تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 275 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

گزارش فارس از پشت صحنه سريال «اشك‌ها و لبخندها»

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، اينجا خانه شخصيتي به نام «زمرد» با بازي «شهره لرستاني» است كه خانواده‌اش متشكل از دخترش سيمين(مهشاد مخبري) و پسرش بهروز (بروز ارجمند) است. آنها خانواده‌اي از قشر پايين جامعه را تشكيل مي‌دهند كه شغل‌شان هنروري است.
    اين خانه قديمي دو طبقه دارد كه طبقه همكف سالن پذيرايي است و طبقه بالا هم اتاق سيمين است. امشب فقط خانواده زمرد بازي دارند و خانه‌اي واقع در دركه نيز لوكيشن خانه حشمت شال فروش با بازي (مهدي هاشمي) است. خانه شمسي شال فروش (گوهر خيرانديش) هم چند كوچه آن طرف تر است... » اينها همه توضيحات «محمدرضا رستمي» دستيار اول كارگردان مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» ست كه درباره كار حسن فتحي ارائه مي‌هد.
    خانه‌اي كه او اشاره مي‌كند، خانه‌اي بسيار قديمي در اطراف خيابان بهار است. اين خانه نقلي يك حياط كوچك هم دارد كه كنارش باغچه‌اي سرسبز است و پس از عبور از راهرويي كوچك پا به سالن پذيرايي مي‌گذاري كه سمت راستش راه پله اي براي رفتن به طبقه بالاست. روبه‌رو هم آشپزخانه است و سمت راست هم كه فضاي سالن پذيرايي است كه از قضا از وسايل تجملاتي كه اين روزها ديگر در تمام سريال‌هاي تلويزيوني آنها را مي‌بينيم خبري نيست. ديوارها هم پوشيده از كاغذ ديواري قديمي و كهنه‌اي هستند و روي ديوار انواع و اقسام عكس‌هاي خانواده زمرد به همراه پدرشان كه گويا سال‌ها پيش از دنيا رفته نصب شده است.
    راه پله باريكي طبقه اول را به طبقه دوم متصل كرده، گروه مشغول چيدن دوربين‌ها و وسايلشان در اين طبقه هستند كه بايد كاملا با احتياط در آن عبور و مرور كني كه نكند به واسطه قديمي بودن، ساختمان فروبريزد.
    اين طبقه متشكل از سه اتاق است و در ورودي نيز رو به يك تراس دارد. اتاق اول كه سمت چپ است، اتاق گروه صحنه و لباس است و رگال‌هاي لباس در آن چيده شده‌اند. اتاق دوم هم اتاق گريم است و اتاق سوم كه با تلاش گروه صحنه و دكور سر و شكلي پيدا كرده، متعلق به سيمين با بازي مهشاد مخبري است. اتاق سيمين پنجره‌اي هم رو به تراس دارد.
    گروه به زحمت خود را در اين طبقه جاي مي‌دهند. شهره لرستاني و مهشاد مخبري مشغول گريم شدن هستند و برزو ارجمند هم در حياط مشغول صحبت كردن است. حسن فتحي هم تازه به گروه اضافه شده، سرما خوردگي شديدي دارد و به گفته خودش با قرص و آمپول‌هاي پياپي توانسته خود را به سر صحنه برساند تا كار تصويربرداري عقب نيافتد. وقتي هم از او مي‌خواهم تا درباره كار جديدش صحبت كند، لبخندي مي‌زند و مي‌گويد: آخه بايد چه چيزي ‌بگويم؟ الان به قدري ذهنم درگير كار است كه هيچ حرفي براي گفتن ندارم. ذهنم به معناي واقعي خاليست. صحبت براي اين سريال را بگذاريم براي بعد. در ادامه هم درباره آخرين فيلم سينمايي‌اش «پستچي سه بار در نمي‌زند» صحبت مي‌كند و سختي كه در راه ساخت آن متحمل شد.
    شهره لرستاني ديگر بازيگري است كه حضورش در اغلب سريال‌هاي تلويزيوني متفاوت بوده و همين دقت در انتخاب نقش‌ها باعث شده تا حضور نامش در تيتراژ سريال‌ها دليلي باشد براي كشاندن مخاطب پاي سريال. او اين بار هم با حضور در سريال «اشك‌ها و لبخندها» ثابت كرد كه هنوز به دنبال حضور در نقش‌هاي خاص است و اين دفعه هم بار عمده‌اي از سريال را به دوش مي‌كشد.
    با شهره لرستاني در زماني كه هنوز فرصت هست تا جلوي دوربين برود، صحبت مي‌كنم. او درباره حضورش در اين سريال گفت: سريال «اشك‌ها و لبخندها دومين تجربه من در همكاري با آقاي فتحي است و كار اولم نيز با عنوان «يك روز معمولي» مربوط به سال‌ها پيش است. كار با او بسيار لذت بخش است چون ژانر كاري خاصي دارد و كارگردان بسيار متبحري است كه درام را خوب مي‌شناسد و كار با بازيگر را بلد است.
    لرستاني درباره سريال اشك‌ها و لبخندها نيز گفت: اين سريال يك نوع طنز فاخر است كه تمام اشل‌هاي يك كار خوب را دارد و درست است كه ابتدا براي پخش در نورز و در حقيقت مناسبتي ساخته شد، اما باري به جهت نيست و همه چيز در آن حساب شده پيش مي‌رود. دو نويسنده قدر نيز زير نظر فتحي كار كرده‌اند و متن‌ها و ديالوگ‌هاي زيبايي نوشته‌اند و در حقيقت فضاي كلي اثر زيباست.
    همه چيز براي آغاز كار مهياست. دوربين روي تراس گذاشته شده و با فاصله حدود چهار متر، قرار است وقايع درون اتاق سيمين را ضبط كند. مهشاد مخبري هم آماده شده. سارافوني به رنگ قهوه‌اي روشن به تن دارد و روسري نارنجي رنگي به سر كرده و تند تند ديالوگ‌هايش را با گفتن شين‌هاي غليظ تكرار مي‌كند.
    قرار است گفت‌وگوي تلفني او با شمسي شال‌فروش ضبط شود. گفت‌وگويي كه تقريبا تمام دروغ‌هاي حشمت به خواهرش را رو مي‌كند. حسن فتحي پشت دوربين مي‌نشيند و همه چيز آماده است. سه، دو، يك... سيمين گوشي تلفن را بر مي‌دارد و شروع مي‌كند در اتاق راه رفتن. سركي به سمت در اتاق مي‌كشد و در حين صحبت روي لبه پنجره‌اي كه رو به تراس باز مي‌شود، مي‌نشيند و همچنان به حرف زدنش ادامه مي‌دهد... فتحي كات مي‌دهد... نه... اين دفعه سرت رو كمي بيشتر به سمت در بچرخون... همه چيز دوباره شروع مي‌شود... اما اين بار هم به دل فتحي نمي‌نشيند... دقيقا يادم نيست كه دفعه چندم بود كه برداشت مي‌خواست به دل فتحي بنشيند كه اين بار سر و صداي ماشيني كه از توي كوچه رد مي‌شود، تصويربرداري را متوقف مي‌كند. حسن فتحي سرش را ميان دستانش ‌گرفت.نفس عميقي ‌كشيد و گفت: فيلم ساختن در لوكيشن‌هاي شهري هم دردسري است. لوكيشن‌هاي مورد نظر ما هم كه جاهاي خلوت وجود ندارند، مجبوري كه با تمام محدوديت‌ها كناربيايي... ظاهرا همه چيز براي شروع دوباره كار مهياست. و اين بار بالاخره حسن فتحي از پلاني كه گرفته راضي است و گروه شروع به جابه‌جايي وسائل مي‌كنند تا به طبقه اول بيايند و پلان‌هايي هم در اين طبقه بگيرند. اين فاصله‌ها زمان مناسبي براي گفت‌وگو با هنرمندان اين سريال است.

** لرستاني: «اشك‌ها و لبخندها» يك طنز فاخر است

بازيگر نقش «زمرد» در مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» معتقد است اين سريال يك نوع طنز فاخر است كه تمام اشل‌هاي يك كار خوب تلويزيوني را دارد.
    شهره لرستاني در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: سريال «اشك‌ها و لبخندها» دومين تجربه من پس از «يك روز معمولي» در همكاري با آقاي حسن فتحي است. من كار با اين كارگردان را خيلي دوست دارم. چون ژانر كاري خاصي دارد و كارگردان بسيار متبحري است كه درام را به خوبي مي‌شناسد و بازي گرفتن از بازيگران را بلد است.
    وي افزود: مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» يك نوع طنز فاخر است كه تمام اشل‌هاي يك كار خوب را دارد و درست است كه ابتدا براي پخش در نوروز و مناسبتي ساخته شد، اما باري به هر جهت نيست و كاملا حساب شده پيش مي‌رود.
    لرستاني ادامه داد: دو نويسنده قدر زير نظر فتحي فيلمنامه و ديالوگ‌ها را نوشته‌اند كه جزو نقاط قوت كار محسوب مي‌شود و فضاي كلي اثر بسيار زيباست.
    وي در مورد نقش خود در اين سريال نيز اظهار داشت: نقش من بسيار متفاوت است. زمرد سردسته سياهي لشگرهاست كه وارد جرياني مي‌شود و در دل بازي در زندگي قرار مي‌گيرد. او از نابلدي و ناآگاهي در مهماني‌هاي رسمي لباس‌هاي تاريخي مي‌پوشد و جايي كه پاي دخترش و احساسات او به ميان مي‌آيد به خاطر او دست به هر كاري مي‌زند.
    لرستاني با بيان اينكه تار و پود قصه «اشك‌ها و لبخندها» به خوبي كنار هم چيده شده، گفت: اين سريال نگاهي جامعه شناختي دارد و در حقيقت يك برهه‌اي از تاريخ ايران را مورد بررسي جامعه شناختي خود قرار مي‌دهد. برخورد و چالش دو نسل در كنار يكديگر نيز از موضوعاتي است كه فتحي در اين كار به خوبي آنها را نشان داده است.
    وي درباره فاصله گرفتن از كارگرداني پس از ساخت تله فيلم ماه منير» نيز تصريح كرد: خيلي دلم مي‌خواهد كه كارگرداني را دوباره شروع كنم. اما حكايت فيلم ساختن حكايت ابر و ماه و فلك و خورشيد است كه بايد همه امكانات جمع بشوند تا بتواني فيلم بسازي. نيت من هم بر ساختن است و تمام تلاش خود را هم متمركز كرده‌ام.
    شهره لرستاني ادامه داد: در حال حاضر نيز پروژه‌هاي زيادي دارم كه دو تاي آنها به نام «موندني» و «بي بي خاتون» از قطعيت بيشتري برخوردار هستند. تله فيلم «موندني» از يك فضاي كاملا جدي برخوردار است و «بي بي خاتون» نيز فضايي نوستالژيك دارد كه هر دو منتظر اختصاص بودجه هستند.
    وي تصريح كرد: پس از ساخت «ماه منير» و استقبال مديران از آن، فكر كردم كه در رحمت باز شده و از اين به بعد در رسانه‌اي كه آن را دوست دارم، فعاليت مي‌كنم. اما متاسفانه پس از آن هر طرحي كه ارائه دادم رد شد و من نمي‌دانم كه دليل آن چيست؟ در حالي كه من علاقه‌مند هستم در اين رسانه كار كنم. تا به حال نيز 4 تا 5 طرح به شبكه تهران ارائه دادم كه مديريت اين شبكه قول‌هايي مبني بر حمايت از آنها به من داد اما طرح‌ها كاملا مسكوت مانده است.
    لرستاني اظهار داشت: در همه جاي دنيا اگر كاري ساخته شود كه بتواند نمره قبولي بگيرد، از سوي مديران و مسئولان مورد حمايت واقع مي‌شود تا نمرات بهتر و بيشتري بگيرد. من از مديران سازمان صدا و سيما گلايه مي‌كنم كه چرا مرا حمايت نكردند تا آثار بهتري را خلق كنم.

