تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 1081 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

چرا بتا آپدیت کردی
    Kaspersky AntiVirus 6.0.2.614 Final
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Kaspersky Internet Security 6.0.2.614 Final
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by satttanism; 02-02-2007 at 11:46.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این ورژن بتا هست یا فینال اگه نه فینال اون کی میاد(چه ورژنی هست)
    چه تغییری با ورژن قبلی کرده
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آقا من نسخه ي 6.0.1.411 آنتي ويروس كسپرسكي رو با حجم 19.3 مگابايت دانلود كردم ولي نسخه ي جديد اون كه شما معرفي كرديد يعني ورژن 6.0.2.614 با حجم كمتر از ورژن قبلي يعني 18.3 مگابايت هست!!!!
    جريان چيه؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز

درست هست و تنظيمات بالا (پست Persian.Boy عزيز) براي اسكن هست. منتها همونطور كه گفتم دنبال يه راهي هستم كه كسپر در همه ي حالات فضا و توان كمتري از سيستمم بگيره. به خاطر همين علاوه بر تنظيمات اشاره شده توسط ايشون اگر در مورد كاهش مصرف منابع سيستم در حالت realtime آنتي ويروس روشي در اختيار دارين (علاوه بر عكس دومي كه قرا ردادين) ممنون ميشم اگر اينجا قرار بديد.

باز هم ممنون
    كامياب باشيد

پيوست: از بابت تنظيماتي كه گذاشتين تشكر.
    سلام دوست من

شرمنده که جواب دیر شد گرفتاریه دیگه در هر حالت حالا که شما تصمیم گرفته اید آتش به مالتان بزنید و امنیت را

فدای سرعت کنید ما هم حرفی نداریم از شوخی گذشته حتی با انجام ترفندهای زیر شاید باز تغییر سرعت زیادی

احساس نکنید ولی باز امتحانش ضرری ندارد. شما می توانید به ترتیب گزینه های زیر را انجام دهید ولی هرچه

جلوتر بروید امنیت سیستم بیشتر به خطر خواهد افتاد :

1.اگر مثل من از سرویسهای ایمیل مبتنی بر وب مانند یاهو و جی- میل و هات میل استفاده می کنید می توانید با

خیال راحت سرویسهای AntiSpam و Mail Anti-Virus را خاموش کنید چون تقریبا به هیچ دردتان نخواهد خورد ولی

یادتان باشد فایلهای همراه با ایمیلهایتان را پس از داونلود قبل از هر کاری اسکن کنید چون در حال حاضر شایعترین

طریقه پخش کرمها و تروجانها از این ظریق است.

2.در مرحله بعد می توانید سرویس Web Anti-Virus را خاموش کنید البته به شرط آنکه هر فایلی را از اینترنت می گیرید

قبل از هر کاری اسکن کنید و سیستمتان را هم به طور منظم در فواصل کوتاه اسکن نکنید و البته باید در جریان

گردش در اینترنت مواظب خودتان باشید.

3.حالا نوبت به سرویس PDM می رسد اگرچه سرویس بسیار مفیدی است ولی بدون آن هم می توان سر کرد هر

چند با توجه به هوریستیک ضعیف کاسپرسکی با اینکار دفاع شما در مقابل ویروسهای ناشناخته تا حدود زیادی

کاهش می یابد.البته در خود PDM اجزای Application Activity Analyzer و Registry Guard مهمتر از دو تای دیگر هستند.

4.اگر می خواهید تفاوت قابل ملاحظه ای در سرعت ببینید باید File Anti-Virus را از کار بیندازید که البته با این کار در

ضمن یک کارت دعوت هم برای ویروسها می فرستید ولی شما می توانید با کمی دستکاری بدون از کار انداختن

این سرویس به طور کامل, از بار آن بر روی سیستم بکاهید. برای این کار مطابق شکل زیر گزینه On execution

را تیک بزنید:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نسخه 6.0.1.411 رو نصب كردم ولي به هيچ عنوان آنلاين آپديت نميشه از دوستان تقاضاي راهنمايي دارم .(تنها با فايل زيپ شده آپديت مي شود)

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من نسخه ي 6.0.1.411 آنتي ويروس كسپرسكي رو با حجم 19.3 مگابايت دانلود كردم ولي نسخه ي جديد اون كه شما معرفي كرديد يعني ورژن 6.0.2.614 با حجم كمتر از ورژن قبلي يعني 18.3 مگابايت هست!!!!
    جريان چيه؟
    نسخه جدید با نسخه 6.0.1.411 فرقی که کرده سازگاری اون با ویندوز ویستا هستش وگرنه تغییرات قابل توجهی

در نسخه جدید مشاهده نمیشه. اگر شما و یا هر کس دیگری از ویندوزی بغیر از ویندوز ویستا استفاده میکنید بهتره

برای از دست ندادن وقتتون جهت دانلود نسخه جدید از همون نسخه قدیمی یعنی 6.0.1.411 استفاده کنید.

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

آيا ميشه هم Kaspersky Internet Security و هم Kaspersky Anti-Virus رو با هم نصب كرد؟

يا وجود Kaspersky Internet Security به تنهايي كافيست.(يعني به همان اندازه Anti-virus براي ويروس يابي قدرت دارد؟)

يا ميشه از آنتي ويروس كاسپرسكي و zonealarm security suite همزمان استفاده كرد؟

كدام بهتر است؟
    Last edited by Ahmad; 07-02-2007 at 10:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آيا ميشه هم Kaspersky Internet Security و هم Kaspersky Anti-Virus رو با هم نصب كرد؟

يا وجود Kaspersky Internet Security به تنهايي كافيست.(يعني به همان اندازه Anti-virus براي ويروس يابي قدرت دارد؟)

يا ميشه از آنتي ويروس كاسپرسكي و zonealarm security suite همزمان استفاده كرد؟

كدام بهتر است؟
    سلام دوست عزیز
    شما فقط می تونید از یکی از محصول شرکت کسپرسکی استفاده کنید.
    اینترنت سکوریتی اون هم قابلیت اسکن کردن رو داره .
    فرق اینترنت سکوریتی اون با آنتی ویروس اون در این که اینترنت سکوریتی فایروال داره.((همون فایروال شرکت کسپر))
    بازهم نمیتونی از دو اینترنت سکوریتی استفاده کنی چون فایروال ها با هم گلاویز می شن.
    اگه اینترنت سکوریتی رو نصب کنی دیگه نمی تونی فایروال دیگه ای نصب کنی.
    موفق باشی.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا یک لاینس معتبر برای آنتی ویروس کسپرسکی ورژن 6.0.2.614 می خواستم.
    تو رو خدا زود بدید.
    ممنون
    سلام

هم برای آنتی ویروس هم برای اینترنت سکوریتی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال rb97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض مشکل با کی

من کسپر اسکای رو از روی کینگ نصب کردم ولی وقتی کی رو اَد میکنم این پیام برام میاد:

چه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •