چند سالش]/
به درد 12 سال به بالا میخوره
چند سالش]/
به درد 12 سال به بالا میخوره
تو ایران این سن فرق داره !
راستی این هنرپیشه شدن و ایناها کجایه ؟ من اینقدر ناول نوشتم اما ....
یک سوال دیگه اگه یه ج اف داشته باشی دیگه نمیشه یکی دیگه داشته باشی ؟ اول باید رابطه رو با اون یکی به هم بزنه ؟
نه . من الان 100 تا جی اف داشتم با یکیشون ازدواج کردم
هنر پیشه هم ربطی نداره .
شما اول باید یه خصوصیتو انتخاب کنید بعد آروزی بزرگش میشه سوپر استار سینما که باید موقع ساخت سیم بزنید
بعدش برید توی اون تئاطر یا سینما یه گزینه هستش
بابا عربستان كه نيست 10 تا زن بگيري!
تو خارج معمولا خيلي زور ميزنن يكي اونم 3 روز بعد يه بچه ميزارن بقلش طلاقش ميدن!
اين ها رو كه گفتم يعني چي؟ يعني اين كه شما فقط يه زن ميتوني بگيري تو بازي اگر هم خوشي زد زيره دلت خاستي يه زن ديگه بگيري اول بايد با اون يكي break up كني يعني طلاقش بدي بفرستي خونه باباش!
بعد هم با اون يكي ازدواج كني.
البته در مورد GF بايد بگم ميتوني 10 تا هم داشته باشي ولي كي حوصله داره!
گرفتي كه چي ميگم؟ يا ساده تر بگم؟
Last edited by loomina; 24-06-2009 at 23:15.
ميدوني اگه يكي همه ي سكيل ها رو تموم كرده باشه و همه ي شغل ها رم تموم كرده باشه وهمه ي lifetime rewards رو خريده باشد حق داره با همه ي زن هاي شهر 2 تا بچه داشته باشه. مثل من!
لازم نيست با همشون ازدواج كني
بهترين رمز:testingcheatsenabled true
shift رو نگه دارين و روي mailbox كليك كنيد بعدشم خودتون مي فهميد
من سیمز ی که خریدم کپی هست...برای همین نمی تونم برم تو فروشگاه سایت و شهر و وسایل جدید دانلود کنم....کسی می تونه کمکی کنه؟؟؟
بابا چرا اینقدر بچرو میپیچونید گناه داره
آقا شما هر چه قدر جی اف دوست داشتی بگیر به کسی بر نمی خوره موضوعش فقط اینه که جلوی هم نمی تونید اون کارو بکنید یعنی نمی تونید جلوی یکی دیگه اون یکیو بوس کنید گرفتی؟
آره که میان خوبیه این ورژن همینه وقتی شما خونه میسازی مردم میرن توش وقتی پارک میسازی جمعیت جمع میشه درصورتی که سیمز 2 خونه هاشو باید صبر میکردی تا خودت بفرستی تو شما میتونی هرچه قدر خونه هست بزاری روی زمین های خالی تا تبدیل به خونه ای بشه که آدم توشه و جمعیت این طوری میره بالا حالا چقدر توش جا میشه یه پیشنهاد فرضی هست که تعداد اتاق خواباش چقدر باشه.
خوب وقتی شما با زنت به هم میزنی یعنی طلاق میگیری کنترل زن و بچه با تو هست بازم باید روی زن بزنی موو و ... حالا میتونی بچرم بدی با خودش ببره میتونی ندی اگه ندی پیش خودت میمونه و دیگه باید براش پرستار بگیری وگرنه توی خونه باشه میان میبرنش(سازمان فوضولان)به خاطر همین باید براش یه پرستار بگیری
Last edited by Zende; 25-06-2009 at 11:16.
این سیم های دختر مخشون رو هواست
دو تا جوک بگو >>>>حال میکنن
__________________________________________________ ___________________
راستی به درد بخور ترین رمز سیم اینه که میتونین هر چیزی رو هر جایی که میخواهید بذارین
روشن کردن moveobjects on
خاموش کردن رمز moveobjects off
این هم ترینر پول sim3 سیمز 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا تمام چیز هایی که در سایت سیمز 3 هست اینجا دوستان خارجی گذاشتن خودم تستش کردم و درسته 100% این تورنت هست البته و به بیت تورنت میخوره اینم تست کردم به یو تورنت نخورد فقط به بیت تورنت حالا اونم خواستی لینکشو میدم این 215 مگ هست فکر کنم و شامل شهر جدید ماشین لباس مو و ست های خریدنی میشه که کلا 215 مگ هست و خودم تست کردم
Last edited by Zende; 25-06-2009 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)