**مخبري: «حسن فتحي» بازيگر را يتيم نمي‌گذارد

بازيگر نقش سيمين در مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» نيز كه بازي او در اين مجموعه به چشم خيلي‌ها آمده، معتقد است حضور كارگردان در يك اثر تاثير بسياري در موفقيت آن دارد و «حسن فتحي» از جمله بازيگراني است كه به دليل توجه بسيارش به بازيگر او را يتيم رها نمي‌كند.
    مهشاد مخبري كه در مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» بازيگر نقش «سيمين» است، در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: من فارغ التحصيل رشته بازيگري تئاتر از دانشگاه آزاد هستم و سالهاست كه تئاتر بازي مي‌كنم. البته چند تجربه تلويزيوني نظير محاكمه، روزهاي آرزو، دبيرستان خضراء، خواستگاران و پاتوق را داشته‌ام و در فيلم‌هاي سينمايي انتخاب، شهرت، سگ كشي و وقتي همه خوابيم نيز حضور داشته‌ام.
    وي افزود: من خودم را اصلا بازيگر تئاتر مي‌دانم و حضورم در كارهاي سينمايي و تلويزيوني به نوعي تفنن به شمار مي‌رود. در مورد سريال «اشك‌ها و لبخندها» نيز بايد بگويم كه حدود 10 سال قبل قرار بود در سريال «فردا دير است» با حسن فتحي كار كنم كه به دلايلي اين اتفاق نيفتاد.
    وي ادامه داد: البته من هميشه دوست داشتم كه با فتحي كار كنم چون او درك بسيار زيادي از هنر دارد و براي بازيگر ارزش بسياري قائل است.
    مخبري در ادامه درباره حضور در كنار «گوهر انديش» نيز گفت:‌ تمام لحظاتي كه در كنار خانم خير انديش بودم، از ايشان آموزش ديدم و لحظات مفيدي برايم بود كه بتوانم از ايشان درس بگيرم و خوشحالم كه در اين كار حضور داشتم. يكي از اتفاقات بسيار خوبي كه در سابقه بازيگري‌ام افتاد همكاري با خانم خير انديش بود. من در هر پلان يا سكانسي كه با ايشان بازي مي‌كردم مطالب بسياري ياد مي‌گرفتم و به او غبطه مي‌خوردم كه اينقدر توانمند و قدر است.
    وي افزود: گاهي اوقات به خودم مي‌گويم يعني امكان دارد كه روزي من هم به توانمندي خانم خير انديش برسم؟ و با اداي احترام به همه بازيگران كهنه كار،‌ به نظر من خانم خير انديش بازيگري است كه يك سر و گردن بالاتر است. در فضاي سينما و تئاتر كمتر پيش مي‌آيد كه يك فضاي يك دست و رواني وجود داشته باشد و خوشبختانه همه اعضاي گروه نيز افراد نازنيني بودند كه منجر شدند هر كس بي‌دغدغه كار خود را انجام دهد.
    وي ادامه داد: من در اين سريال نقش دختر خانواده‌اي را دارم كه شغلشان هنروري است. آنها براي رفع شماري از مشكلاتشان ناچار تن به بازي مي‌دهند و سرنوشتشان به ويژه جوانان خانواده را تغيير مي‌دهد و چون اين سريال براي پخش در نوروز ساخته شد، بالطبع جريان و فضاي شاد نيز بر آن حكم‌فرماست.
    بازيگر نقش سيمين درباره شيوه سخن گفتنش در اين مجموعه تلويزيوني نيز گفت: در صحبت‌هايي كه با آقاي فتحي داشتم ايشان تصميم گرفتند كه من به اين شيوه صحبت كنم البته چون اين شيوه سخن گفتن از من دور بود، اجرا و انجامش كار مشكلي بود كه با تمرين توانستم به آنچه مد نظرمان بود، برسم.
    وي افزود: يكي از ويژگي‌هاي بارزي كه شخصيت سيمين دارد، اين است مدام در پي ازدواج است و به اين مساله فكر مي‌كند. چرا اين دختر مدام به ازدواج فكر مي‌كند؟ و چرا اين مساله اينقدر برايش مهم است؟ اين مساله حتما يك دليل دارد. چرا سيمين فكر ميكند كه هركسي به سختي حاضر مي‌شود با او ازدواج كند؟ و ما اين مساله را مورد بررسي قرار داديم.
    مخبري گفت:‌ من اين نقش را درك كردم و اگر نمي توانستم با آن ارتباط برقرار كنم، هيچ وقت بازي نمي‌كردم هركس براي ايفاي نقشي كه انتخاب مي‌كند يكسري دلايل و منطق دارد و در هنگام بازي بايد به جاي او فكر كند و با مغز او بينديشد. من هم تلاش كردم سيمين را درك و با مغز او فكر كنم.
    مخبري ادامه داد: حسن فتحي در كار خود وسواس‌هاي ريز و به جايي دارد و حضورش به عنوان كارگردان براي من بسيار قابل اتكاست. حسن فتحي وقتي پشت دوربين مي‌نشيند تمام حركات بازيگر برايش مهم است و وقتي در گروه او هستي، مي‌داني كه پشتيباني پشت سرت داري كه تو را رها نمي‌كند و يتيم نمي‌گذارد.

**ارجمند: بهروز را در اين سريال دوست داشتم

برزو ارجمند نيز بازيگري است كه اين روزها در سريال‌هاي تلويزيوني و تله‌فيلم‌هاي بسياري حضور دارد. حتي در ايام نوروز نيز قرار بود همزمان با دو سريال تلويزيوني «مرد دوهزار چهره» و «اشك‌ها و لبخندها» روي آنتن باشد كه تعويق در زمان پخش سريال «اشك‌ها و لبخندها» اين حضور همزمان را به حضور پياپي تبديل كرد.
    ارجمند پيرامون نقش‌هايش در اين دو سريال مناسبتي گفت: من هر دو اين نقش‌ها را دوست داشتم و حضور در آنها برايم لذت بخش بود.
    وي افزود: البته نقشم در سريال «اشك‌ها و لبخندها» طولاني‌تر بود و جاي كار بيشتري هم داشت. من براي ايفاي نقش بهروز و درست درآمدن آن تلاش كردم و بازي در اين سريال را دوست دارم.
    ارجمند اظهار داشت: من تلاش مي‌كنم در كارهايي كه با هم حضور دارم، نقش‌هاي متفاوتي ايفا كنم و در كار «حسن فتحي» توان بيشتري گذاشتم.نقشم در اين سريال را دوست دارم و خيلي دوست داشتم تا خوب بازي كنم.

مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» در حال حاضر در روزهاي پاياني پخش از شبكه اول سيماست و در اين مدت علي رغم حذفيات بسياري كه داشت توانست نظر بسياري از مخاطبان را به خود جلب كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

از بازی خودم در "اشک‌ها و لبخندها" راضی نیستم

برق‌نورد درباره استفاده از تجربیات تئاتری خود برای ادای دیالوگ‌های این مجموعه توضیح داد: ادای دیالوگ‌ها کار راحتی بود. وقتی فیلمنامه را ‌می‌خواندم به خوبی مفاهیم مورد نظر نادری را درک ‌می‌کردم. حتی حفظ کردن نوع دیالوگ‌ها برایم راحت‌تر بود، چون وزن داشت. در واقع آشنایی با متون نادری و تجربه تئاتری‌ خیلی به من کمک کرد.
    وی در ادامه افزود: وقتی "اشک‌ها و لبخندها" را می‌بینم حرص می‌خورم و مرتب به خودم می‌گویم در فلان صحنه باید این کار را می‌کردم، ولی بی‌توجهی کردم. گرچه به بازی‌ام در این مجموعه نمره قبولی می‌دهم، اما از ایده‌آل‌ من فاصله دارد. در مجموع من هیچ وقت از بازی خودم راضی نیستم.
    برق‌نورد درباره طنز "اشک‌ها و لبخندها" گفت: نوع طنز این مجموعه با آنچه در تلویزیون دیده‌ایم، متفاوت است. "اشک‌ها و لبخندها" با نشان دادن تقابل خانواده‌ها به زیبایی توانسته طنز موقعیت ایجاد کند. من به این نوع طنز خیلی علاقه دارم و به نظرم صحیح‌ترین طنز است. نمی‌خواهم بگویم طنز کلامی خوب نیست، اما طنز موقعیت خیلی بهتر و کاری مشکل‌تر است.
    بازیگر نقش خسرو ادامه داد: بازی‌ من در مجموعه‌های "در گوش سالمم زمزمه کن" و "مسافرخانه سعادت" در انتخابم برای بازی در پروژه "اشک‌ها و لبخندها" بی‌تاثیر نبود، چون سعی کرده بودم توانایی‌های خود را در نقش‌آفرینی نشان بدهم.
    وی درباره آشنایی با کارهای قبلی فتحی و ارتباط با فضای آثار او، توضیح داد: حدود 17 سال است فتحی را می‌شناسم و او هم کارهای من را دیده است. با آثار قبلی فتحی همچون "مدار صفر درجه" و "شب دهم" خیلی ارتباط برقرار کردم و فضای کارش را خیلی دوست داشتم. فقط تا حدی با مجموعه "پهلوانان نمی‌میرند" ارتباط برقرار نکردم که به خود او دلایلش را گفتم.

برق‌نورد یادآور شد: حسن فتحی کارگردان خوبی است و قصه را می‌شناسد. او هر بار یک ژانر را تجربه و به خوبی کار را هدایت می‌کند. کارگردانان سینما و تلویزیون بد نیست نگاه ویژه‌ به بازیگران تئاتر داشته باشند. یک گروه تئاتری در مجموعه "اشک‌ها و لبخندها" بازی کردند و نتیجه، خوب شد. تئاتری‌ها توانایی‌های زیاد دارند و همیشه این پتانسیل را نشان داده‌اند.
    این بازیگر ادامه داد: "اشک‌ها و لبخندها" قرار بود نوروز پخش شود. با این حال تمام گروه تلاش کردند کار را به موقع برسانند. بازیگران برای رساندن کار نگران بودند و فقط کارگردان حرص نمی‌خورد. این روحیه تئاتری است که همه برای کار دل می‌سوزانند تا نتیجه بهتر شود. اینطور نبودیم که تنها مرده‌شور باشیم، بلکه مرده‌ای را که می‌شستیم دوست داشتیم.
    لیلا اوتادی، شهره لرستانی و برزو ارجمند دیگر بازیگران مجموعه "اشک‌ها و لبخندها" هستند که روزهای زوج از شبکه یک پخش می‌شود.
    مهر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

"شیب تند" رنجبر به تلویزیون می‌آید
    فیلم تلویزیونی "شیب تند" به کارگردانی سعید محمدی‌زاده و تهیه‌کنندگی عباس رنجبر برای پخش از تلویزیون آماده شد.به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم به سفارش امور استان‌ها برای شبکه افلاک لرستان تهیه می‌شود و محمد فیلی، امید آهنگر، فرشید صمدی‌پور، رسول نقوی، فرزانه فزونخواه و ... در آن بازی کرده‌اند.
    "شیب تند" داستان جوانی است که دنبال کار می‌گردد و بعد از آشنایی با یک مهندس شیلات تصمیم می‌گیرد حوضچه پرورش ماهی راه‌اندازی کند. تمام لوکیشن‌های این پروژه در استان لرستان بوده است.
    عوامل فیلم عبارتند از سیدحسین موسوی تصویربردار، وحید سلطانی صدابردار، امین رنجبر تدوینگر، منوچهر رحمتی آهنگساز، محمد ضیایی طراح گریم، روح‌الله امامی طراح صحنه و لباس، هادی معنوی مدیر تولید و فرشید صمدی‌پور دستیار کارگردان.
    عباس رنجبر مجموعه‌های "صیام و تیام"، "بچه‌های صبح"، "کوی دامون"، "گل بارون‌زده"، "عشق را خط نزن" و تهیه‌کنندگی فیلم تلویزیونی "پنجاهمین نفر" را در کارنامه دارد.
    مهر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

مستند "گوسفند مرده" از شبکه چهار پخش می‌شود

فیلم مستند "37 فایده برای یک گوسفند مرده" ‌سه‌شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه ساعت 21 در قالب برنامه مستند چهار روی آنتن شبکه چهار می‌رود.به گزارش خبرنگار مهر، مستند "37 فایده برای یک گوسفند مرده" به کارگردانی بن هاپکینز درباره قبیله قرقیز پامیر است که در یکی از دور افتاده‌ترین نقاط دنیا به شیوه انسان‌ها در عصر آهن زندگی می‌کنند.
    آنها برای حفظ فرهنگ خود سراسر آسیای مرکزی از شوروی سابق تا چین و افغانستان و بعد پاکستان را پشت سر گذاشتند و در نهایت در منطقه‌ای دور افتاده در شرق ترکیه سکنی گزیدند، اما اکنون با جدی‌ترین تهدید یعنی "جهانی‌ شدن" روبرو هستند.
    این مستند بریتانیایی اولین بار فوریه 2006 در جشنواره بین‌المللی فیلم برلین به نمایش در آمد و برنده جایزه فیلم کالیاری شد. فیلم 73 دقیقه‌ای "37 فایده برای یک گوسفند مرده" جایزه بهترین مستند بخش بین‌الملل جشنواره بین‌المللی فیلم هات داکز را از آن خود کرد و نامزد جایزه بهترین مستند از جوایز فیلم اروپا بود.
    مهر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

"پنج استاد شائولین" به شبکه دو می‌آید

فیلم رزمی "پنج استاد شائولین" به کارگردانی چانگ چه دوشنبه هفتم اردیبهشت ساعت 20:50 از شبکه دو پخش می‌شود.به گزاش خبرنگار مهر، این فیلم تولید سال 1974 هنگ‌کنگ و تایوان و مدت زمان آن 105 دقیقه است. داستان "پنج استاد شائولین" در دوران حکومت سلسله کینگ روی می‌دهد و درباره پنج قهرمان است که پس از فرار از شائولین قسم می‌خورند مانچو اهریمنی را از بین ببرند.

آنها برای رسیدن به این هدف هر یک جداگانه اقدام می‌کنند. "پنج استاد شائولین" بخشی از مجموعه فیلم‌های "شائولین" است که چانگ چه اواسط دهه 1970 کارگردانی کرد و فو شنگ و چی کوان ـ چوان در همه آنها بازی کردند.

دیوید چیانگ، تی لونگ و الکساندر فوشنگ دیگر بازیگران "پنج استاد شائولین" هستند.
    مهر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

"یلدا" برای پخش از تلویزیون آماده شد

مجموعه تلویزیونی "یلدا" به کارگردانی مسعود رشیدی و تهیه‌کنندگی افشین زمانی آماده پخش از تلویزیون است.به گزارش خبرنگار مهر، این مجموعه در 15 قسمت 40 دقیقه‌ای بر مبنای فیلمنامه حسن مشکلاتی به سفارش صدا و سیمای مرکز لرستان تولید شده و هوشنگ توکلی، کاوه سماکباشی، مینا نوروزی، جمشید شاه‌محمدی و الیزابت امینی در آن بازی کرده‌اند.
    رشیدی همراه علی‌ حاجیزاده تدوین "یلدا" را به عهده داشت و داستان درباره دختری به نام یلدا است که درگیر ماجراهایی می‌شود. از دیگر عوامل تولید می‌توان به علی یاور مدیر تولید، حامد وحید دستیار کارگردان و غزل رشیدی منشی صحنه اشاره کرد. مجموعه تلویزیونی "گلریزان" به کارگردانی رشیدی و تهیه‌کنندگی زمانی نیز آماده پخش از شبکه یک است.
    "گلریزان" زندگی چند جوان و خانواده آنها را به صورت موازی دنبال می‌کند و داستان در محله‌ای قدیمی اتفاق می‌افتد. فیلمنامه مجموعه 26 قسمتی "گلریزان" را سیدعلی اکبر محلوجیان نوشته و در آن فرامرز صدیقی، کتایون امیرابراهیمی، ایرج نوذری، سیامک اطلسی، کاظم افرندنیا و ... ایفای نقش کرده‌ا‌ند.

عوامل این پروژه عبارتند از قاسم صالحی برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان، بابک شعاعی طراح چهره پردازی، رضا کنشلو صدابردار، محمد محمدی طراح صحنه، نیلوفر سجادی طراح لباس، حامد وحید دستیار کارگردان و غزل رشیدی منشی صحنه.

مهر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

"دیدار" هاشمی روی آنتن شبکه سه می‌رود

فیلم تلویزیونی "دیدار" به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی سیدجواد هاشمی نهم اردیبهشت‌ماه ساعت 20:15 از شبکه سه پخش می‌شود.به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم نسخه تلویزیونی مجموعه "دیدار" است که پارسال از شبکه سه روی آنتن رفت و داستان درباره حمید نوجوانی 13 ساله است که در زیرزمین خانه لباسی خونی پیدا می‌کند که جای گلوله روی آن است و ...

مهران رجبی، عزت‌الله رمضانی‌فر، نسرین مقانلو، غلامحسین لطفی، ارژنگ امیرفضلی، علی صالحی، سولماز آقمقانی، آتش تقی‌پور، ابوالفضل همراه، احمد ایراندوست، محمدعلی کیانی و مجید اکبری در این پروژه بازی کرده‌اند و مهدی عطاران رضایی، محمدرضا زادسرور، سوگند قلیزاده، محمد اسماعیلی و سینا احمدی نشاط بازیگران نوجوان فیلم "دیدار" هستند.

عوامل این فیلم عبارتند از مجری طرح و مدیر تولید: محمود محمدطائمه، برنامه‌ریز و طراح صحنه و لباس: سیامک کاشف آذر، دستیار کارگردان: شاهین صمدپور، مدیر مالی: عباس دلدار، مدیر روابط عمومی: مجید بهره‌مند، منشی صحنه: محبوبه نظری، مدیر تصویربرداری: علی ملکی، طراح گریم: علی خورشید و صدابردار: حمید دژاکام.

مهر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

"صفر مرزی" آماده پخش از تلویزیون است

فیلم تلویزیونی "صفر مرزی" به کارگردانی حسین تبریزی و تهیه‌کنندگی ارسلان خندانی روی آنتن یکی از شبکه‌های تلویزیونی می‌رود.به گزارش خبرگزاری مهر، این فیلم که به سفارش شبکه جهانی سحر تهیه شده، هم‌اکنون به مدیریت جعفر رضایی مراحل دوبله آذری را برای سیمای آذری این شبکه سپری می‌کند. "صفر مرزی" علاوه بر پخش از شبکه سحر از یک شبکه‌ داخلی نیز روی آنتن می‌رود.

داستان این فیلم درباره زندگی رضا و سارا دختری از جمهوری آذربایجان است که در آستانه زندگی مشترک‌ با ورود مردی به نام اصلان دچار مشکل می‌شوند و ... ابوالفضل پورعرب، جعفر دهقان، مینا جعفرزاده، نیلوفر امینی‌فر، تیرداد کیانی و بهزاد رحیم‌خانی در این فیلم بازی کرده‌اند.

