تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 143 از 175 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .....

من عصری موفق شدم آلبوم رو تهیه کنم و از اون موقع دارم گوش میدم ....
    اول از همه یه تبریک به طرفداران محسن عزیز ....

نظر در مورد آلبوم خیلی نمیتونم تند نظر بدم ..... صدای محسن رو خیلی دوست دارم .... ولی همونطور که انتظار داشتم شعرها خیلی ضعیف بود انصافا ....!
    14 آهنگ که میتونست به نظرم کمتر باشه ...
    آهنگسازی بهتر از آلبوم رگ خواب بود از نظر من ....

در کل آلبوم پر سر و صدایی بود ولی موندگاریش از رگ خواب مطمئنا کمتر خواهد بود به جز ترک دوست دارم .....

نظر شخصی من در مورد آلبوم بود ... امیدوارم دوستان و طرفداران محسن عزیز ناراحت نشن .

2. 2 کاربر از ramin1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم واقعا چی بگم! به قول چاوشی عزیز : شما اگر منو تو خیابون ببینید نمیشناسید! اونوقت ایشون چاوشی رو به غرور متهم میکنن؟ واقعا برای ایشون شدیدا متاسفم

4. 2 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    اینم متن مصاحبه با مجله :

و چرا " حباب" را برای اسم آلبوم انتخاب کردی؟
    حباب در مورد آدم های مغرور است. سوپراستارهایی که از دور خیلی دل می برند اما از نزدیک... چهره هایی که گذشته و حال اشان باهم متفاوت است. مردم سرمایه اصلی یک سوپر استار هستند ولی متاسفانه خیلی ها مردم را فراموش می کنند واز دست دادن مردم هم یعنی از دست دادن همه چیز! " به کجای آسمون خیره شدی که غرورت داره کورت می کنه..." این آغاز قطعه حباب است که در آن به همین مسائل اشاره کرده ام.
    در یکی از مصاحبه هایت خواندم که گفته بودی در ابتدای ورودت به عرصه خوانندگی به دنبال تقلید از صدای شادمهر بودی، درسته؟
    آره، دلیلش هم علاقه شدیدم به صدای ایشان بود. شادمهر عقیلی همیشه خوب و با کیفیت کار می کند و موسیقی اش را دوست دارم، شادمهر را خیلی دوست دارم اما به خاطر موضوعی که در مورد حباب بهت گفتم هیچ وقت دوست ندارم که از نزدیک ببینمش.دوست دارم این علاقه با دیدار او از نزدیک خراب نشود.
    نسل تو اکثراً دوست داشتند که جایگاه شادمهر برسند...
    من در مورد خودم می توانم بگویم که جایگاه شادمهر برایم هدف بود و فکر می کنم امروز جایگاه کم تر از شادمهر نیست.

6. 4 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کار اکثر خواننده ها به دستم میرسه و گوش میدم ولی طرفدار هیچ خواننده ای نیستم . معتقدم تو همین ایران کسانی هستن که کاراشون خیلی با کیفیته .
    طرفدارای این خواننده منو عفو کنن ولی صدای خواننده اصلا دلنشین نیست . مخصوصا وقتی میره بالا واقعا بد میشه . کاملا میره عقب . این تکنیک خوندن سال هاست تو موسیقی های استاندارد اونطرف منسوخ شده اما تقریبا همه ی خواننده های ما اینجوری میخونن . انگار دارن ناله میکنه .
    دو سه تا کار خوب داشت ولی در کل آلبوم ضعیفی بود .
    تنظیم ها ضعیف بود . زیادی الکترونیک بود . و بعضی جاها زیادی شلوغ .
    انصافا میکس و مسترینگ خیلی خوب بود .
    ولی خطوط ملودی خیلی کلیشه ای بود . مخصوصا پیوند آکوردا . کاملا تکراری . همون پیوندای اسپنیش و عربیکی که همچنان تو 90% موسیقیهامون مرسوم مونده .
    چند تا از ترانه ها واقعا بچه گونه بود . ولی بقیه خوب بود . نه عالی .

یعنی واقعا نمیشه یه مقدار خرج کرد ؟ پول ترانه سرا داد . آهنگسازی و تنظیم رو داد به یه نفر که توی کارای پاپ خودشو حسابی ثابت کرده .
    من که فکر نمیکنم این آلبوم خرج چندانی برداشته باشه .
    شاید 4 از 10 بشه بهش داد .

8. 5 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من اصلا نمی فهمم به چی این آلبوم دارید گیر می دید !؟
    همیشه یه آلبوم که تازه میاد این حرفها رو داره ، یکی دو هفته که بگذره طبق معمول همه میان شروع می کنن به تعریف کردن.
    از تمام آلبوم های پخش شده امسال و سال گذشته قشنگ یه سر و گردن بالاتره .
    Vocal که خیلی عالی کار شده، دیگه از اون افکت های قدیمی خبری نیست، تحریر ها واقعا عالی و به موقعن.
    کار ملودی سازی به بهترین نحو کار شده، ساختن این نوع ملودی ها اصلا کار راحتی نیست.
    (حالا من شاید در آینده آکورد های بعضیاشو با گیتار در بیارم بذارم ببینید چه خبره ... )
    تنظیم که اصلا در موردش حرفی نمیشه زد، حتی منتقد های شدید آلبوم هم از تنظیم تعریف می کنن.
    اشعار دقیقا سبک خود محسن یگانست، اگه انتظار شعر های روزبه بمانی و ایرج جنتی عطایی و ... دارید می تونید برید داریوش گوش کنید، اون یه سبک دیگس، این یه سبک دیگه.
    میکس و مستر که واقعا حرف نداره ، در تمام آلبوم های مجاز هیچ آلبومی رو یادم نمیاد همچین میکس و مستر خوبی داشته باشه.
    نکته مهم توی این آلبوم فضای کلیش هست که اصلا باهات حرف میزنه، داره میگه این آلبوم مثل خیلی از آلبوم های کم ارزش امروزی یه آش شله قلمکار نیست.
    نکته ی خیلی خیلی مثبت این آلبوم و کل آلبوم های دیگه ی این خواننده اینه که کار سطح پایین توی آلبوم نمی بینید، هیچ جای آلبوم سر هم بندی نمی بینید.
    این آلبوم سرشاره از کارهای فوق العاده:
    "نمیشه" که اصلا یه چیز خاصه، "دوست دارم" یه کار شاد عالی به حساب میاد، "کی جای من اومد" جدای از شعر قشنگش، ملودی تحسین برانگیزی داره ، "تو که می دونی" بسیار کار جالبی بود، "هوایی شدی" فوق العاده بود آهنگ و تنظیمش، "بیت آخر" که دیگه گل این آلبوم هست.

تنها نقد من به این آلبوم :

"بخند"
    آخه چرا !!!؟ این آهنگ خیلی بهتر از این می تونست باشه، می تونست یکی از بهترین کار های ایرانی باشه، ولی متاسفانه بر عکس اون چیزی که توی کنسرت ها بود، ریتمیک بود، اون حالت تلخ و احساسی رو نداشت.

ویرایش:
    یه چیزی رو یادم رفت بگم
    نقطه عطف آلبوم می دونید کجاشه ؟ این یه مصراع:
    "یه جوری گریه می کردم که بارون بینشون گم بود"
    Last edited by Alireza.M67; 21-10-2012 at 22:47.

10. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1 بار آلبوم رو گوش کردم - تا اینجا از نمیشه و هوایی شدی بیشتر خوشم اومده !!! البته احتمالا تغییر میکنه نظرم !

12. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همشون خوبن ولی همین حباب رو اعصابه هر وقت بهش میرسم میزنم بعدی ....

14. 3 کاربر از alvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این اشعاری که برای یه تعداد از آهنگ‌ها انتخاب کرده بود حیلی ضعیف بود و تو ذوق میزد
    ولی یه تعداد از آهنگ‌ها خوب بودن و نظرم رو بعدن به صورت جامع‌تر تو تاپیکی برای این البوم در نظر گرفته شده میدم

16. این کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

"بخند"
    آخه چرا !!!؟ این آهنگ خیلی بهتر از این می تونست باشه، می تونست یکی از بهترین کار های ایرانی باشه، ولی متاسفانه بر عکس اون چیزی که توی کنسرت ها بود، ریتمیک بود، اون حالت تلخ و احساسی رو نداشت.
    منم دقیقا همین نظر رو داشتم صفحه قبل هم گفتم..آهنگ بخند که با ملودی پیانو تو کنسرت به شکل زنده اجرا شد خیلی قشنگ تر بود..این آهنگ رو باید سبک رگ خواب و ضربان معکوس اجراش میکرد..

18. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سطح آلبوم خیلی ضعیف بود ..... متن آهنگ ها ضعیف ... تنها آهنگی که به نظرم خوب بود دوست دارم بود ...

20. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •