سلام دوستان
من می خوام یک دوربین کانن برای مصرف خانگی با کیفیت بالا بگیریم
در حدود 450 می خوام هزینه کنم پیشنهادتون چیه ؟
به غیر از کانن پیشنهادتون چیه؟
سلام دوستان
من می خوام یک دوربین کانن برای مصرف خانگی با کیفیت بالا بگیریم
در حدود 450 می خوام هزینه کنم پیشنهادتون چیه ؟
به غیر از کانن پیشنهادتون چیه؟
دوستان لطف کنید وبه موارد بالا sx1 رو که مثل اینکه جدید اومده رو هم اظافه کنید وبگید کدومشون خوبتره واصلا چی پیشنهاد میکنید؟
سلام.دوربين canon sx10 دوربين جديد و خوبيه با زوم 20 كه عاليه و خيلي جاها حياتيه قيمتشم حدود 420 هست كه با كيف و رم تقريبا همون قيمتي ميشه كه گفتي.سوني هم مدل H50 رو داره كه دوربين خوبيه و الان هم قيمتش خوبه.پاناسونيك هك مدل FZ-28 با با زوم 18 و فيلمبرداري HD داره كه اونم گزينه ي خوبيه(قيمتش هم حدود 450 تومنه).فوجي هم مدل S2000HD داره كه دوربين بدي نيست با زوم 15 و فيلمبرداري HD.(قيمت فوجي از بقيه ارزونتره و حدود 300 تومنه).در كل اگه فيلمبرداري برات زياد مهمه به فكر HD ها(فوجي و پاناسونيك) باش و بين HD ها پاناسونيك بهتره چون هم خدمات پس از فروش بهتري تو ايران داره و هم زومش 18 هست(البته قيمتش از فوجي گرونتره)-فوجي باطري نداره و بايد براش باطري بگيري كه حدود 30-40 تومن آب ميخوره ولي پاناسونيك باطري ليتيومي داره.اگه فيلمبرداري هم زياد برات مهم نيست sx10 گزينه ي بهتريه(هر چند تو خيلي موارد مثل H50 هست).canon G9 هم ميتونه جزو انتخابت باش كه بستگي به سليقت داره چون اين دوربين مشتريان خاص خود رو داره چون قيمتش نسبت به امكاناتش يه كم يالاست.
پیشنهاد من به شما H50 سونی
FZ28 پاناسونیک
اگه کانن SX10
البته من H50 دارم راضیم کیفیت فیلم برداریش عالیه کیفیت عکس هاشم واسه یه کاربر خانگی بسیار عالیه
نمونه عکس هاشم لینک زیر تو پست های من تو صفحه 54 55 56 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sx1 دوربينيه كه نميشه گفت كه به كدوم رده اختصاص داره.از يه طرف سنسور CMOS داره كه بيشتر در SLR ها مورد استفاده قرار ميگيره و از يه طرف سنسورش نسبت به Slr ها خيلي كوچكتره و شبيه slr-like هست.فيلمبرداري فوق العاده ي Full HD داره(هر چند فكر نكنم تنظيمات بالايي براي فيلمبرداري داشته باشه).قيمتش مطمئنم خيلي بالاست و خصوصا الان كه وارد بازار شده بايد قيمت غير واقعي داشته باشه.اگه فيلمبرداري براتون مهم نيست ميتونيد يه Nikon D60 بگيريد و 400 تومن باقيماندشم يه كم ديگه جمع كنيد و يه لنز بسته به كاربرد بگيريد.واقعا دوربين هاي SLR عكس هاي واقعا بي نظيري ميگيرن.البته من منكر اين قضيه نيستم كه مشكلات خودشونو دارن از جمله:لنز هاي با قيمت بالا.وزن بالا و ابعاد بزرگ.ولي اصلا SX1 رو پيشنهاد نميكنم چوت اگه الان بگيريد بعد از 1-2 ماه 200-300 تومن ضرر ميكنيد.
سلام
بچه ها می دونیدCA چی هست
البته اون مقاله سایت عکاس خوندم اما چیزی از اون نفهمیدم
می تونید به زبان ساده بگید که چی هست
دارم رو گزینه دومم یعنیS100fd کار می کنم گفته شده این مشکل اصلی اونه
با سپاس
g10 رونسبت به اونا چطور میبینید؟
(یواش یواش دارم دق میکنم یکی میگی slr نگیر یکی میگه بگیر .ای خدااااااااااا)
جناب فتاحی مگه قیمت SX1 چقدره؟
فکرنکنم بیش از 450 بیارزه چون هیچ تفاوتی با Sx10 نداره بغیر از سنسورش من که نفهمیدم این CMOS بهتره یا CCD چون میگن با CMOS نویز بیشتر می شه؟
حالا اگه بگیم فیلم یرداری HD که FZ28 پانا S2000hd فوجی Z1012 و Z1015 کداک هم hd دارن با قیمت خیلی ارزانتر
اخرش من چی بخرم بگید کدوم بهتره؟
دوست عزیز شما اول تکلیفتون با خودتون روشن کنید ببینید چی می خواید
حرفه ای می خوای کار کنی یا فقط عکسهای خونوادگی
فیلم برداریش رات مهم هست یا نه
این طوری بیشتر گیج می شی
چون در هر رده ای دوربین های خوب و بد زیاد هست
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)