آقا این غول بدون فک رو چجوری باید بکشم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این غول بدون فک رو چجوری باید بکشم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو این تاپیک جستجو کنید پیدا میشه.
جستجو در این تاپیک رو بزنید.
بعد غول سرچ کنید پیدا میشه.
دور اون میدون 2 جایگاه قرار داره که باید ازشون بالا بری و بعد بپری روی سر غوله و با اسپید کیل بهش ضربه بزنی بعد از دو با که اینطوری بهش ضربه زدی تقریبا غوله نصفه جون میشه باید به پاهاش ضربه بزنی البته از پشت سرش و بعد غوله از پای در میاد.
البته موقعي كه يه تكه فيلم كوتاه نشون ميده نبايد ماوس رو هيچ تكاني بدي و فقط يك باز دكمهماوس رو بزني والا غوله پرتت ميكنه پايين.دور اون میدون 2 جایگاه قرار داره که باید ازشون بالا بری و بعد بپری روی سر غوله و با اسپید کیل بهش ضربه بزنی بعد از دو با که اینطوری بهش ضربه زدی تقریبا غوله نصفه جون میشه باید به پاهاش ضربه بزنی البته از پشت سرش و بعد غوله از پای در میاد.
من وقتی این بازی داشتم انجام میدادم یادمه مقداد حجم خونم نصف بود یعنی اون جاهای مخفی بازی که پرنس میرفت و یه آبی میخورد و میزان جونش رو بیشتر میکرد رو نرفته بودم ( فقط دوتاشو پیدا کردم ). بخاطر همین خیلی سخت غولش رو کشتم ولی خیلی حال داد کشتمش
سلام
من آخرهای بازی به یه جایی رسیدم که باید سه تا اهرم هست و یه راهرو هست که فرح اون طرف ایست کرده حالا من نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوست عزيز
اگه يه كم بيشتر راهنمايي كنيد شايد بتونم كمكتون كنم.
ميشه بگي دقيقا چه اتفاقاتي افتاده ؟ آخرين فيلي كه در بازي پخش شده چي بوده ؟ و يا اينكه در مورد جزئيات محيط بيشتر توضيح بديد.
چون من خيلي وقت پيش اين بازي رو انجام دادم و اين چيزي كه شما فرموديد چيزي رو به ياد من نمياره.
اميدوارم ساير دوستان بتونن كمكت كنن.
سلام دوستان.
بچه ها اگه کسی بازی رو تا اخر رفته یه سیو کامل از تمام مراحلسش رو برا من بزارید.
ممنون.![]()
چند صفحه قبل من سیو خودم رو گذاشته بودم. بگرد پیداش میکنی.
سلام. من پرنس 3 رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم دموهای اول رو اجرا میکنه ولی وقتی میخواد بازی رو شروع کنه سیستم ریست میشه. توی فایل لوگ برنامه هم در خط آخر نوشته شده که نتونسته پروفایل رو بسازه. اما وقتی بازی رو از یه جای دیگه با استفاده از سیو شروع میکنم هیچ مشکلی نداره.
یه فایلی هم داخل پوشه برنامه وجود داره که توی توضیحات فایل نوشته شده: StarForce Copy Protection
فایل رو اجرا میکنم و طبق راهنمای خود فایل درایور ها رو هم با سویچ های nogui/ و forcereboot/ نصب میکنم.
دی وی دی بازی مال شرکت Hi VU
مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)