرنه بیت ریت هیچی باشه مشکل نداره رزولیشن رو بیار پایین مشکل نداره من تا 1280* 728 هر روش نگاه کردم بدون هیچ کندی و مشکلی فقط یک مشکل داشت نوشت سرعت صدا زیاده فقط تصویر پخش میشه
آقا Avi فقط نباید رزولیشنش از 640* 480 بیشتر باشه وگرنه بیت ریت هیچی باشه مشکل نداره رزولیشن رو بیار پایین مشکل نداره من تا 1280* 728 هر روش نگاه کردم بدون هیچ کندی و مشکلی فقط یک مشکل داشت نوشت سرعت صدا زیاده فقط تصویر پخش میشه
خيلي جالبه تو مشهد اصلا هيچ جا اين گوشي رو نداشتن!!!!
سلام دوست عزیز. لطفا به این توجه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی بیشتر می خونم گیج تر میشم . بالاخره این گوشی مشکل باتری داره یا نه ؟ بعضیا میگن با استفاده معمولی روزی یه بار شارژ می خواد بعضیا میگن اینطوری نیست و حداقل 2 روز شارژ نگه می داره . من از مدیران این بخش خواهش می کنم یه بررسی انجام بدن تا درست ترین نظر در این مورد منعکس بشه .
خود من حداقل 50 صفحه رو خوندم ولی الان ازلحظه اول دودل ترم که این گوشی رو بخرم یا نه ؟
آقا من بهت تضمین میدم که مشکل نداره من الان نوشو که خرید از شنبه تا امروز هنوز شارژش نکردم الان 1خونه شارژ داره که هنوز هم میره ولی قصد دارم بزنمش به شارژ
شما اگه میخواهی بخری بخر مطمئن باش مشکل نداره![]()
شما چند خریدی؟ با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی؟ توجعبه اش چه چیزایی داره؟ لطف کن بگو ساخت کدوم کشوره و دقیقا چه عبارتی نوشته؟
با تشکر
دوست عزیز این اصولا جز ویژگیهای باطریه که در چندین بار اولین شارژها خوب عمل نمیکنه و معمولا شارژ کاذب نشون میده اما بعد از چندین بار پر و خالی شدن به رویه مطلوب خودش میرسه.
این نه تنها در مورد باطری موبایل بلکه هر وسیله الکترونیکی دیگه ای که دارای باطری قابل شارژ باشه همینه.
شما با این پیش فرض میتونی خودت از کسانی که مدتهاست این گوشی رو دارند سوال کنی. اکثر دوستان جواب میدند باطری این گوشی در حد مطلوب انتظار عمل میکنه و هیچگونه مشکلی نداره.
حالا قضاوت با خود شماست.
موید باشید
من روز اول كه گوشي رو گرفتم باتريش مشكل داشت شب تا صبح دو تا خط كم ميكرد آپديت هم بود.بقيه ميگفتن باتريش درسته و من فكر كردم باتري من تقلبيه ميخاستم عوضش كنم ولي صبر كردم يكم گزشت هي بهتر شد تا حدود 3 هفته كه گزشت باتريش كاملاً عادي شد.الان ميشه بگي باتريش خوبه ولي عالي نيست.در كل اصلاً به مشكل باتريش فكر نكن بخر خيالت راحت
1. گذشت
2. می خواستم
نمره: 18
موید باشید
سلام
امروز با نمایندگی سامسونگ خ جمهوری - شیخ هادی تماس گرفتم گفت گوشی اومده و قیمتش شده 505 تومان
البته تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم قیمتشو باگارانتی اصلی زده بود 488
خلاصه مثل اینکه به قیمت واقعی رسیده. دوستانی که میخواستند بگیرند زودتر دست بجونبونند.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)