بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران و پيشكسوت فوتبال گفت : امير قلعه نويي با قبول مسووليت در تيم استقلال شجاعت به خرج داد. تيم استقلال در حال حاضر به لحاظ روحي و رواني شرايط مطلوبي ندارد.
رضا رجبي بعدازظهر ديروزعنوان کرد: همچنين تعداد بازيكنان آسيب ديده تيم استقلال نيز بسيار است. از اينرو قلعه نويي در گرفتن اين مسووليت شهامت به خرج داد.
وي افزود : خوشبختانه بازيكنان با اضافه شدن كادر جديد فني ، نشاط خيلي خوبي در تمرين امروز از خود نشان دادند و ميل به پيروزي را تمرين كردند. هر چند كار استقلال در جام حذفي سخت و دشوار است اما به طور حتم اگر بازيكنان به همين منوال كار كنند ، قطعا نتيجه لازم را خواهند گرفت. به اعتقاد وي بازيكنان تيم استقلال بايد گذشته را فراموش و به حال فكر كرده و تمرينات منظم را پيگيري كنند. كادر فني ، قول مساعد براي نتيجه گرفتن اين تيم را داده است و از اين اينرو هواداران نيز از كادر جديد استقلال استقبال خوبي كردند
فقط با يك تماس تلفني من
علي فتحا...زاده در مراسم معارفه امير قلعه نويي در جمعه خبرنگاران اظهار داشت: از اينكه قلعه نويي به استقلال بازگشت، بسيار خوشحالم. فقط با يك تماس تلفني من حاضر شد به تيم بازگردد و در مورد مسائل مالي هيچ صحبتي نكرد. او مربي كار بلدي است و مطمئنا موفق خواهد شد.
وي افزود: قلعه نويي قول قهرماني در جام حذفي را به ما داده است؛ اما حتي اگر به اين موفقيت دست پيدا نكند، چيزي از ارزشهاي او كم نميشود. من و ساير اعضاي هيئت مديره تلاش خواهيم كرد اين مربي در استقلال موفق شود. اميدوارم با تلاش مضاعفي كه بازيكنان انجام خواهند داد بتوانيم جام حذفي را فتح كنيم
قهرماني در حذفي
اميدوار رضايي پس از مراسم معارفهي سرمربي جديد استقلال اظهار اميد واري كرد و گفت: حضور قلعهنويي به عنوان سرمربي تيم استقلال مدتهاست كه در جلسات هيات مديره بررسي شده است. او يكي از كانديداهاي ما بود كه ميتواند مربي خوبي براي استقلال باشد.
وي افزود: پس از استعفاي فيروز كريمي، فرصت كمي داشتيم تا سرمربي جديد را معرفي كنيم، لذا برگزاري جلسه هيات مديره براي اين كار مقدور نبود. البته با توجه به اينكه حضور قلعهنويي در قبل هم در جلسات هيات مديره مطرح شده بود، لذا ما به فتحالهزاده اختيار تام داده بوديم تا سرمربي جديد را معرفي كند. همچنين فتحالهزاده در اين باره نيز مشورتي از عليآبادي رييس سازمان تربيت بدني گرفته بود و بر اين اساس مستقيما قلعهنويي را به عنوان سرمربي جديد تيم استقلال معرفي كرد.
وي همچنين گفت: فتحالهزاده خودش علاوه بر اينكه مديرعامل باشگاه استقلال است يكي از اعضاي هيات مديره نيز ميباشد او به طور هفتگي گزارشي را از عملكرد باشگاه استقلال به هيات مديره ارايه ميدهد. لذا ارزيابي من از روند موجود مثبت است.
رضايي در پايان گفت: اميد زيادي به قهرماني استقلال در جام حذفي دارم اما اگر هم به اين مهم دست نيابيم دربارهي ضعفهاي موجود بازنگري خواهيم كرد.
مهدي اميرآبادي: اميدوارم با بازگشت قلعهنويي شرايط تيم عوض شود. هر چند برخي در اين چند روزه شيطنت كرده و ميخواستند اينطور وانمود كنند كه مربي جديد بعد از حضورش در استقلال چند بازيكن را اخراج خواهد كرد؛ اما مطمئن باشيد او چنين افكاري در سر ندارد.
وي افزود: با قلعه نويي همدل و هم قسم خواهيم شد تا بتوانيم استقلال را دوباره به اوج بازگردانيم.
اميرآبادي در خصوص وضعيت خود و شايعه اختلاف با سرمربي جديد تاكيد كرد: بازيكن درجه دو يا سه نيستم. خود قلعهنويي من را به استقلال آورد. به عشق پيراهن آبي بازي ميكنم؛ اما برخي قصد دارند براي تيم حاشيه درست كنند و ميگويند با قلعهنويي مشكل دارم؛ اما هيچ مشكلي با اين مربي ندارم وشاگرد او هستم.
هافبك استقلال در مورد فيروز كريمي گفت: براي تيم زحمات زيادي كشيد؛ اما نتوانست موفق شود. اميدوارم هر جا كه هست. موفق باشد.
قول قهرماني
امير قلعه نويي بعدازظهر امروز پس از حضور در مراسم معارفه خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم كه پس از دو سال به تيم خود برگشتم. احساس شادي ميكنم و اين لحظه را فراموش نخواهم كرد.
وي افزود: وقتي علي فتح ا...زاده از نياز باشگاه به من خبر داد، به احترام حرف وي و عشق به هواداران، سرمربيگري را قبول كردم.
وي افزود: سعي خواهيم كرد به اتفاق بازيكنان از اين شرايط بد خارج شويم. همين جا اعلام ميكنم فهرست سياهي وجود ندارد و هيچ بازيكني را اخراج نخواهم كرد؛ البته هر تيمي براي حضور قدرتمدانه براي فصل آينده بازيكنان جديدي را جذب ميكند و من نيز نام نفراتي را كه مورد نيازم باشد به مسئولين باشگاه اعلام خواهم كرد و حتما بازيكنان مورد نظر را جذب خواهند كرد.
سرمربي جديد استقلال خاطر نشان ساخت: به هواداران قول ميدهم با حمايت بي دريغ آنها و كمك و همت بازيكنان، در جام حذفي قهرمان مي شويم.
اولويت اول من استقلال است
ميثم بائو: ليگ هفتم مسابقات فوتبال برتر كشور با تمام نقاط ضعف و قوتش به پايان رسيده راه آهن هم از تيم هايي بود كه توانست ردهي خوب و در خور شان خود كسب كند البته توانايي بازيكنانمان بيشتر از همين بود ولي با توجه به مشكلاتي كه پيرامون تيم نيز بود رده راضي كننده اي را در جدول كسب كند.
وي در خصوص احتمال جدايي اش از راه آهن و بازگشت به استقلال تصريح كرد: فعلا چيزي مشخص نيست و در فصل نقل و انتقالات اتفاقات زيادي مي افتد ولي در صورتيكه پيشنهادي از سوي باشگاه استقلال داشته باشم اين تيم را براي فصل آينده ام در اولويت قرار مي دهم.
من سربازم
سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال خود را سرباز این تیم خواند و آینده آبی پوشان در فصل آتی لیگ برتر را روشن توصیف کرد.
امیرقلعه نویی پیش از آغاز تمرین امروز تیم فوتبال استقلال و در مراسم معارفه خود به بازیکنان این تیم با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: استقلال خانه من است. من سرباز استقلال هستم و هیچ وقت خود را جدا از این تیم نمی دانم.
وی گفت: آقای فتح الله زاده به گردن من حق دارد و به محض اینکه ایشان با من تماس گرفتند که در استقلال حضور یابم بدون معطلی درخواست آنها را پذیرفتم زیرا خواستم به تیم محبوبم کمک کنم.
سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه به گذشته کاری ندارد و نگاهش به آینده و پیش رو است افزود: برای من گذشته تمام شده است. من به استقلال آمده ام تا در کنار مدیریت این باشگاه و بازیکنان آینده را بسازیم. من برای استقلال آینده را روشن می بینم و مطمئنم این تیم فصلی خوب و توام با موفقیت را پیش رو خواهد داشت. وی دارا بودن مدیریت توانمند و حضور بازیکنان خوب را یکی از عوامل تعیین کننده در موفقیت استقلال طی فصل آتی خواند و افزود: من به استقلال آمده ام تا هرآنچه را که در توان دارم برای موفقیت این تیم ، مدیریت باشگاه و مردم بگذارم. من برای استقلال فصلی خوب در لیگ ایران و شاید لیگ قهرمانان آسیا پیش بینی می کنم.
قلعه نویی خاطرنشان کرد: برای فصل آینده استقلال لیست سیاهی در نظر ندارم اما آنچه مسلم است تیم نیاز به تقویت دارد که با کمک کادر فنی و مدیریت باشگاه در صدد رفع آن برخواهیم آمد. وی تصریح کرد: آقای فتح الله برای فصل جاری تیم خوبی بسته است اما تغییرات این تیم طبیعی است کما اینکه پرسپولیسی که قهرمان لیگ شده نیز نیاز به تقویت دارد. سرمربی جدید استقلال در خاتمه خاطرنشان کرد: من مخلص همه بازیکنان هستم اما هر مربی حق دارد مطابق با نیاز و خواسته تیمش در صدد جذب یا کنارگذاشتن بازیکنان برآید.
پيش از تمرين امروز استقلال تهران
قلعه نويي: از هيچ بازيكني كينه ندارم
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پيش از آغاز تمرين امروز تيم استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر به تيم استقلال بازگشتم به اين دليل است كه آن را دوست دارم.
وي افزود: تماشاگراني نيز در اين چند روز اخير در تمرين تيم حاضر ميشوند به خاطر علاقه فراوان به استقلال است، نه امير قلعه نويي. من هم جزئي از اين تيم هستم و اميدوارم استقلال به شرايط آرماني برسد، هر چند با حضور اين تماشاگران پرشور و مديريت قوي و بازيكنان خوب، آينده استقلال را روشن ميبينم.
سرمربي سابق تيم مس كرمان در خصوص ليگ برتر در فصل گذشته گفت: مسابقات منظم برگزار شد، فقط در چهار هفته پاياني به خاطر تيم ملي مسابقات فشرده و هر سه روز يكبار برگزار شد كه اين مسئله روي تاكتيك تيمها و شرايط بدني بازيكنان تاثير منفي گذاشته بود. اميدوارم در فصل آينده فدراسيون برنامه مدوني براي مسابقات داشته باشد و در تاريخ اعلام شده ليگ آغاز و به اتمام برسد.
سرمربي سابق تيم فوتبال ايران در مورد افزايش سهميه تيمهاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: اين مسئله بسيار خوب و خوشحال كننده است و انگيزه تيمها را براي تلاش بيشتر ميكند. از اين پس تيم ها براي رده دوم و سوم نيز تلاش مي كنند و اين مسئله باعث پيشرفت فوتبال ايران خواهد شد.
قلعه نويي در مورد فهرست مازاد بازيكنان تيم استقلال گفت: متاسفانه در اين چند روز اين طور عنوان شده كه من با برخي از بازيكنان خصومت شخصي دارم؛ اما اين مسئله به هيچ عنوان صحت ندارد، چراكه كينهاي از هيچ بازيكني در دل ندارم. براي موفقيت تيم به تمام بازيكنان نياز دارم؛ اما در پايان هر فصل هر تيم بازيكنان جديدي را براي تقويت خود جذب ميكند و استقلال نيز از اين قاعده مستثني نيست.
وي تاكيد كرد: با بازيكنان استقلال هم قسم شدهايم تا در جام حذفي موفق شويم كه با حمايت تماشاگران و به اميد خدا به اين مهم دست پيدا خواهيم كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)