سلامزاهدی جان برات روزهای پر تصادف آرزو می کنمولی حتما کلاه بخر . حتی اگر شده کلاه سبک و غیر استاندارد . یوقت مورچه می ره تو چشمات . بعد تو اون سرعت هم نمی تونی موتورو نگه داری وسط جاده و ....
من به فرموده شما اون آدرس خیابان هنگام رو پیدا کردم ولی اصلا چیزی نبود که انتظار داشتم . عرض خیابون هم کم بود و هم تردد درش جریان داشت . رفتم جنگل شیان . ته یه جاده آسفالته که منتهی به خاکی می شد شروع به تمرین مارپیچ کردم . تمام عضلات شکم و کمرم و بخصوص دستهام از خستگی نا نداشت . موتورم که کلا سنگینه . عرض خیابون که 10 متر و خورده ای بود درست فیته موتورو بود . یعنی تنها تو این عرض می شد دور زد . من بجای سنگ گذاشتن که خطر هم داره . خط کشی وسط خیابون رو هدف گرفتم . چون طول موتور هم درازه جور در میومد . ولی خب اونجا هم تا داشتم تمرین می کرد جماعت دوست دختر پسرهای بی حجاب و روزه خور یهو پیداشون شد . نگو از ترس پلیس پارک برای .... پشت درختای اونجا می رن . خلاصه منم فورا گازش رو گرفتم و رفتم خونه !
کماکان بی گواهینامه !
ممنون که به فکر من هستید (و کلا جامعه موتورسیکل سواران )
در مورد اون خیابون. من گفتم یک محوطه حول و حوش دبیرستان هست.
این کروکی اش
.............|...............|
.............|...............||||||||||||
.............|...............||||||||||||
.............|........||||||||
.............|........||||||||
.............|__________|_______________________________
.............||||||||||||||||||||||||||
.............|
.............|
.............|
............O
خب این کروکی اینجا:
اون دایره میدآن الغدیر می باشد که تنها ارزش نشان دادن جهات جغرافیایی را دارد !
خیابان قرمز رنگ همان هنگام می باشد
محوطه نارنجی ، سازمان آب می باشد
خیابان سیاه ، خیابان ...... است که شما باید داخل بیابید. تقاطع با قرمز همان تقاطع هنگام و سازمان آب است
خیابان سبز خیابان بعدی ای است که شما باید داخل بیایید
در این خیابان سبز ، محوطه آبی محل مناسب تمرین - البته با شرح حال شما ، نامناسب برای اونجر - است
محوطه زرد هم دبیرستان همت یاشهسواری است.
البته الان آجر ریختند ولی قابلیت انتقال به گوشه را دارد ولی طول و عرضش برای کار با سی جی مناسبه و شیب هم خیلی کم داره (قابل قیاس با شهرک نیست) میتوان همان هموار فرض کرد
در ضمن یک سی جی جور کنید چون شرایط امتحان با هر موتوری جور در بیاید با طرح هارلی فکر نکنم جور در بیاد !
خوشا به حال شما طرفداران بارسلونا (شما مگه آرسنالی نبودی ؟) در سایر مرز و بوم در آن ممالک راحت الامتحانآرههههههمين.
بعد اونوقت فاصله بين كله قندي ها چه قدره؟
يه جا گفته بوديد 8 قدم و نيم
فك كنم حدود 2 متر ميشه درسته؟
اگه همينه من برم تو كوچه امتحان كنم ببينم اگه اونجا امتحان ميدادم قبول ميشدم يا نه![]()
فاصله ها به صورت قانونی 5 و نیم قدم است که بسته به شرایط روحی ممتحن تا 8 هم بالا می رود.
ما نیز که توانایی گذر را نداشتیم با موتور به آنها زده تا خیرمان نصیب سایرین گردد !
شما 7 بگذار یا 170 سانتی متر و تست کن.
به کسی نگویید ولی 22 ساله هستیم.بچه ها شما متولد چند هستيد كه هنوز گواهي نداريد؟
یه سوال: مگه موتور گواهینامه می خواد که سن رو پرسیدید ؟؟
نکته: من این ادیتور فروم رو ..... تا حالا ده بار ویرایش کرده ام - باز هم چندتا لغت را ویرایش کردم