در کل توصیه من به همه ی مشهدی ها اینه:
از صبانتADSL نگیرید
در کل توصیه من به همه ی مشهدی ها اینه:
از صبانتADSL نگیرید
دوست من همون پولوت بدن برو شكر كن كه اصلا ندن سود اينا پيشكش
سلام...
من هم فعلا مي گم به اين توصيه عمل كنيد...اما چون نميشه از حق گذشت بايد بگم كه من 9 ماه پيش كه از اين شركت اشتراك گرفتم بعد از 5 روز برام وصل كردن...كمتر از يك هفته اي كه خودشون گفتن...اين كه كي پرت آزاد ميشه بستگي داره كه تو ناحيه شما مشتركي از رانژه خارج بشه يا نه...در ضمن الان كه سرعت صبانت فرا افتضاح است نبايد اين رو از نظر بندازيم كه حدود همين 4-5 ماه پيش بود كه سرعت دانلود ( حداقل واسه من ) 90-100 كيلوبايت بود...
من حتي يادم هست كه يك بار از رپيد شير با سرعت 110 ( سرعت ثابت بود) دانلود كردم...
اما الان واقعا صبانت سرعتش افتضاح هست...من هم از روي اينكه اگه بخوام از اين شركت استفاده نكنم هم بايد چند ماه الاف بشم تا يكي براي من از يك شركت ديگه وصل كنه هم اينكه بايد پول نصب و هزار تا دنگ و فنگ ديگه...به همين دليل با اين صبانت مي سازيم...وگرنه من و همه دوستام از دست اين سرعت دانلود داريم ديونه ميشم...
ممنون
موفق باشيد![]()
این ایمیلی هستش که تو سایت صبانت گذاشته برای شکایات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یک ساعت اومدم شکایت نوشتم فرستادم yahoo میگه همچین امیلی وجود نداره!!!
سلام محمد جون الان سرعت دانلودت
چنده مال من 128 زیر 2KB/s
زير 2
هميشه اينجوريه يا الان اينطوري شده؟
سلام
من منطقه مطهری هستم و میخوام adsl بگیرم تو این منطقه چه adsl بهتره ممنون از کمکتون
الان كه اوضاع شركتا مثل هم شدن
بهتره كه از كسي كه ت و منطقه شما داره بپرسي
همسايه-دوست و اينا
سلام...
من 128 هستم عموما زير 20-30 هست و گاهي قاطي ميكنه مير زير 8-6 ولي به صورت لحظه اي ( مثلا 5 ثانيه)...اما كلا سرعتش خيلي پايين اومده...
راستي من هم يك بار شكايت فرستادم اما كو از جواب
موفق باشيد![]()
دوستان من یک سوال در مورد این صبانت داشتم
تو صبانت اگه اشتباه نکنم از ساعت 3 تا 7 صبح رایگان داره
میخواستم بدونم تو این ساعات سرعت دانلود چنده و آیا به سرعت اشتراکی که از صبانت دارید ربط داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)