تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 1004 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من با 128 مخابرات روزا سرعت دانلودم شده 15 و شبا هم 9 یعنی عملا سرعت مرده!
    راستی ارومچی من رفتم مخابرات قضیه ای که شما میگفتی رو پرسیدم، یارو گفت حکم تخلیه رو بهت میدم ولی نمیتونی از هیچ شرکتی سرویس بگیری. هیچکدومشون نمیتونن به فیبر نوری سرویس بدن.
    واقعا این کارشون حرص آدمو در میاره، چقدر پستن اینا،‌ به زور آدمو مجبور میکنن فقط از اینا سرویس بگیره.
    کسی میدونه این قانون شکایت از ای اس پی ها این مخابرات ارومیه رو با این کارای کثیفش شامل میشه یا نه؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

راستی ارومچی من رفتم مخابرات قضیه ای که شما میگفتی رو پرسیدم، یارو گفت حکم تخلیه رو بهت میدم ولی نمیتونی از هیچ شرکتی سرویس بگیری. هیچکدومشون نمیتونن به فیبر نوری سرویس بدن.
    واقعا این کارشون حرص آدمو در میاره، چقدر پستن اینا،‌ به زور آدمو مجبور میکنن فقط از اینا سرویس بگیره.
    کسی میدونه این قانون شکایت از ای اس پی ها این مخابرات ارومیه رو با این کارای کثیفش شامل میشه یا نه؟
    شما میتونی تقاضا بدی از فیبر نوری به کابل مسی خط شما رو انتقال بدن کاری که خود من انجام دادم ولی خوب دردسرهای خاص خودش رو داره اول اینکه بهت میگن امکانش نیست ! بعد یکم زیر میزی میدی یا با یه آشنا حرف میزنی میگن امکانش هست خط من 5 روز قطع بود تا اینکه به سیم مسی انتقال دادن

3. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ميگفتي IQ خود شما هم كه الان داريد سرويس ميديد روي PCM نيست و روي كابل مسي داريد اينكارو ميكنيد!

من وقتي كه اولين بار درخواست دادم، صبح فرداي اونروز يه نفر رو ديدم داره تو كوچه مون داره با جعبه تقسيم تلفن ور ميره، بهش گفتم قضيه چيه چرا تلفن ما از صبح قطعه؟ يارو برگشت گفت شما درخواست adsl دادين؟ منم گفتم بله چطور مگه؟ طرف برگشت گفت دارم خط تلفن تون رو درست ميكنم تا از PCM بره رو كابل مسي بعد مخابرات بتونه adsl شما رو فعال كنه

يعني خط شما همين الان هم روي كابل مسي قرار داره، شما برگه تخليه رو بگير برو از يه جاي ديگه سرويس بگير

2 نفر از دوستان هستن كه خط تلفنشون مركز مخابراتي ايثار هست و از پارس آنلاين و مكس نت سرويس دارن در صورتي كه مركز ايثار اكثر خطهاش PCM شده. شما اول برو به isp كه ميخواي ازش اكانت بگيري و دقيقش رو از اونا سوال كن
    Last edited by urumchi; 07-09-2011 at 11:52.

5. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله 1 تا 8 هستش

درست متوجه جمله دوم نشدم، اگه منظورت اينه كه بعضي روزها اين زمان كم و زياد ميشه بايد بگم كه زمان 1 تا 8 واسه 7 روز هفته ثابته و كم و زياد نميشه

1- يعني شما قطعي دارين؟ اونم 14 روز
    2- چه سرويس دارين كه دانلود شبانه تون زير 10 هستش؟

3- دانلود از 1 تا 8 هستش نه 1 تا 5، اون 1 تا 5 واسه 10 روز اجرا شد بعدش شد 1 تا 8
    اره کلا مرکز رودکی فیبرش خرابه
    256 1 ماه
    1 تا 8؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قرار بود پارس آنلاین اینترنت حجمی رو حذف کنه؟

داره خودمونی میشه Ahmad_742009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قرار بود پارس آنلاین اینترنت حجمی رو حذف کنه؟
    خدا نکنه یه روز چنین چیزایی به سرشون بزنه ! من حاضرم مبلغ بیشتری رو بدم اما نامحدود نشه ! دوستان پارس آنلاینی 13 روز اول سال رو یادتونه که نامحدود اعلام کرده بودن ؟ ! ؟ اون روزا رو به یاد بیارین !
    من به همین که ماهیانه 10 گیگ دارم و پینگ 200 باشه راضیم نامحدود هم نخواستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما میتونی تقاضا بدی از فیبر نوری به کابل مسی خط شما رو انتقال بدن کاری که خود من انجام دادم ولی خوب دردسرهای خاص خودش رو داره اول اینکه بهت میگن امکانش نیست ! بعد یکم زیر میزی میدی یا با یه آشنا حرف میزنی میگن امکانش هست خط من 5 روز قطع بود تا اینکه به سیم مسی انتقال دادن
    چقدر هزینه داره کلا؟
    ميگفتي IQ خود شما هم كه الان داريد سرويس ميديد روي PCM نيست و روي كابل مسي داريد اينكارو ميكنيد!

من وقتي كه اولين بار درخواست دادم، صبح فرداي اونروز يه نفر رو ديدم داره تو كوچه مون داره با جعبه تقسيم تلفن ور ميره، بهش گفتم قضيه چيه چرا تلفن ما از صبح قطعه؟ يارو برگشت گفت شما درخواست adsl دادين؟ منم گفتم بله چطور مگه؟ طرف برگشت گفت دارم خط تلفن تون رو درست ميكنم تا از PCM بره رو كابل مسي بعد مخابرات بتونه adsl شما رو فعال كنه

يعني خط شما همين الان هم روي كابل مسي قرار داره، شما برگه تخليه رو بگير برو از يه جاي ديگه سرويس بگير

2 نفر از دوستان هستن كه خط تلفنشون مركز مخابراتي ايثار هست و از پارس آنلاين و مكس نت سرويس دارن در صورتي كه مركز ايثار اكثر خطهاش PCM شده. شما اول برو به isp كه ميخواي ازش اكانت بگيري و دقيقش رو از اونا سوال كن
    رفتم قبلا، ترکانت میگه واسه فیبرنوری نمیشه.
    شما میدونی از کجا میشه فهمید کابل تلفن،‌کابل مسی هست یا PCM ؟
    واسه شما پس خیلی راحت عوض کردن، شما از کجا درخواست دادی؟ من مخابرات راهنماییم کردن همون طبقه ی اول ته سالن پشت سر خانمها یه اتاق هست،‌ یه مرده اونجاست که اون بهم اینا رو گفت، شما همونجا رفتی؟

10. این کاربر از PrinceEmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

هزينه نداره

من از يكي از همون خانومها يه برگه گرفتم براي خارج كردن خط تلفن از حالت PCM، برگه رو گرفتم رفتم طبقه بالا اتاق 204 ، اونجا نگاه كردن ببينن امكانش هست يا نه كه خوشبختانه امكانش وجود داشت، يه چيزايي روي همون برگه با خودكار سبز نوشتن بعد اون برگه رو بردم دادم به همون خانومه و بعدشم كارهاي بانكي رو انجام دادم

************************************************** *********************************************

خبر فوري

فكر نميكردم مخابرات انقدر پست و كثيف باشه و اينطوري كلاهبرداري كنه

مخابرات در تازه ترين اقدام خودش اومده ساعت سرور خودش رو 1 ساعت عقب كشيده، يعني ساعت 1شب كه كاربراي مخابرات كانكت ميشن براي دانلود رايگان در واقع براي سرور ساعت هنوز 12 هست و از حجم كاربر كم ميشه!!!

همونطور كه در عكس ميبينيد شروع دانلود رو زده 12:2 شب و اتمام رو زده 7:1صبح در صورتي كه من شب ساعت 1 دانلود رو شروع كردم و صبح ساعت 8 هم مودم رو خاموش كردم. 315 مگ از حجمم كم كرده،عملا نميتونم شكايت كنم چون با استناد به ساعت ثبت شده در ريز مصرف من از ساعت 12:2 شروع به دانلود كردم!!!!!!!!

آفرين به همه مسئولاي بي غيرت، بي شرف و ... زاده مخابرات با ابداع اين روش نوين و منحصر بفرد كلاهبرداري
    الحق و والانصاف ثابت كردن يكي در ميون بچه ي پدر خودشون نيستن
    !!!
    چون هيچ آدم درستي اينطوري حروم خوري نميكنه
    Last edited by urumchi; 07-09-2011 at 18:59.

12. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقا ارومچی من الان از خونه یکی از دوستان می آیم اینترنت 512 مخابرات گرفته و برای پاره از توضیحات (مثل تنظیم دانلود شبانه و ...)ما رو دعوت کرده بود ... آقا چشت روز بد نبینه این چه 512 ؟؟؟ پینگش 500 بود !! سرعت دانلود آپلود در حد صفر! ( 0.1)واسه سه ماهش 60 خورده ای داده ! من که بعد دیدن چنین اکانتی به پارس آنلاین ایمان آوردم!! نمی دونم شما از اکانت جدید ات راضی هستی؟ مخابرات همه مناطق وضعش اینجوریه؟ همیشه اینجوریه ؟ یا تازه اینجوری شده؟؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان امروز رفتم نمایشگاه. چیز خاصی نظرمو جلب نکرد بغیر از این (نمایندگی صبانت در ارومیه) فعلا برای ارومیه هست:

دیگه کم کم رقابت باید بیشتر بشه
    Last edited by IVAN; 09-09-2011 at 11:51.

15. 5 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •