سلام کسی کتاب تست برای دروس عمومی و تخصصی فنی و حرفه ای رشته کامپیوتر(برای کنکور کاردانی) سراغ داره؟؟؟...با تشکر
![]()
سلام کسی کتاب تست برای دروس عمومی و تخصصی فنی و حرفه ای رشته کامپیوتر(برای کنکور کاردانی) سراغ داره؟؟؟...با تشکر
![]()
سلام.......(به دلیل ضعف مشاوره مدرسه لطفا جواب بدید) 1-من رشتم کامپیوتره خواهشا یکی به من بگه اگه بخوام دکترا بگیرم چندسال طول میکشه
؟؟؟؟؟ 2-و میگن اگر رتبت از 1 تا فلان باشه تسهیلات ویژه ای بهت تعلق میگیره مثلا معافی از سربازی
!!!؟//میخواستم ببینم اون تسهیلات چیه و رتبت باید از چند تا چند بشه تا بهت تعلق بگیره
؟؟؟؟
3- و بهترین دانشگاه برای فنی و حرفه ای کامپیوتر چیه (راسته که فنی و حرفه ای هارو تو دانشگاه های نظری ها راه نمیدن مثل: امیرکبیر یا شریف؟)؟؟؟؟..واقعا اگه جواب بدید ممنون میشم ...با تشکر فراوان
![]()
باید دوباره از نو شروع کنی و کنکور بدید! بهتره که اخراج بشی تا اینکه با همین وضع فارق التحصیل بشید. اگر میخوای کار گیربیاری حتما باید معدل بالا داشته باشی . حداقل 14 به بالا رو داشته باشی.که با این دو ترم مشروطی خیلی برات سخته که بتونی .
اگر تا زمان توزیع دفترچه مشمول نباشی میتونی شرکت کنی .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره هنرجويان سال سوم فني و حرفه اي و كاردانش نظام جديد آموزش متوسطهتاريخ درج خبر 26/04/89 براساس هماهنگي هاي بعمل آمده بين وزراي محترم علوم، تحقيقات و فناوري و آموزش و پرورش، فارغ التحصيلان فني و حرفه اي و كاردانش نظام جديد آموزش متوسطه از سال 1390 مجاز به شركت در آزمونهاي سراسري ورودي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي بوده و در صورت قبولي با تمهيد مقدمات لازم مجاز به ادامه تحصيل در رشته قبولي در دانشگاههاي كشور خواهند بود. ضمنا در صورت نياز براي اين دسته از عزيزان آزمون جداگانه اي نيز در نظر گرفته خواهد شد.
راست و دروغش رو نمیدونم! ضمنا اگر آرشیو نظرات رو بخونید شاید بیشتر دستگیرتون بشه
Last edited by ninabina; 22-07-2012 at 00:10.
مشکل حل شد پست پاک شود
Last edited by kiar; 03-09-2012 at 21:17.
سلام
تکمیل ظرفیت کاردانی پیوسته کی اعلام میشه من دوستم تو سما واحد نور درس
میخونه میخواد بیاد دانشگاه ازاد واحد تهران شرق میتونه با تکمیل ظرفیت بیاد؟
با عرض معذرت اين خبري بود كه اصلا بازتاب انچناني نداشت!و تنها يك ايده در حرف بود كه البته اشكالات اساسي داشت!هدف بر اين بود كه اموزشكده هاي فني تبديل به تربيت دبير شده و دانش اموزان فني و حرفه اي در يك گروه ازمايشي جديد در كنكور سراسري شركت كنند!البته تنها در كنكور شركت كردن هدف تعيين شده بود و ابداع كننده اين ايده تنها فكر كرده بود دغدغه تنها شركت در كنكور هست!!بعد كه كمي شعور اين نعمت خدادادي رو به خرج دادن متوجه شدن كه نه همون بهتر كه همون باشه كه بوده!من چون دلم خيلي از اين خبر چرت اون موقع ها پر بود گفتم كه بگم!
دكتري بگيري!؟خوب 2 سال كارداني 2 سال كارشناسي 2سال ارشد و 2 سال دكتري!البته دكتري رو مطمئن نيستم خيلي طول كشيد نفرينم كنرتبه اول تا سوم معاف از خدمت هستن!شمسي پور و منتظري مشهد فكر كنم!كلا شهرهاي بزرگ!نه شريف و امير كبير نمي تونين برين!اگر نظري باشي يا كارداني داشته باشي يا ديپلم نظام قديم داشته باشي بلي وگرنه با ديپلم فني بايد و تنها مجاز هستيد كه در ازمون اموزشكده هاي فني و دانشگاه ازاد و علمي كاربردي شركت كنيد.
خوب برو ازاد!منظورتون كارداني به كارشناسي هست؟به صلاحتونه برين ازاد چون دولتي بيشتر دانشگاههاي غير انتفاعي پذيرش ميكنن و كيفيتشون در كل از ازاد پايين تر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)