تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 272 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

جوکول: هیچ نگرانی درباره قراردادم ندارم

جوکول ۲۶ ساله مذاکراتش را برای تمدید قرارداد متوقف کرده اما تاکید کرد که او ۲ سال باقی مانده از قراردادش را در بین شیرهای آبی لندن خواهد بود و هیچ توجهی به آمدن یا نیامدن روبینهو نمی کند. وی در این باره گفت: فعلآ نمی خواهم درباره تمدید قرارداد صحبت کنم. قصد داشتم امسال وضعیتش را روشن کنم اما با آمدن سرمربی جدید و رفت و آمد بازیکنان فرصتی در این خصوص به دست نیاورده ام. من عاشق چلسی هستم و باشگاه هم قصد دارد قرارداد من را تمدید کند و هیچ نگرانی در این مورد ندارم و تنها می خواهم بر روی بازی متمرکز باشم و عملکرد خوبی را به جا بگذارم. من بازیکن چلسی هستم و می خواهم باقی دوران فوتبالم را نیز در اینجا بگذرانم.

اسکولاری:از خشم آبراموویچ می ترسم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ اسکولاری معتقد است آبراموویچ مالک باشگاه بی صبرانه به دنبال کسب قهرمانی در این فصل است. پس از ناکامی های فصل گذشته آبی ها در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آورام گرانت سرمربی سابق آنها اخراج شد و لوئیس فیلیپه اسکولاری مربی سابق تیم ملی پرتغال و برزیل سکان هدایت این تیم را به دست گرفت. اسکولاری گفت: من نمی خواهم اخراج شوم اما شاید این تنها راه پیشرفت چلسی باشد. من می دانم که اگر ما به پیروزی نرسیم هواداران بسیار ناراحت می شوند اما این را هم بگویم که تیم هم اصلآ شکست را دوست ندارد و همه با هم تلاش می کنیم تا چنین اتفاقی نیفتد.

جوکول تا پایان بازیگری اش در چلسی

جوکول اعلام کرد که می خواهد تا پایان دوران فوتبالش در چلسی بماند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, جوکول درباره ماندش در چلسی گفت:"من عاشق چلسی هستم . باشگاه می خواهد با من تمدید قرارداد کند و به نظرم مشکلی برای این کار نیست ولی فعلا تمام تمرکز من روی تمرینات است تا آمادگی بدنی خوبی داشته باشم.من هواداران چلسی را خیلی دوست دارم و تا پایان دوره بازی گری ام در این باشگاه خواهم ماند.من در پستی بازی می کنم که باید برای بازی در آن بجنگ چون تنها یک نفر در زمین می تواند دارای پست من باشد و من باید برای این پست رقابت کنم.من همیشه مقابل تیمهای بزرگ و بازیکنان بزرگ خوب بازی می کنم و چیز های زیادی از آنها یاد می گیرم.فصل گذشته من شرایط خوبی داشتم و هواداران من را به عنوان بازیکن برتر فصل انتخاب کردند ولی همه اینها هم اکنون مربوط به گذشته است."

مصدومیت کوتاه بالاک

میشائیل بالاک ، شماره ی ۱۳ چلسی برای بار دوم در این ۲ ماه اخیر دچار مصدومیت شد و تا جمعه پا به توپ نخواهد زد
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، میشائیل بالاک که به تازگی از کمند مصدومیت رها شده بود باری دیگر مصدوم شد . بالاک ۳ بازی اول چلسی با اسکولاری را از دست داده بود و تازه بازی یکشبنه مقابل پورتسموث دومین بازی او در فصن جدید بود . او در دیدار یکشنبه عصر تا دقیقه ی ۳۸ برای چلسی بازی کرد اما پس از آن جای خود را به مالودا داد . پای چپ او آصیب دیده است و به همین دلیل نمی تواند تیم ملی کشورش را همراهی کند و تا جمعه هم تمرین نخواهد کرد

پیتر چک در برابر هم تیمی هایش

پیتر چک دروازه بان چلسی برای بازی مقابل تیم ملی انگلیس بسیار مشتاق است

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پیتر چک دروازه بان شماره یک چلسی و تیم ملی جمهوری چک که قرار است مقابل تیم ملی انگلیس در ورزشگاه ومبلی در یک بازی دوستانه شرکت کند درباره این بازی گفت:"بازی جذابی خواهد بود,من به خوبی با جو بازی های لیگ انگلیس آشنا هستم ولی تا به حال برابر تیم ملی آنها بازی نکرده ام.من می خواهم در انگلیس چیز جدیدی غیر از جام حذفی و کارلینگ کاپ و جام خیریه تجربه کنم,البته من در بازی انگلیس و کرواسی در ورزشگاه حاضر بودم و بازی را دیدم ولی باید در زمین این حس را تجربه کنم.انگلیس 4 سال است که خانه من است و من بسیار مشتاقم تا در برابر هم تیمی هایم بازی کنم.مت برای کسب سهمیه جام جهانی تلاش می کنیم.ما سرمربی جدیدی داریم و شروع متفاوتی خواهیم داشت به همین دلیل همه منتظر دیدن این بازی هستند."

پ.ن: جمهوری چک 2- انگلیس 2 که گل دوم انگلیس رو جو کول در دقیقه 90 وارد دروازه پیتر چک کرد

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه خبر بد ...

دروگبا تو بازی ساعل عاج با قنا که بازی کرد مصدوم شد ...
    گفتن که یک ماه و نیم نمیتونه بازی کنه ...

حالا چلسی چیکار کنه ...شوچنکو که داره میره میلان ...آنلکا هم که بازیش بگیر نگیر داره ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

زکــــــی!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

حالا چلسی چیکار کنه ...شوچنکو که داره میره میلان ...آنلکا هم که بازیش بگیر نگیر داره ...
    دیگه حالا حتما باید روبینیو رو بخرن !

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب انگار چلسی باز هم قیمت رو بالا برده و پیشنهادی 28.4 میلیون پوندی به رئال ارائه کرده است!

راستی این Fabio Paim کیه که چلسی میخواد قرضی از اسپورتینگ بگیره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

روبینیو : می خواهم به چلسی بروم

به نقل از RMadridFC.com: روبینیو ستاره برزیلی رئال مادرید با صحبتهای خود فوتبال اسپانیا را به تعجب واداشت.
    روبینیو در مصاحبه ای رسما اعلام کرد که دوست دارد رئال مادرید را ترک و به چلسی بپیوندد و شوک سنگینی بر رئال مادرید وارد نمود .

بعد از اظهارات چند روز پیش واگنر ریبیرو وکیل روبینیو مبنی بر اینکه احتمال انتقال این برزیلی به چلسی در فصل جاری وجود ندارد ولی روبینیو عنوان کرد که دوست دارد در همین تابستان به چلسی بپیوندد.

این بازیکن 24 ساله در اخرین گفت و گوی خود اینچنین گفت :

ارزو دارم که در لیگ انگلیس بازی کنم و تیم چلسی نیز ترکیب بسیار خوبی را دارد و انها پیشنهادی داده اند که هم برای من و هم برای رئال مادرید سودمند است.

روبینیو ادامه داد :

من هرگز دوست ندارم در برابر تیم فعلی ام موضع بگیرم و در مقابل انها بایستم زیرا انها را بسیار دوست دارم ولی در حال حاضر هدف من ترک رئال مادرید و پیوستن به چلسی است و امیدوارم همه مشکلات بزودی حل شود تا این خواسته تحقق یابد.

این اظهارات می تواند شوک سنگین و منفی بر پیکره رئال مادرید وارد کند زیرا انها در استانه بازی برگشت سوپرکاپ هستند و گفته های روبینیو می تواند در روحیه تیم تاثیر بدی به جای بگذارد.

ولی با این وجود هنوز هیچ چیز قطعی نشده است زیرا جریان امور در دست روبینیو و وکیلش نیست و تصمیم گیرنده نهایی شوستر و سران باشگاه مادریدی هستند و این در حالیست که کالدرون اخیرا عنوان نمود که روبینیو بازیکنی غیر قابل فروش است.

باشگاه چلسی در اخرین پیشنهاد خود برای خرید روبینیو 40 میلیون یورو را تقدیم رئال مادرید کرده است.

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی این Fabio Paim کیه که چلسی میخواد قرضی از اسپورتینگ بگیره؟
    قرضی گرفتنش ...
    انگاری موقعی که اسکولاری مربی پرتغال بود از بازی این خوشش اومده بوده ... بهش هم میگفته ستاره کوچک ...
    حالا آوردتش چلسی ...حالا فکر کرده میتونه جای دروگا رو بگیره که عمرااااااااااااااااا

تازه اسکولاری گفته به هیچ وجه نمی خواد شوچنکو رو بفروشه ...
    گفته روش حساب وا کرده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

مگه شوچنکو برنگشته به میلان؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مگه شوچنکو برنگشته به میلان؟
    نه قضیه انتقالش به میلان منتفی شد چون میلان میخواست قرضی بگیردش اما چلسی میخواست به طور قطعی بفروشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

رئال مادرید رسما با انتقال روبینیو موافقت کرد

به نقل از RMadridFC.com: سرانجام باشگاه رئال مادرید با انتقال روبینیو ستاره برزیلی تیمش به باشگاه چلسی موافقت کرد.
    این باشگاه در سایت رسمی اش اعلام کرد انها به 2 دلیل حاضر شده اند که روبینیو را به چلسی بدهند.

اصرارها و ابراز علاقه زیاد روبینیو به ترک برنابئو و پیوستن به چلسی در پایان به نتیجه نشست و این بازیکن به خواسته خود رسید.

باشگاه رئال مادرید در مورد این انتقال در 2 بند توضیح داده است :

1 - باشگاه رئال مادرید به خوبی از اظهارات اخیر روبینیو اگاه است و عمیقا از اینکه بازیکنی حرفه ای در ورزش و زندگی شخصی چون روبینیو را دارد از دست می دهد بسیار ناراحت است.

2 - باشگاه رئال مادرید هیچ وقت حاضر نمی شود بازیکنی را خلاف میلش نگه دارد و هیچ وقت یک طرفه قضایا را حل نمی کند.

به نظر می رسد صحبتهای دیروز روبینیو مبنی بر اینکه دوست دارد رئال مادرید را ترک و به چلسی بپیوندد فشار زیادی بر باشگاه وارد کرده و انها را سرانجام متقاعد به فروش وی کرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •