آره، تو این یکی دو هفته ای که من اومدم که اینطور بوده!!
آره، تو این یکی دو هفته ای که من اومدم که اینطور بوده!!
يه اتحاد زدم همه جمعيت زير 50 به جز خودم كه 90 بودم. 3 نفر بوديم. بعد از دوهفته اونا رسيدن 310 از من جداشدن رفتن. منم روي 230 موندم. هيي خدا عجب روزگاريه.
بي شوخي مثل ما براي پيشرفت بايد كنارهم باشيد همكاري كنيد و در مواقع ضروري به هم كمك كنيد ولي خيانت نكنيد.
خوب برو بچه های اینجا بیاین پایه بشیم متحد بشیم بریم دهن بقیه رو سرویس کنیم دیگهيه اتحاد زدم همه جمعيت زير 50 به جز خودم كه 90 بودم. 3 نفر بوديم. بعد از دوهفته اونا رسيدن 310 از من جداشدن رفتن. منم روي 230 موندم. هيي خدا عجب روزگاريه.
بي شوخي مثل ما براي پيشرفت بايد كنارهم باشيد همكاري كنيد و در مواقع ضروري به هم كمك كنيد ولي خيانت نكنيد.![]()
من توي يه اتحاد تازه كار رفتم. آخه خودمم زياد قوي نيستم. شمال شرغم. اتحاد كودتا.
مختصاتم:
-106 120
روستاهای گنده ،چون میخوان غارتت کنن، باهات متحد نمیشن، باید با تازه واردایی هم سطح خودت ، مثل من، متحد بشی، بعد کم کم پیشرفت کنی،
متحد شدن به این معنی نیست که بهت حمله نمیکنن، به این معنی یه که چند نفر دیگه هم با خبر میشن که چه فعالیت هایی انجام میدی، البته از نوع خارجی
مثلا خود من ، کسی بهم حمله نمیکرد ولی هم عضو اتحاد شدم ، شروع شد .
یکم قدرتم زیاد شد ، جوابش رو میدم.
من تو سرور 4 با چند تا از دوستام ، شمال غربیم، پایه اتحاد هم هستم .
35 ساعت دیگه . . .
سلام بچه ها
من چند وقته که اين بازی رو شروع کردم ، الان 126 نفر جمعيت دارم .
ترفندی نکته اي چيزی اگه هست ممنون ميشم بهم ياد بديد
درضمن ميخواستم تو يه اتحاد خوب عضو بشم ، ميتونيد يه اتحاد بهم معرفی کنيد که ماله همين بچه های سايت باشه
مال بچه هاي سايت نداريم. كجايي؟ شمال جنوب.......
جمعيت و تعداد سرباز؟
Last edited by amir raya; 11-08-2009 at 16:12.
کسی تو سرور 4 ازtravian.com یه اتحاد خوب ایرانی سراغ داره؟
آقا، من رو تنها نزارید.
من تو سرور اسپید، یک، 4 هر سه تاشون جنوب غرب هستمف اگر که هیچ که اون طرف ها نیس، منم بیان شمال شرق و اینورا..
آخه منم زیاد قوی نیستم.
تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)