تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 940 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بچه ها برای Ps2 ]م اومده؟

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

به عکس زیر نگاه کنید از ویکی پدیاست :
    منظورم اینه که یکی از دوستانمون گفت تو نوامبر میاد
    اون واسه آمریکای شمالیه
    تو اروپا همون اکتبره

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بعد از 4 الی 5 دست بازی کردن دمو اگر اجازه بدید نظرمو راجع به این نسخه(دمو) بگم
    بازی و گیمپلی فرق زیادی با 2008 نکرده ولی از نکاتی که تغیر کاملا محسوس داشته شوت زدن هست که دیگه 90 درصد شوتها در بهترین شرایط شوتزنی و حتی توسط بازیکنان شوت زن یا به بیرون میره یا با تیر دروازه میخوره
    دراین مورد تا اونجایی که من بیادمه کونامی همیشه اینطور کار کرده که وقتی در نسخه ای از چیزی ایراد گرفته میشه در نسخه بعدی از اونور پشت بوم میفته اینجا هم همین شده و شوت زدن دیگه بطرز وحشتناکی سخت شده
    پاس دادن بسیار سخت شده و حتما در هنگام پاس دادن باید خیلی دقت کنی
    چهره بازیکنها در حد انتظار نیست و اگر پسرفت نکرده باشه پیشرفت نکرده (دقت کنید که منظور مقایشه 2008 و دمو 2009 هست وشاید در نسخه اصلی این مشکل نباشه)
    در اون فایل setting در فولدر بازی گزینه های جدیدی مربوط به صدا و قدرت اجرای بازی توسط سیستم شما اضافه شده که سیستم من در هر 4 مورد گزینه خوب رو کسب کرده و مثل 2008 به بهترین نحو ممکن و با بالاترین قدرت اجرا میکنه
    cpu Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz x 2 (2.33Ghz)
    RAM 2GIG
    NVIDIA GeForce 8600 GTS (PS3.0/VS3.0 )256 MB
    بعد از هر بازی شما مجبوری یه تریلر از بازی رو حتما ببینی
    دروازه بانها همچنان توپ رو به شکل بدی درست جلوی پای مهاجم حریف دفع میکنن
    مشکل سوت زدن داور برای شروع بازی که کلی وقت گیر بود حل شده
    داور بیشتر کارت نشون میده
    بازیکنها واقعا نای شوت زدن ندارن و در بعضی مواقع توی شرایط شوتزنی حتما باید با پای تخصصی بزنن که این زیبایی شوتزدن رو گرفته( شوت اینقدر پسرفت کرده که هرچقدر بنویسم کمه)
    دریبل زدن واقعا سخت شده و مدافعان حریف بهتر تکل میکنن و تعادل بازیکنها هم بعد از تکل زدن و تکل خوردن طبیعی تر شده
    همچنان قابلیت بازی رفت و برگشت مثل 2008 وجود نداره
    بازیکنان یکم خنگ هستن و اعصاب خورد کن (شاید اینطور نباشه و باید بیشتر بازی کنم )
    کلا انتظاری که از نسخه جدید میرفت رو اصلا نداره و انگار که 2008 فقط یکم آپدیت شده باشه
    من الان 4 الی پنج ساله که pes بازی میکنم و تا زمان فیفا 07 فیفا رو هم میگرفتم ولی اصلا به گرد پای پس هم نمیرسید ولی شاید با این پیشرفت لاکپشتی pes زمان نقل مکان کردن به فیفا رسیده باشه
    بازهم اگر نکته ای از قلم افتاده باشه تذکر بدید تا بنویسم

4. 4 کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من دمو فايل اجراييش رسيد دستم فقط كماكان تو نصبش گير كردم نصب نميشه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پارسال که دمو اومد همه از بازی تعریف کردن ولی زیاد در اصل زیاد خوب نبود
    الان بعضی ها میگن خوب نیست پس یعنی بازی خوبی میشه

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این دموی بازی مثل فیفا repack شده نمیاد حجمش کم باشه؟

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دمو چيزي نشون نميده بايد اصلش بياد تا بعد ببينيم چه جوريه.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من بعد از 4 الی 5 دست بازی کردن دمو اگر اجازه بدید نظرمو راجع به این نسخه(دمو) بگم
    بازی و گیمپلی فرق زیادی با 2008 نکرده ولی از نکاتی که تغیر کاملا محسوس داشته شوت زدن هست که دیگه 90 درصد شوتها در بهترین شرایط شوتزنی و حتی توسط بازیکنان شوت زن یا به بیرون میره یا با تیر دروازه میخوره
    دراین مورد تا اونجایی که من بیادمه کونامی همیشه اینطور کار کرده که وقتی در نسخه ای از چیزی ایراد گرفته میشه در نسخه بعدی از اونور پشت بوم میفته اینجا هم همین شده و شوت زدن دیگه بطرز وحشتناکی سخت شده
    پاس دادن بسیار سخت شده و حتما در هنگام پاس دادن باید خیلی دقت کنی
    چهره بازیکنها در حد انتظار نیست و اگر پسرفت نکرده باشه پیشرفت نکرده (دقت کنید که منظور مقایشه 2008 و دمو 2009 هست وشاید در نسخه اصلی این مشکل نباشه)
    در اون فایل setting در فولدر بازی گزینه های جدیدی مربوط به صدا و قدرت اجرای بازی توسط سیستم شما اضافه شده که سیستم من در هر 4 مورد گزینه خوب رو کسب کرده و مثل 2008 به بهترین نحو ممکن و با بالاترین قدرت اجرا میکنه
    cpu Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz x 2 (2.33Ghz)
    RAM 2GIG
    NVIDIA GeForce 8600 GTS (PS3.0/VS3.0 )256 MB
    بعد از هر بازی شما مجبوری یه تریلر از بازی رو حتما ببینی
    دروازه بانها همچنان توپ رو به شکل بدی درست جلوی پای مهاجم حریف دفع میکنن
    مشکل سوت زدن داور برای شروع بازی که کلی وقت گیر بود حل شده
    داور بیشتر کارت نشون میده
    بازیکنها واقعا نای شوت زدن ندارن و در بعضی مواقع توی شرایط شوتزنی حتما باید با پای تخصصی بزنن که این زیبایی شوتزدن رو گرفته( شوت اینقدر پسرفت کرده که هرچقدر بنویسم کمه)
    دریبل زدن واقعا سخت شده و مدافعان حریف بهتر تکل میکنن و تعادل بازیکنها هم بعد از تکل زدن و تکل خوردن طبیعی تر شده
    همچنان قابلیت بازی رفت و برگشت مثل 2008 وجود نداره
    بازیکنان یکم خنگ هستن و اعصاب خورد کن (شاید اینطور نباشه و باید بیشتر بازی کنم )
    کلا انتظاری که از نسخه جدید میرفت رو اصلا نداره و انگار که 2008 فقط یکم آپدیت شده باشه
    من الان 4 الی پنج ساله که pes بازی میکنم و تا زمان فیفا 07 فیفا رو هم میگرفتم ولی اصلا به گرد پای پس هم نمیرسید ولی شاید با این پیشرفت لاکپشتی pes زمان نقل مکان کردن به فیفا رسیده باشه
    بازهم اگر نکته ای از قلم افتاده باشه تذکر بدید تا بنویسم

.............................
    شخصا اگه همه مشکلات رو قبول کنم اینو عمرا قبول نمیکنم که چهره بازیکنا از 8 بدتر شده ......این همه عکس از مقایسه 8 با 9 بنده گذاشتم بعد اون موقع شما میگی چهره بازیکنا پسرفت کرده!!!!!!
    این جور حرفارو باید قاب گرفت
    .................................................. ....................
    در مورد دروازه بان من یه نکته رو عرض کنم نیمدونم این چه فکریه که میگین دروازه بان توپ رو دفع میکنه بعد توپ میفته جلوی پای حریف بعدم گل................آخه یه کم انصاف داشته باشین خدایی مگه میشه همه شوتها به درستی دفع بشه اینو تو واقعیت هم میبینیم که بعضی مواقع وقتی توپ دفع میشه میوفته جلوی پای حریف..................................
    .................................................. .................
    در مورد شوت زدن بگم اصلا قشنگی یه بازی بر اینه که بازیکن توپ رو با پای تخصصیش شوت کنه که این به واقعیت نردیک تره .........شخصا شما هم که فوتبال بازی میکنین اگه تو یه موقعیت حساس توپ بیاد رو پای شما و اون پا پای تخصصی نباشه نمیتونی به راحتی کارتو بکنی .....نمیگم با پای غیر تخصصی نمیشه هیچ کار کرد چرا میشه کار کرد اما شاید 1/3 پای اصلی .......برای مثال تو شوت زدن ... شوتی که با پای تخصصی زده میشه چقدر با پای غیر تخصصی فرق داره .........................
    البته بعضی بازیکنا با هر دو پا شوت میزنند مثل nedved برو یه بازی تو 8 با nedved انجام بده و با هر دو پاش شوت بزن تا متوجه بشی من چی بگم .(عکس زیر )
    اگر سوالی موند در خدمت هستیم.!!؟
    به نظر من شوت با این کار یه واقعیت خیلی نزدیک تر شده تا دور بشه

به عکس زیر نگاه کن...

............................................
    در مورد خنکی بازیکن هم اگه میشه بیشتر توضیح بدین بنده شخصا از خنکی بازیکن چیزی نمیدونم
    .................................................. ..................
    در آخر باید بگم من و شما یه جورایی خوره هستیم .........

Last edited by google_boy07; 03-10-2008 at 18:09.

11. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این که اون آقایی که دمو رو دانلود کرده بود و میگفت شوت زده تو یه بازی شاید فقط یک بار تو چارچوب باشه راسته؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.............................
    شخصا اگه همه مشکلات رو قبول کنم اینو عمرا قبول نمیکنم که چهره بازیکنا از 8 بدتر شده ......این همه عکس از مقایسه 8 با 9 بنده گذاشتم بعد اون موقع شما میگی چهره بازیکنا پسرفت کرده!!!!!!
    این جور حرفارو باید قاب گرفت
    .................................................. ....................
    در مورد دروازه بان من یه نکته رو عرض کنم نیمدونم این چه فکریه که میگین دروازه بان توپ رو دفع میکنه بعد توپ میفته جلوی پای حریف بعدم گل................آخه یه کم انصاف داشته باشین خدایی مگه میشه همه شوتها به درستی دفع بشه اینو تو واقعیت هم میبینیم که بعضی مواقع وقتی توپ دفع میشه میوفته جلوی پای حریف..................................
    .................................................. .................
    در مورد شوت زدن بگم اصلا قشنگی یه بازی بر اینه که بازیکن توپ رو با پای تخصصیش شوت کنه که این به واقعیت نردیک تره .........شخصا شما هم که فوتبال بازی میکنین اگه تو یه موقعیت حساس توپ بیاد رو پای شما و اون پا پای تخصصی نباشه نمیتونی به راحتی کارتو بکنی .....نمیگم با پای غیر تخصصی نمیشه هیچ کار کرد چرا میشه کار کرد اما شاید 1/3 پای اصلی .......برای مثال تو شوت زدن ... شوتی که با پای تخصصی زده میشه چقدر با پای غیر تخصصی فرق داره .........................
    به نظر من شوت با این کار یه واقعیت خیلی نزدیک تر شده تا دور بشه
    .................................................. .......................
    در آخر باید بگم من و شما یه جورایی خوره هستیم ...........
    ............................................
    در مورد خنکی بازیکن هم اگه میشه بیشتر توضیح بدین بنده شخصا از خنکی بازیکن چیزی نمیدونم
    .................................................. ..................
    در آخر باید بگم من و شما یه جورایی خوره هستیم .........
    شاید انتظار من از این بازی خیلی زیاد باشه که این دمو نتونسته راضیم کنه
    در مورد چهره ها من که خوشم نیومد شما اگه قیافه ژاوی رو ببینی شاید اصلا نشناسیش
    در مورد شوت زدن من و شما با یک بازیکن حرفه ای خیلی فرق میکنیم و من هیچوقت توی یک فوتبال واقعی ندیدم که توپ درست روی پای چپ بایکن باشه و اون بازیکن مثل معلولها با پای راست شوت کنه این تیکه که با تورس و حتی جرارد انجام دادم خیلی مسخره بود
    توی بهترین موقعیت شوتزنی رونی رو بیش از 10 بار قرار دادم و فقط یک بار توپ تو چهارچوب بود و 3 بار به تیر خورد
    دروازه بانها هم درست مثل نسخه 2008 در بیشتر مواقع تئپ رو به سمت جلو دفع میکنن که اصلا توی واقعیت اینطور نیست
    در مورد خنگی بازیکنها هم اینو میتونم بگم که گاهی وقتها یه پاس ساده رو نمیتونمن بگیرن و اینقدر جلوی توپ راه میرن که بازیکن حریف از راه میرسه و توپو میگیره
    توی یک صحته بازیکن تیم حریف یک و دو کردن بعد در حالی که فرصت خیلی خوبی داشتن بازیکن دوم سرعتشو کم کرد و در نتیجه به توپ نرسید
    ولی در مورد منوها توی ریویو socceraccess خونده بودم که بچه گونست ولی به نظر من خیلی جالب و کلاسیک بود

بیصبرانه منتظرم دوستان دیگه که اینو بازی کردن نظرشو در مورد بازی بنویسن
    در آخر هم اضافه میکنم که این نسخه ضعیفتر از 2008 نیست ولی انتظار پیشرفت خیلی بیشتری داشتیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •