مدتهاست که شده...مگه n73 خز شده که این خز بشه؟ n73 هنوز گوشی با ابهتی هست
مدتهاست که شده...مگه n73 خز شده که این خز بشه؟ n73 هنوز گوشی با ابهتی هست
N73 رو اگر مجانی هم بدن دستمون میندازیمش تو دله ... با اون سرعت افتضاح و کندی اش ! خز شدن که بماند ! بهترین جایگزین همین N78 هستمگه n73 خز شده که این خز بشه؟ n73 هنوز گوشی با ابهتی هست
من برای پدرم این گوشی رو سه ماه پیش خریدم ! منظورم اینه که زیاد دست ملت نیست با اینکه همه فروشگاه ها دارند !چون تازه وارد بازار شده شما ندیدی
اینقدر مدل های مختلف اومدن که اصلا این موضوعات(خیل و خز و....) فراموش شده
چند نفر از شما رنگ دی پدش رفته ؟
جالبه که زیر رنگ لاکی نقره ای یه لایه سیاه هست
زیر اون یه لایه سفید !!!و البته قابلیت تراشیدن رو هم داره !!!!!
مگه شما چند وقته از گوشی استفاده میکنی که اینجوری شده؟چند نفر از شما رنگ دی پدش رفته ؟
جالبه که زیر رنگ لاکی نقره ای یه لایه سیاه هست
زیر اون یه لایه سفید !!!و البته قابلیت تراشیدن رو هم داره !!!!!
برای منم رنگ دی پدش داره میره!
تقریبا 4 ماه هست که گرفتم.
کمتر از یکسال
البته اولین خطی که رو دی پدش افتاد مال کلید و سویچ تو جیبم بود
شما دقت کنین روش خط نیفته والا خیلی سریعتر رنگش میره
رنگ نقره ای دی پد استعداد خاصی برای کنده شدن داره . کافیه یه خط کوچیک رو رنگش بیفته تا شروع کنه کم کم به رفتن و ناجور شدن تیپ گوشی .
واسه منم همین اتفاق براش افتاد . یه روز با تیغ اومدم و باقی رنگ نقره ای دی پد رو با دقت تراشیدم .
زیرش رنگ مشکی بود که انگار با تف چسبونده بودنش . با الکل و گوش پاک کن در عرض 5دقیقه رنگ مشکی رو پاک کردم و رسیدم به رنگ سفید زیرش .
الان هم دی پد گوشیم کامل شده سفید یخچالی و خیلی هم قشنگ شده !
خیالم هم راحته که دیگه خبری از رفتن رنگ و روی دی پد نیست !!
برای منم رنگ دی پدش داره میره!
تقریبا 4 ماه هست که گرفتممن 5 ماه هست که گرفتم ولی هنوز مثل اولش میمونه!!!!کمتر از یکسال
من پاییز پارسال گرفتم فکر کنم 8 یا 9 ماهی بشه اما رنگ دی پدش اصلا نرفته... پشتشم نوشته ساخت چین... یکی میگفت بعضی از این n78 ها رو قاب فابریکشونو باز میکنن قاب معمولی میندازن و اونا رنگشون میره... وگرنه قابل اصلی نوکیا رنگش نمیره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)