روی چه ویندوزی بازی میکنی؟؟؟
من روی ویستا 1 مشکل توی همین مایه ها داشتم.
روی xp sp3 مشکل من حل شد.
روی چه ویندوزی بازی میکنی؟؟؟
من روی ویستا 1 مشکل توی همین مایه ها داشتم.
روی xp sp3 مشکل من حل شد.
xp-sp3-seven edition march 2009
این ویندوز منه !
سلام . آقا من تازه امروز بازیو گرفتم . مردم تا فهمیدم چطوری باید بازی کرد . اصلا کیبورد و ماوس برای بازی کار نمیکنه . من با دسته خوب نمیتونم بازی کنم . کسی نمیدونه مشکلم از کجاس ؟ میخوام راحت بتونم با ماوس دوربینو بچرخونم و... ولی نمیشه ...![]()
هیچ ارور خاصی نمیده؟؟؟xp-sp3-seven edition march 2009
این ویندوز منه !
فقط بازی هنگ میکنه؟؟
از بازی بیرون نمیاد؟؟؟
Last edited by aghamajid1369; 19-06-2009 at 12:16.
![]()
این DLC هم اکنون عرضه شده است ولی چون من قبل از انتشار این نسخه مطلب را ترجمه کرده بودم گفتم شاید خالی از لطف نباشه که مطلب را بگذارم و همچنین این DLC از سایت IGN امتیاز 8.5 را بدست آورد
اگر شما هم مثل من مدتهاست که در سطح 20(level 20) بازی باقی ماندید احتمالا شما هم انتظار BROKEN STELL را میکشید بالاخره بعد از مدتها انتظار میتوانیم سطح خود را تا 30 افزایش دهیم انتظار تقریبا به پایان خود رسیده است چرا که Broken Steel در تاریخ 5/may به طور همزمان برای PC و XBOX360 به قیمت 10 دلار امریکا عرضه میشود. حالا میتوانیم به اطلاعات آبدار دموی این بازی بپردازیم.
نقطه بزرگ در فروش این بازی شاید میتونه ارتقای سطح شما از 20 به بالا باشد. این یک تغییر سطحی و ظاهری تنها نیست. شما در این نسخه میتوانید به آیتمهای زیادی دست پیدا کنید. PERK های بیشتری قابل باز شدن هستند(مانند نمونه ی کلنی از گوشت سگ که اگر سگ دست آموز شما مرد میتوانید آن را دوباره به دست بیارید). همینطور که شما به سطح 30 نزدیک میشوید, دشمنان به طور قابل توجه ای قوی میشوند همچنین در طول بازی شما با نمونه دشمنان جدیدی روبرو میشوید که تا الان نمونه آنها را ندیده اید. فکر نکنید چون میتوانید سطح خود را در بازی افزایش دهید خیلی قوی میشوید طوری که به راحتی بازی را تمام کنید.
Say hello to my little friend
همچنین دسترسی شما به سطح 30 آسان نخواهد بود. Pete Heins نائب رییس و مدیر روایط عمومی شرکت Bethesda گفت که برای افزایش یک سطح در این بازی باید زحمت زیادی بکشید. تمام کردن ماموریتهای اصلی و داستانی این بازی برای گرفتن سطح جدید کافی نیست برای گرفتن سطح جدید شما باید دوباره به زمینهای لم یزرع(Wasteland) برگردید این دفعه گشتن در این مناطق آسانتر خواهد بود از آنجا که Broken Steel توقفهای بیجا و سخت را در این نسخه تمام کرده است. شما میتوانید به طور آزادانه ماموریتها را تمام کرده بدون اینکه از این نکته که نکند دیگر به این منطقه باز نگردم بترسید.
شما چیزی در حدود 4 یا 5 ساعت گیم پلی در ماموریتهای اصلی به علاوه چند ماموریت کناری خواهید داشت. هیچکدام از ماموریتهای کناری این نسخه مانند چیزی که در نسخه قبل دیدیم نخواهد بود. اما قبل از اینکه وارد بحث ماموریتهای کناری بشویم شاید بهتر است که در مورد طرح کلی بازی Broken Steel صحبت کنیم.
Super mutant های جدید زیاد اهل شوخی نیستند!
این قسمتهایی که الان میخواهیم توضیح بدیم بعد از پایان ماموریتهای اصلی نسخه اصلی این بازی هستند اگر شما هنوز بازی را به اتمام نرسانده اید بهتر است از خواندن ادامه مطلب دست نگه دارید. بعدا نگویید که ما به شما هشدار ندادیم.
ماموریتهای اصلی Fall Out 3 با گرفتن چند تصمیم مهم درباره منبع آب منطقه به پایان میرسید حتی در بعضی موارد با مرگ کاراکتر اصلی بازی, بازی به پایان میرسید. این دفعه هر کسی که وارد راکتور شود نمیمیرد شما حتی میتوانید یکی از سه پیرو خود را در بازی هرجا که میخواهید بفرستید چیزی که فعلا در بازی اعمال نشده است. مانند اینکه بخواهید با استفاده از آن یک super mutant را مسموم کرده یا نه- البته هنوز Bethesda اطلاعاتی در مورد نحوه انجام اینکار نگفته است. قطع نظر از اینکه چه تصمیمی شما ممکن است در بازی بگیرید در شروع این نسخه شما خودتان را در ابتدای بازی بیهوش مییابید. هنگامیکه 2 هفته بعد به هوش میایید ماموریت جدید شما شروع میشود.
![]()
این تفنگ احتمالا باید یک توپ مغناطیسی باشد
از آنجا که عملیات پاکسازی موفقیت آمیز بوده است حالا در همه جا حتی در دستشویی ها آب پاک و تمیز موجود است. متاسفانه هنوز یک مشکل کوچک در پخش کردن آب وجود دارد و هنوز جنگهای ناحیه ای بین انجمن برادران وجود دارد که باید با آن کنار آمد. این 2 مشکل منبع اصلی ماموریتهای شما در Broken Steel هستند خوشبختانه با تمام کردن این ماموریتها شما تفنگ یا بهتر است بگوییم توپ مغناطیسی(Tesla Cannon) را بدست خواهید آورد.
این تفنگ جدید واقعا ویران کننده است. در حقیقت این تفنگ از یک لوله کاملا بزرگ تشکیل شده است که درهر شلیک مقدار زیادی انرژی الکتریکی عظیم از آن خارج میشود. یک شلیک کافی است تا یک Vertibird پرنده را از پا درآورید. تفنگهای دیگری که در این بازی میگیرید شامل آتش پرتاب کن موشکی است که گلوله ای کوچک آتش پرت میکند همچنین یک تفنگ لیزری. این دو تفنگ آخری را میتوانید از دستان سرد جنازه های دشمنانی که آنها را کشته اید به دست بیاورید. Super Mutant های ارباب , تفنگهای لیزری را حمل میکنند در حالی که نیروهای جهنمی محاصره گر, تفنگهای آتش پرتاب کن جدید را حمل میکنند.
مقدار زیادی آب تمیز و سالم توی این بازی موجود است
Bethesda به دلیل وجود مخربها جزییات زیادی را از بازی نشان نداد اما مناطق جدیدی را برای ما نمایش داد. مقدار زیادی از ماموریتهای بازی برخلاف اضافه شونده چاه(pit) و عملیات لنگرگاه(operation anchorage) در محدوده wasteland میگذرد . یک منطقه بزرگ جدید, بعلاوه چند تونل و ساختمان جدید که ساختمان جدید همان پایگاه نیروی هوایی Andrews است که تبدیل به قلعه نظامی محاصره کنندگان شده است. برای رسیدن به آن منطقه شما باید راه خود را از میان تونلهایی که از باقی مانده های کاخ سفید باقی مانده است پیدا کنید که مسلما این تونلها با غولهای شکارچی پر شده است.
این دو نسخه اضافه شونده آخر, برای پرکردن چند ساعت از وقت شما و سرگرم کردن شما خوب هستند با اینکه آنچنان عالی نیستند. افزایش سطح کاراکتر در این بازی به اندازه کافی من را هیجان زده کرده است. نداشتن توقف کاملی پس از پایان نسخه قبلی و اضافه شدن چند مرحله جدید به اندازه کافی عالی و رضایت بخش هست. ببینیم Broken Steel میتواند انتظارات ما و شما را در تاریخ 5/may برآورده کند یا نه.
منبع:IGN.COM
مترجم:خودم
Last edited by korokodil_avareh; 20-06-2009 at 12:25.
نه همونطور می موند!
الانم یه sp3معمولی نصب کردم اینبار این ارور رو داد
![]()
سلام
من امروز بازی رو نصب کردم
اولاش چقدر کسل کننده بود!
بازیش یه حالت خاصیه
از اول تا آخر همینجوری افراد سوال میپرسن باید جواب بدیم؟
بعد من اون قسمتش که دختره میاد میگه باید فرار کنی...گیر کردم!(البته زیاد نگشتم....)
به یه راهرو میرسم دو نفر توش هستن هی تیر میزنن..
البته اصلا حسش نیست بازیش کنم.
یجوریه....اکشن دارن اصلا؟...تو عکسها که همش اکشنه...!
کلا ماجرا در مورد چیه باید چکار کنیم...نقشه نداره ؟
اره. بازی همینجوریه.
اکشن زیاد داره ولی حرف زدن بیشتر.
بله بازی نقشه هم داره
شما tab رو که بزنی pip boy باز میشه و توی یکی از tab هاش نقشه داره. فکر کنم قسمت data بود.
اون دو تا پلیس رو باید بکشی و بری جلو. راهش از همون طرفه.
برای کشتنشون 1 تفنگ بگیر دستت و دکمه v رو بزن . . .
در کل خیلی بازی جالبیه
باید با سبکش حال کنی تا خوشت بیاد
مثل oblivion
الکی که بهترین بازی سال نشد.
Last edited by aghamajid1369; 19-06-2009 at 20:54.
منم نگفتم بدم میاد
چون سبک خاصیه یه مقداری طول میکشه تا باهاش حال کنم!
اون دوتا رو میدونم باید بکشم نمیدونم اسلحه از کجا گیر بیارم!
وقتی بچه بودم یدونه داشتم ...الان ندارم!
عکسهای پست #1425 چقدر قشنگه...
خوب یکشون رو با مشت و لگد و هر بدبختی هست بکش
بعدش اصلحه و لباسش رو بردار .
در ضمن همون دختره که میاد بهت میگه فرار کن مگه بهت 1 اسلحه نداد؟؟؟
خوب با اون بزنن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)