سلام
من سریال بازی Company Of Hreroes : Opposing Fronts رو می خواستم . برای من از قسمت Invasion Of Normandy سریال می خواد .
ممنون
سلام
من سریال بازی Company Of Hreroes : Opposing Fronts رو می خواستم . برای من از قسمت Invasion Of Normandy سریال می خواد .
ممنون
مرسی عزیز.
دارم یکی یکی تست می کنم.فعلآ که جواب نگرفتم.
به P30 خوش اومدي.
خدمت شما:
Company Of Hreroes: Opposing Fronts
Serialsبعضيهاشون عجيبن؛ اما من چون نميدونستم كار ميكنن يا نه برات گذاشتم. خودت امتحان كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
************************************************** *************************************
+++
خوب بود اسم بازي رو كامل مينوشتي. با اسم Version و ساير مشخصات. اون SSE1 مخفف چيه؟ به هر حال اينا رو امتحان كن:
SEGA Rally Revo
SEGA RALLY REVO v1.0 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE
SEGA RALLY REVO v4.060 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE
SEGA RALLY REVO v4.060 [ENGLISH] *PROPER WORKING* NO-DVD/FIXED EXE
etcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Sega Rally Revo v4.060 [MULTI5/RUSSIAN/POLISH/CZECH] No-DVD/Fixed EXE #2
Sega Rally Revo v4.060 [MULTI5/RUSSIAN/POLISH/CZECH] No-DVD/Fixed EXE #1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++++
SEGA Rally Championship 2SEGA RALLY 2 v1.00.000 [ENGLISH] NO-CDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Sega Rally Championship v1.0 [ENGLISH] No-CD Patchکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+
Sega Rally 2 v1.0 [SPANISH] No-CD & CD Covers
Sega Rally 2 v1.00.000 [ENGLISH] No-CD Patch
Sega Rally 2 v1.0 [GERMAN] No-CD Patchهمين بود. اميدوارم مشكلت رو حل كنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايمان...
Last edited by IM@N; 22-06-2008 at 16:08.
همون اولی بود.
این کراک ها هم همون ها هستند.
هیچکدوم کار نمی کنه.
شرمنده! اينا رو به عنوان آخرين اميدها نگاه كن. از سايتهاي روسي:
توي سايت زير هم ميتوني عضو شي و يه Crack ازش بگيري. اگه من عضو بشم، بازم احتمالا نميتونم لينك به تو بدم. چون بازم ميخواد كه Sign In شي. البته لينك زير ترجمه شدهي اين صفحه است. بايد گزينهي View original web page رو از كادر بالا توي يه Tab جديد باز كني و توي اون صفحه عضو بشي (ميتوني در كنارش صفحهي انگليسي رو هم باز كني تا بفهمي چي به چيه؛ اما نميتوني توي صفحهي انگليسي عضو بشي.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشكلي بود بگو تا بيشتر توضيح بدم.
ايمان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by IM@N; 23-06-2008 at 00:14.
من کرک وسریال fifa08رومیخواستم
به P30 خوش اومدي. اينا هم براي شما:
Fifa 08
FIFA 08 v1.0 [ENGLISH] FIXED EXE
FIFA 08 v1.0 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE
FIFA 08 v1.0 [ENGLISH] MINI BACKUP IMAGE
FIFA 08 [ALL] NO INTRO FIX
FIFA 08 v1.2 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE
FIFA 08 v1.2 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE #2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
FIFA 08 Patch #2 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE #2
FIFA 08 Patch #2 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE #1
FIFA 08 Patch #2 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image
FIFA 08 [MULTI3/MULTI5/MULTI2] No-DVD/Fixed Image #3
FIFA 08 [MULTI3/MULTI5/MULTI2] No-DVD/Fixed Image #2
FIFA 08 [MULTI3/MULTI5/MULTI2] No-DVD/Fixed Image #1
FIFA 08 v1.0 [MULTI3/MULTI5/MULTI2] No-DVD/Fixed EXE
FIFA 08 v1.0 [MULTI3/MULTI5/MULTI2] Fixed EXEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++++++Serials
ايمان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by IM@N; 23-06-2008 at 14:30.
کسی می دانه که ارور اینولید سی دی کی از چیه؟.راه برطرف کردنش چیه؟.
سلام
از بابت سریالها ممنون . اگه ممکنه crack بازی Company Of Heroes : Opposing Fronts رو هم برام قرار بدین .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)