هیچی دیگه دو جا بردم همینو گفتن حالا کی میدونه این گوشی رو با این شرایط تقریبا چند میبرن؟؟؟؟/
هیچی دیگه دو جا بردم همینو گفتن حالا کی میدونه این گوشی رو با این شرایط تقریبا چند میبرن؟؟؟؟/
با سلام میشه روی این 6120 جی پی اس نصب کرد چجوری و با کدوم برنامه و روش کار چجوریه
با تشکر
نه ...
6120 GPS داخلی نداره .
سلام من 6120 ام رو فلش کردم . دانگرید از 7.02 به 5.11
بهد فلش گوشی رو روشن کردم sim card not valid میده
مشکل از کجاست؟
بازم به 7.02 فلش کردم . درست نشد
چیکار کنم ؟ با باکس هم فلش کردم نشد
واقعا گوشی به یاد موندنیه! من از شهریور پارسال دارمش.کلی n-gage باهاش بازی کردم فیلم دیدم. راستی ظاهر گوشیت سالم بود؟ من قاب گوشیم به فنا رفته و در باتری هم همینطور. امروز شاید برم یه قاب بگیرم براش!دو دل شدم گوشی رو عوض کنم یا نه!به نظر می ارزه یه 6220 بگیرم الان؟
آره به نظر من هم تا حالا که او مدل رو داشتی دیگه برو یه چیز دیگه رو امتحان کن ارزش تجربه رو داره
واقعا" ...واقعا گوشی به یاد موندنیه! من از شهریور پارسال دارمش.کلی n-gage باهاش بازی کردم فیلم دیدم. راستی ظاهر گوشیت سالم بود؟ من قاب گوشیم به فنا رفته و در باتری هم همینطور. امروز شاید برم یه قاب بگیرم براش!دو دل شدم گوشی رو عوض کنم یا نه!به نظر می ارزه یه 6220 بگیرم الان؟
منم از تير پارسال تا 1 هفته پيش داشتمش ...
N.Gage بازي كردم اما فيلم رو بي خيال.همون قدر كه چشمام روي رمان خوندن از روي گوشي ضعيف شد بسه ...
ظاهر گوشيمم راستشو بخواي نه!يه ترك روي LCDش بود (خاطره اي از تصادف!) ، قسمتهاي رنگي دورش هم كلي مشكل داشت.
چند 100 بار از دستم افتاد ولي واقعا به گوشيم ايمان آوردم چون كه اگه من هم اينقدر خورده بودم زمين مي مردم ...
آخه توي اين زمين خوردنها فقط همون ترك روي LCD و رنگ رفتگي هاي دورش به وجود اومن ...
البته اين رو هم بگم حالا فهميدم 100 تومن انداختم!چون يكي از اقوام كه تو كار گوشيه مي گفت ميتونم بيارم برات نوش رو 130 تومن!
حالا با اين وضعيت كه ظاهر گوشي من داشت ...
اما اين رو هم بگم كه فقط 18 ساعت باهاش حرف زده بودم ...
الآن هم ميخوام يه آيپاد تاچ بگيرم ...
واقعا" كه حرف نداره ...
سلام
من دیروز یه ایرانسل از دوستام گرفتم گذاشتم برم انگیج آرنا ولی اصلا connect نمیشه !
تو connecting گیر میکنه اصلا هم نمیره !
در صورتی که رو یه گوشی دیگه درست میره اینترنت
چیکار کنم ؟؟؟
باید امروز عصر بش پس بدم
بابا یکی جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
مطمئنی اینترنت وصله؟
یه بار تنظیمات بگیر
#6*3*140*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)