سیدعلی حسینی فیلمنامه پروژه "صفر مرزی" را بر مبنای متن مجید آسودگان نوشته است. دیگر عوامل این پروژه عبارتند از مجری طرح: مهدی خندانی‌بهبهانی، آهنگساز: آرمان موسی‌پور، تدوین: حامد رضی، مدیر تولید: محسن دانشور، مدیر تصویربرداری: افشین علیزاده، طراح صحنه: کیوان ذوالفقاری، طراح گریم: اشکان عسکری، صدابردار: وحید سلطانی، دستیاران و برنامه ریزان: حمید طالقانی و کامران خالقی و عکاس: علی رنجبر.

مهر
    Last edited by Sara; 26-04-2009 at 12:08.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پخش چهار اذان جديد پس از 11 سال از صدا و سيما

خبرگزاري فارس: چهار قطعه اذان جديد توليد شده در راديو نوا پس از 11 سال از شبكه‌هاي مختلف صدا و سيما پخش مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مدير كل نغمات آييني صداي جمهوري اسلامي با بيان اين كه مراسم رونمايي از اين توليدات جديد روز سه شنبه 8 ارديبهشت ماه با حضور محمد حسين صوفي معاون صداي جمهوري اسلامي و جمعي از مديران و مسوولان و با مشاركت و حضور صميمانه شوراي عالي قرآن برگزار خواهد شد گفت: دو قطعه از اين مجموعه با صداي قاري بين المللي قرآن، سعيد توسي، يك قطعه با صداي محمد حسين سبزعلي و يك قطعه هم با صداي الاجگردي تهيه و توليد شده است.
    مهدي دهقان نيري اظهار داشت: اين اذان‌ها پس از سال‌ها از عدم تصويب اذان با صداي موذنان جديد، تهيه و توليد شده و به‌زودي از صدا و سيماي جمهوري اسلامي به سمع و نظر شنوندگان و علاقه‌مندان خواهد رسيد. لازم به ذكر است همكاري شوراي عالي قرآن در اين مسير قابل طرح و تحسين است.
    مدير كل راديو نوا گفت: مراسم رونمايي از اين قطعات عصر روز سه شنبه 8 ارديبهشت ماه از ساعت 15:30 تا 17 با حضور صوفي، رئيس و اعضاي شوراي عالي قرآن، قاريان و موذنان كشور در ساختمان شهداي راديو برگزار خواهد شد.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

«مسافر زمان 2» جايگزين «شيخ بهايي» مي‌شود

خبرگزاري فارس: با اتمام پخش مجموعه تلويزيوني «شيخ بهايي» مجموعه تلويزيوني «مسافر زمان 2» جايگزين آن مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، با اتمام پخش سريال «شيخ بهايي»، مجموعه تلويزيوني «مسافر زمان2» به كارگرداني «مسعود نوابي» از هفته آينده روزهاي يكشنبه پخش خواهد شد.
    بنابراين گزارش، تصويربرداري سريال «مسافرزمان2» اول خرداد سال 87 در استان فارس آغاز شد و در ادامه، پس از كار در شهرهاي تهران، ياسوج، زنجان و شيراز، اسفند ماه سال گذشته به پايان رسيد.
    «مسافر زمان2» كه مديريت تصويربرداري آن بر عهده «سعيد خادمي» است، روايت زندگي ناهيد و هوشيار است كه شرط ازدواج آنها با يكديگر فروش خانه كلنگي پدر «هوشيار» است تا بتوانند با آن به زندگي خود سر و سامان بدهند اما پدر هوشيار خانه را نمي‌فروشد به دليل اينكه در اين خانه در جستجوي گنجي است كه اجداد وي از آن صحبت كرده‌اند. جستجوي گنج، خانواده هوشيار را به غاري باستاني مي كشاند كه با عبور از آن ...
    اسماعيل محرابي(هوشمند)، علي دهكردي(اردشير)، جعفر دهقان(اشكبوس)، مائده طهماسبي(مرجان)، زيبا بروفه(ناهيد)، بهاره رهنما ( مهين دخت)، نيما فلاح(هوشيار)، مهدي صبايي(قباد)، رامين ناصر نصير(فريدون)، مهدي فقيه (كشاورز)، ولي الله مومني(پيروز)، زهره صفوي (مژگان)، پرديس افكاري (همسر اشكبوس)، مازيار اكبري(سروان كاوياني)، محمد رضا ساربان(استاد) و آزاده رياضي(روشنك) بازيگران مسافر زمان2» هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •