سلام
من اسکین w950 ریختم تو گوشیم هیچ کدومش نصب نمیشه مینویسه the pachage uses a protected uid.
اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام
من اسکین w950 ریختم تو گوشیم هیچ کدومش نصب نمیشه مینویسه the pachage uses a protected uid.
اگه میشه راهنماییم کنید.
خوب عزیز باید هک ساین رو ریخته باشی قبلش
موفق باشی
اقا خیلی ممنون درست کردم.
من پك آيكن هاي قهوهاي آيفون رو ريختم ، الان كه مي خوام فولدر resourse گوشي رو با يه سري آيكن هاي state bar جديد اضافه كنم نميشه . وقتي جايگزين مي كنم بعدش هم گوشي رو 3 - 4 بار رستارت ميكنم بازم عوض نميشه .
در ضمن اون آيكن ها رو هم پاك كردم يه سري ديگه ريختم ولي 2 تا از 4 تا آيكن اصلي هم عوض نشده . چي كار كنم؟
آقا من نصب كردم با شماره 14
1-در بعضي از كلمات فارسي شده بجاي حرف ي مربع است.
2-در حالت فليپ بسته گزينه هاي menu , calls انگليسي است. (و حتي بعضي كلمات در منوهاي ديگر)
3-در حالت فليپ باز موقع تايپ با صفحه كليد حروف فارسي را نشان ميدهد ولي هيچ چيز تايپ نميكند .
4-در حالت فليپ بسته فارسي تايپ نميكند .
5-ترتيب منوها مانند انگليسي نيست.
من نصب كردم با شماره 14
1-در بعضي از كلمات فارسي شده بجاي حرف ي مربع است.
2-در حالت فليپ بسته گزينه هاي menu , calls انگليسي است. (و حتي بعضي كلمات در منوهاي ديگر)
3-در حالت فليپ باز موقع تايپ با صفحه كليد حروف فارسي را نشان ميدهد ولي هيچ چيز تايپ نميكند .
4-در حالت فليپ بسته فارسي تايپ نميكند .
5-ترتيب منوها مانند انگليسي نيست.
بفرما این هم با لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان ببخشید الان وقت زیادی ندارم که همه مطالب رو بخونم واسه همین سوال میکنم.
روی پی 1 با این هک آیا نیازی به آپدیت هست؟
این هک عواقبی نداره و بعد از این که گوشی رو هک کردیم به مشکلی نظیر اینکه گوشی رو نشه اپدیت کرد و ... نمیخوریم؟
ضمنا از از دوست عزیز hmr007 صمیمانه سپاسگزارم.
نیازی به آپدیت نیست.ولی اگه اپدیت باشه بهتره.روی گوشی اپدیت نشده تست کردم و هیچ مشکلی نداشت.
عواقبی نداره مگر در مواردی که ذکر شده در هر هک.تقریبا 95% هکهای این تاپیک عواقبی نداره
گوشی در هر صورت اپدیت میشه.
خواهش میکنم.
سلام
ممنون بابت اینا HMR عزیز
فقط یه چیز جالب :
چون من یه نوع فونت خوشگلی ریخته بودم رو گوشیم ، ( فقط انگلیشش خوشگله ) فارسیش که ضایع بود ، مجبور شدم دوباره برگردونم روی اون حالت اولش ولی جالب بود ، میگفت : آیا شما مطمئنید برای پاک کردن English uk ، منم با ترس و لرز زدم بله و دیدم گوشیم انگلیسی شد .
حالا توی مسیجینگم ، دکمه ی ( فکر کنما این بود) Sys Email شده ، ایمیل همگام شده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)