تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 143 از 1174 اولاول ... 43931331391401411421431441451461471531932436431143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ما نابود خواهيم كرد چون بهترينيم
    قرار ما نيم ساعت قبل از بازي
    گزارشگر بازي : end_of_world
    بينندگان : تمام عاشقان رئال
    نتيجه بازي : Real Madrid 10 - Rome 0
    منم گزارشگر شماره 2
    البته اگه اجازه میدید.....حالا اجازه میدید یا نه ؟؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

پیش بینی ترکیب تیم رئال در بازی امشب در مقابل رم (به نقل از سایت گل ) :

Real Madrid (4-3-3)

Casillas; Pepe, Cannavaro, Heinze, Torres; Diarra, Gago, Baptista; Guti ,Robinho, Raul

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

من که از همین الان استرسم شروع شده...

امشب شبی خاطره انگیز خواهد بود یا ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض 118|547

منم گزارشگر شماره 2
    البته اگه اجازه میدید.....حالا اجازه میدید یا نه ؟؟
    نه...
    اجازه صادر نیست ...
    شوخی کردم چرا که نه اصلا اجازه می خوای چی کار ؟؟؟؟؟؟؟
    من که از همین الان استرسم شروع شده...

امشب شبی خاطره انگیز خواهد بود یا ....
    استرس واسه چی الان بعد از مدت زیادی په په هم به تر کیب بر گشته ...
    غیر ممکنه نترکونیمشون ...

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام به همه
    مرگ بر اسرائيل - مرگ بر آمريكا - مرگ بر تمام زورگويان و مفسدان عالم
    وحيدجان نگو امكان نداره در فوتبال هر چيزي ممكنه روي بده اما ميدونم كه ما از پس رم برميايم
    ديشبو ديديد بارسلون - آرسنال - منچستر و فنرباغچه چقدر با زور و زحمت و شانس تونستند بر رقباشون غلبه كنند
    اما ما امشب ثابت مي كنيم كه بهتر از همه ي اين تيم ها هستيم
    من قول ميدم امشب شبي خلطره انگيز و سانتياگوبرنابئو جهنمي آتشين براي رم خواهد بود
    به اميد پيروزي ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام به همه
    مرگ بر اسرائيل - مرگ بر آمريكا - مرگ بر تمام زورگويان و مفسدان عالم
    وحيدجان نگو امكان نداره در فوتبال هر چيزي ممكنه روي بده اما ميدونم كه ما از پس رم برميايم
    ديشبو ديديد بارسلون - آرسنال - منچستر و فنرباغچه چقدر با زور و زحمت و شانس تونستند بر رقباشون غلبه كنند
    اما ما امشب ثابت مي كنيم كه بهتر از همه ي اين تيم ها هستيم
    من قول ميدم امشب شبي خلطره انگيز و سانتياگوبرنابئو جهنمي آتشين براي رم خواهد بود
    به اميد پيروزي ...
    چرا همه حروف سیاسی از خودشون در می کنن ؟؟؟
    نه بارسلون که راحت برد ...
    بعد میلان و ارسنال هم بازی دست ارسنال بود ....
    اما سویا فنر باغچه رو قبول دارم...
    دم بروبکس روبرتو کارلوس گرم ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چند خبر:

کاناوارو:
    به نقل از سایت گل محرومیت پنج جلسه ای کاسانو پس از اهانتش به داور واکنش کاناوارو را در بر داشت .
    وی گفت : قهرمانان واقعی مانند مارادونا و مالدینی که پنجاه بازی در طول فصل انجام می دهند بالاترین سطح بازی را دارند . من همیشه از آنتونیو دفاع کرده ام اما او این بار غیر قابل دفاع است . او اشتباه کرده بود . او خصوصیات گیرایی دارد غیر طبیعی است . اما توانایی بالایی برای دیوانگی دارد . اما چیز عجیب این است که او مانند یک پسر بچه است . در ختکن رئال مادرید نمی توانستی کسی را پیدا کنی که از او بد بگوید او فرد جالبی است .
    پس از آن که کامورانزی اجتمال حضور کاسانو را در یورو ۲۰۰۸ کم دانست وی پاسخ داد : نمی خواهم پاسخ دهم . او انسان خوبی است دست

روبینهو:
    روبینیو گفت : بازیکنان رئال وظیفه دارند رم را ببرند .
    وی گفت : هر کسی همین مسئولیت را دارد . سرجیو و رود نمی توانند بازی کنند اما مجبوریم جایشان را پر کنیم و امیدواریم آنها به زودی به ما ملحق شوند .
    وی افزود : من مسئولیت را دوست دارم . امیدوارم که قادر باشم به بهترین نحو ممکن به تیم کمک کنم چخ در دفاع و چه در حمله . مسئولیت در رئال مادرید فقط برای روبینیو نیست .
    ور درباره ی بازی رم گفت : ما به ناکامی فکر نمی کنیم به بازی فکر می کنیم ال بع هودمان شانسهای حفیقی بدهیم و پیشرفت کنیم . با اجترام زیاد نسبت به رم بگویم که به آمده ایم تا قهرمان شویم و برای این به یک بازی و یک روز خوب نیازمندیم .

راموس:
    به نقل از گل پس از این که راموس پس از اخراجش برابر رکرتیوو به داور لقب آشغال داد دچار محرومیت شد .
    کمیته انضباطی اسپامیا راموس را دو جلسه محروم کرد تا او برابر اسپانیو و دپورتیوو غایب باشد

کاناوارو:
    ه نقل از تریبال فوتبال فابیو کاناوارو مدافع رئال مادرید اعتقاد دارد هم تیمی اش سرجیو راموس پس از محرومیتش نشان داد که چیزهای زیادی باید یاد بگیرد .
    وی گفت : سرجیو بسیار قوی است و نشان داده که همیشه می تواند خوب بازی کند اما همیشه او نمی تواند همیشه تکلهای سالم داشته باشد . او باید یاد بگیرد که خشمش را کنترل کند . سرجیو قابلیتهای فوق العاده ای دارد اما فاقد قابلیتهایی است که بتوان او را با مالدینی قیاس کرد . برای من مالدینی بهترین بازیکنان تاریخ است .

تمدید قرارداد روبینهو:
    رامون كالدرون» رئيس رئال مادريد، روبينيو را «كاكا»ى مادريد ناميد و گفت قرارداد نارگيل سياه برزيل تا پايان سال ۲۰۱۳ تمديد مى شود. كالدرون كه با شعار خريد كاكا بر صندلى رياست پرافتخارترين باشگاه جهان تكيه زد، هرگز نتوانست به اين وعده عمل كند. وى اكنون سعى دارد از روبينيو در نقش كاكا استفاده نمايد. وى اظهار داشت: «روبينيو قراردادش را تا پايان سال ۲۰۱۳ تمديد مى كند. او را به عنوان يك ستاره كليدى حفظ مى كنيم.» جوان برزيلى رئال مادريد كه در ابتداى ورود به رئال مادريد از سوء تغذيه، دندان درد شديد، لاغرى مفرط و ضعف جسمانى رنج مى برد، اكنون از ثروتمندترين بازيكنان اروپايى به شمار مى رود

میاتوویچ:
    پردراگ مياتوويچ» مدير ورزشى باشگاه رئال مادريد اعلام كرد هيچ علاقه اى براى به خدمت گرفتن كريم بنزما، كريستيانو رونالدو و سسك فابرگاس ندارند. در رسانه ها، اخبارى مبنى بر حضور اين بازيكنان در سانتياگو برنابئو شنيده شده بود اما بازيكن پيشين رئال با صحبت هايش به تمامى شايعات پايان داد. مياتوويچ گفت:« بنزما بازيكن بسيار خوبى است كه در عين جوانى بسيار تأثيرگذار بازى مى كند اما آوردن او به رئال كار ساده اى نيست زيرا باشگاهش قصد دارد قرارداد وى را تمديد كند.» وى ادامه داد:« باشگاه ---- در زمينه نقل و انتقال بازيكن بسيار هوشمندانه عمل مى كند. آنها چندين سال يك بازيكن جوان و با استعداد را پرورش مى دهند و در زمان مناسب آنها را به قيمت هاى گزاف به ساير تيم ها واگذار مى كنند. انتقال اسى ين به چلسى را به خاطر بياوريد. البته قصد ما به خدمت گرفتن فابرگاس و رونالدو است اما فكر نمى كنم باشگاه هاى آنها علاقه اى براى فروش داشته باشند حتى با مبالغ گزاف. آنها اكنون در تركيب آرسنال و منچستريونايتد در حال درخشيدن هستند و به نوعى جزو اركان تيم به شمار مى روند اما به هر حال تابستان آينده رئال براى جذب آنها پيشنهادات خود را ارائه خواهد داد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

از ساعت 10 بیام یه ذزه اسپم بدیم دور هم بخندیم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خدایی راست میگه فیشر جان من که از همین الان که نه از ساعت شش و بعد بازی فوق اشغال استقلال و صباباتری رفته بودم رو نوار استرس .
    راستی ساعت 10:30 همه تو این تاپیک نبینم که در رفتین (مخصوصآ وحید خان)که اگه در رین خوب به من چه در رین.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

i am online

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •