چرا بتا آپدیت کردی
Kaspersky AntiVirus 6.0.2.614 Final
Kaspersky Internet Security 6.0.2.614 Finalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بتا آپدیت کردی
Kaspersky AntiVirus 6.0.2.614 Final
Kaspersky Internet Security 6.0.2.614 Finalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by satttanism; 02-02-2007 at 11:46.
سلام دوست عزیز
این ورژن بتا هست یا فینال اگه نه فینال اون کی میاد(چه ورژنی هست)
چه تغییری با ورژن قبلی کرده
ممنون![]()
آقا من نسخه ي 6.0.1.411 آنتي ويروس كسپرسكي رو با حجم 19.3 مگابايت دانلود كردم ولي نسخه ي جديد اون كه شما معرفي كرديد يعني ورژن 6.0.2.614 با حجم كمتر از ورژن قبلي يعني 18.3 مگابايت هست!!!!
جريان چيه؟
سلام دوست من
شرمنده که جواب دیر شد گرفتاریه دیگهدر هر حالت حالا که شما تصمیم گرفته اید آتش به مالتان بزنید و امنیت را
فدای سرعت کنید ما هم حرفی نداریماز شوخی گذشته حتی با انجام ترفندهای زیر شاید باز تغییر سرعت زیادی
احساس نکنید ولی باز امتحانش ضرری ندارد. شما می توانید به ترتیب گزینه های زیر را انجام دهید ولی هرچه
جلوتر بروید امنیت سیستم بیشتر به خطر خواهد افتاد :
1.اگر مثل من از سرویسهای ایمیل مبتنی بر وب مانند یاهو و جی- میل و هات میل استفاده می کنید می توانید با
خیال راحت سرویسهای AntiSpam و Mail Anti-Virus را خاموش کنید چون تقریبا به هیچ دردتان نخواهد خورد ولی
یادتان باشد فایلهای همراه با ایمیلهایتان را پس از داونلود قبل از هر کاری اسکن کنید چون در حال حاضر شایعترین
طریقه پخش کرمها و تروجانها از این ظریق است.
2.در مرحله بعد می توانید سرویس Web Anti-Virus را خاموش کنید البته به شرط آنکه هر فایلی را از اینترنت می گیرید
قبل از هر کاری اسکن کنید و سیستمتان را هم به طور منظم در فواصل کوتاه اسکن نکنید و البته باید در جریان
گردش در اینترنت مواظب خودتان باشید.
3.حالا نوبت به سرویس PDM می رسد اگرچه سرویس بسیار مفیدی است ولی بدون آن هم می توان سر کرد هر
چند با توجه به هوریستیک ضعیف کاسپرسکی با اینکار دفاع شما در مقابل ویروسهای ناشناخته تا حدود زیادی
کاهش می یابد.البته در خود PDM اجزای Application Activity Analyzer و Registry Guard مهمتر از دو تای دیگر هستند.
4.اگر می خواهید تفاوت قابل ملاحظه ای در سرعت ببینید باید File Anti-Virus را از کار بیندازید که البته با این کار در
ضمن یک کارت دعوت هم برای ویروسها می فرستید ولی شما می توانید با کمی دستکاری بدون از کار انداختن
این سرویس به طور کامل, از بار آن بر روی سیستم بکاهید. برای این کار مطابق شکل زیر گزینه On execution
را تیک بزنید:
![]()
من نسخه 6.0.1.411 رو نصب كردم ولي به هيچ عنوان آنلاين آپديت نميشه از دوستان تقاضاي راهنمايي دارم .(تنها با فايل زيپ شده آپديت مي شود)
نسخه جدید با نسخه 6.0.1.411 فرقی که کرده سازگاری اون با ویندوز ویستا هستش وگرنه تغییرات قابل توجهی
در نسخه جدید مشاهده نمیشه. اگر شما و یا هر کس دیگری از ویندوزی بغیر از ویندوز ویستا استفاده میکنید بهتره
برای از دست ندادن وقتتون جهت دانلود نسخه جدید از همون نسخه قدیمی یعنی 6.0.1.411 استفاده کنید.
آيا ميشه هم Kaspersky Internet Security و هم Kaspersky Anti-Virus رو با هم نصب كرد؟
يا وجود Kaspersky Internet Security به تنهايي كافيست.(يعني به همان اندازه Anti-virus براي ويروس يابي قدرت دارد؟)
يا ميشه از آنتي ويروس كاسپرسكي و zonealarm security suite همزمان استفاده كرد؟
كدام بهتر است؟
Last edited by Ahmad; 07-02-2007 at 10:03.
سلام دوست عزیز
شما فقط می تونید از یکی از محصول شرکت کسپرسکی استفاده کنید.
اینترنت سکوریتی اون هم قابلیت اسکن کردن رو داره .
فرق اینترنت سکوریتی اون با آنتی ویروس اون در این که اینترنت سکوریتی فایروال داره.((همون فایروال شرکت کسپر))
بازهم نمیتونی از دو اینترنت سکوریتی استفاده کنی چون فایروال ها با هم گلاویز می شن.
اگه اینترنت سکوریتی رو نصب کنی دیگه نمی تونی فایروال دیگه ای نصب کنی.
موفق باشی.
سلام
هم برای آنتی ویروس هم برای اینترنت سکوریتی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کسپر اسکای رو از روی کینگ نصب کردم ولی وقتی کی رو اَد میکنم این پیام برام میاد:
چه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)