تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 413 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

درپي درگيري‌ در ديدار بارسلونا - اسپانيول
    سانچس: داور مسئول اصلي اين درگيري‌ها است
    در پي درگيري هاي به وجود آمده در ديدار اسپانيول و بارسلونا، رئيس باشگاه اسپانيول داور را مسئول اصلي به وجود آمدن اين درگيري ها دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دنيل سانچس رئيس باشگاه اسپانيول پس از شکست 2 بر يک تيمش برابر بارسلونا در خانه که منجر به درگيري هايي ميان هواداران دو تيم و توقف جريان بازي در نيمه دوم به مدت 10 دقيقه شد، گفت: «بازي با 10 و حتي 9بازيکن برابر يک تيم 11 نفره ممکن است اما وقتي پاي يک نفر همچون کانتالخو (داور مسابقه) در ميان باشد که مي خواهد به ما آسيب بزند ديگر کاري نمي توان انجام داد.»

سانچس افزود: «اگر يک نفر مي خواهد به باشگاه هاي بزرگ کمک کند که به صدر جدول راه پيدا کنند، ما ليگ ديگري تشکيل خواهيم داد و تيم هاي کوچکتر مي توانند به اين ليگ بپيوندند. تمامي تيم هاي ديگر سخت تلاش مي‌کنند و اينکه حمايت کاملي شامل تيم هاي بزرگ مي شود مايه شرم است.»

رئيس باشگاه اسپانيول که تيمش در ديدار برابر بارسلونا با پنالتي دقيقه 90 مسي بازي را 2 بر يک واگذار کرد، پيرامون درگيري هاي به وجود آمده ميان هواداران دو تيم در اين ديدار نيز گفت: «با متخصصان صحبت خواهيم کرد تا بتوانيم اقدام هاي مناسب را انجام دهيم.»
    درهمين حال، لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا مسئولان امنيتي ورزشگاه المپيک لوئيس را مسئول اصلي درگيري هاي به وجود آمده ميان هواداران دو تيم خوانده بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پس از پيروزي در دربي بندر بارسلون
    گوارديولا:هنوز يک گلزن قهار کم داريم

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي تيمش مقابل اسپانيول در حالي که از نحوه بازي شاگردانش رضايت داشت،اعلام کرد که هنوز در گلزني دچار مشکل هستند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"به گزارش سایت گل"،بارسلونا شب گذشته و در ديدار مقابل اسپانيول در حالي که با گل دقيقه 20 "کورو" از ميزبانش عقب بود،اما به لطف گلزني "تيري هانري" و"ليونل مسي" در دقايق 85 و 90 اين تيم را شکست داد تا اين پيروزي دلچسب را جشن بگيرد. "پپ گوارديولا" در پايان اين ديدار اظهار داشت:ما در نيمه نخست خيلي خوب بازي کرديم،اما هنوز کمبود يک گلزن قهار براي به ثمر رساندن فرصت هايمان را حس مي کنيم. وي افزود:فرصت هاي زيادي را از دست داديم و اميدوارم ديگر اين چنين اتفاقاتي رخ ندهد. گفتني است بارسلونا با اين پيروزي 10 امتيازي شد و پيش از برگزاري ديدارهاي امروز مکان سوم جدول رده بندي لاليگا را به خود اختصاص داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بازیکن کامرونی بارسا اعتقاد دارد گلی که در فینال رقابتهای جام باشگاههای اروپا در پاریس به ثمر رساند در میان 100 گل زده وی برای بارسا برترین گل است. با این وجود وی اعتقاد دارد این موفقیتهای تیمی است که اهمیت بیشتری دارد.

ساموئل اتوو از به ثمر رساندن صدمین گل خود در برابر رئال بتیس کاملا راضی به نظر می رسید، وی بازیکن مورد توجه در کنفرانس مطبوعاتی در نوکمپ بود...

وی با افتخار از این کامیابی گفت "این نشان دهنده این است که من بازیهای زیادی برای باشگاه انجام داده ام و امیدوارم بیش از 100 گل به ثمر برسانم".
    از وی در مورد اینکه کدام گل برای تو از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و او بدون ثانیه ای مکث و تعلل پاسخ داد " گل مساوی در پاریس، این گل ما را به بازی بازگرداند و باعث شد در پایان ان دیدار را ببریم. این گل بسیار مهمی بود".

تمرکز عالی

اما صدمین گل اتوو در دیداری به ثمر رسید که بارسا در نیمه دوم این دیدار سختی زیادی را متحمل شد. اتوو اینگونه توضیخ داد "ما در نیمه اول بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم، ولی نمیدانم چرا در نیمه دوم با افت مواجه شدیم. شاید فکر میکردیم که تا همینجا کار تمام شده، اما ما باید تا زمانی که داور سوت پایان را میزد همان گونه ادامه میدادیم". با این حال وی تصور نمیکند که گل تساوی بتیس به دلیل نقص و ضعف بارسا بوده " باید توجه داشته باشیم تیم حریف نیز مقابل ما، بازی میکند".

همان اتوو ی گذشته

اتوو توضیح داد که مانند همیشه احساس آمادگی میکند "نمی توانم زمان را 2 یا 3 سال به عقب بازگردانم، من اتوو ی زمان حال هستم ولی مانند همیشه مشتاقانه بازی میکنم".
    از وی در رابطه با تعویضش در مقابل بتیس سوال شد و او با ستایش از روحیه بالای تیم گفت "من هم یک بازیکن مانند سایرین هستم، از این موضوع متعجب نشدم، این مسئله به من مربوط نمیشود و مربی بهترین کار را انجام میدهد. این سه تعویض باعث شد ما به گل برسیم".

کماکان در حال یادگیری

یکی ار تاکتیکهای پپ گواردیولا فشار مستقیم بر روی حریف است و ساموئ اتوو به عنوان فوروارد نوک جزو بازیکنانی است که مسئولیت زیادی بر عهده دارد "من خوشحالم" و ادامه داد " نه فقط به خاطر وجود این سختیها، به این دلیل که همواره چیزهای جدیدی یاد میگیرم. ما از لحاظ تاکتیکی خوب عمل میکنیم و من از این پیشرفت خوشحالم".
    او در رابطه با گلهایی که بارسا دریافت کرد توضیح داد "دفاع به تمام تیم مربوط میشود و از من آغاز میشود. ما باید بهتر از این عمل کنیم زیرا در حال حاضر گلهای زیادی دریافت میکنیم. ولی در حال برطرف سازی این مشکل هستیم".

و حالا اسپانیول

بازی بعدی بارسا دربی شنبه شب می باشد، "تصور میکنم مانند تمام بازیها بازی سختی پیش رو داریم، این دیدار نیز مانند سایر مسابقات است. امیدوارم پیروز شویم زیرا این فرصت مناسبی است. من در مقابل کامنی فقط موفق به زدن یک گل شده ام، او بسیار آماده است ولی اگر میخواهیم پیروز شویم باید او را شکست دهیم".

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یوفا: يك گل ليونل مسي در دقيقه آخر، تيم فوتبال بارسلونا را در يك دربي پرحادثه كه با مشكل تماشاگران و دو گل بحث برانگيز و اخراج يك بازيكن همراه بود ، دو بر يك بر اسپانيول پيروز كرد.

به گزارش یوفا از مادريد: پيش از آنكه مسي در واقع با نواختن ضربه آخر بازي از روي نقطه پنالتي گل پيروزي بارسلونا را به ثمر برساند تا اين تيم با سه امتياز اختلاف نسبت به ويا ريال صدرنشين لاليگا در مكان سوم قرار گيرد ، تيه ري هانري مهاجم مغضوب شده بارسا نخستين گل تيمش را به ثمر رسانده بود.

در حاليكه تيم ده نفره اسپانيول يك بر صفر از بارسلونا پيش بود ، لوييس مدينا داور اين ديدار به دليل پرتاب وسايل آتش زا از سوي هواداران متعصب بارسا به سوي همتاهاي اسپانيولي خود كه در حال جشن پيروزي بودند به طور موقت بازي را متوقف كرد .

بازيكنان به قطع بازي دعوت شدند ولي هفت دقيقه بعد اين ديدار از سرگرفته شد و هانري چهار دقيقه پس از شروع مجدد گل تساوي را به ثمر رساند .اسپانيول در دقيقه ‪ ۱۹‬در يك شرايط بحث برانگيز در حاليكه روي ويكتور والدز دروازه بان بارسا خطا شده و توپ از دست وي افتاده بود توسط فران كورو صاحب گل شد .

بارسلونا با اين پيروزي ، براي ديدار چهارشنبه شب در ليگ قهرمانان اروپا در مقابل شاختار دونتسك روحيه گرفت .

ويا رئال صدرنشين لاليگا به سختي توانست يك بر صفر بر اسپورتينگ گيخون پيروز شود ولي در كل موفق شده است تا كنون ‪ ۱۳‬امتياز از حداكثر‪ ۱۵‬امتياز اين فصل را كسب كند. رئال مادريد مدافع عنوان قهرماني اسپانيا نيز موفق شد در ديدار شنبه شب خود در برابر رئال بتيس دو بر يك پيروز شود .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

درپي درگيري‌ در ديدار بارسلونا - اسپانيول
    لاپورتا: مسوولان امنيتي ورزشگاه مقصر هستند
    در پي درگيري‌هاي به وجود آمده در ديدار شنبه شب دو تيم اسپانيول و بارسلونا، خوان لاپورتا، مسوولان امنيتي ورزشگاه المپيك لوئيس را مقصر دانست.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ديدار شنبه شب دو تيم اسپانيول و بارسلونا اين بازي در نيمه دوم به دليل آشوب هواداران بارسا و به راه انداختن شعله آتش بر روي هواداران اسپانيول در بالاي سر آنها به مدت 10 دقيقه متوقف شد. با وجود رخدادهاي به وجود آمده توسط هواداران بارسلونا، خوان لاپورتا رييس اين باشگاه بدون پذيرفتن هيچ‌گونه مسووليتي در قبال اين مساله گفت: مسوولان امنيتي ورزشگاه به دليل اجازه ورود چنين اشيايي به د اخل ورزشگاه مقصر و پاسخگو هستند.
    لاپورتا كه با راديو ماركا گفت‌وگو مي‌كرد، پيرامون پيروزي دو بر يك تيمش در اين ديدار نيز گفت: ما شايسته پيروز شدن بوديم چرا كه فرصت‌هاي گلزني بيشتري خلق كرده و اداره بازي را بيشتر در دست داشتيم.

سانچس: داور مسئول اصلي اين درگيري‌ها است

دنيل سانچس رئيس باشگاه اسپانيول پس از شکست 2 بر يک تيمش برابر بارسلونا در خانه که منجر به درگيري هايي ميان هواداران دو تيم و توقف جريان بازي در نيمه دوم به مدت 10 دقيقه شد، گفت: بازي با 10 و حتي 9بازيکن برابر يک تيم 11 نفره ممکن است اما وقتي پاي يک نفر همچون کانتالخو (داور مسابقه) در ميان باشد که مي خواهد به ما آسيب بزند ديگر کاري نمي توان انجام داد.

سانچس افزود: اگر يک نفر مي خواهد به باشگاه هاي بزرگ کمک کند که به صدر جدول راه پيدا کنند، ما ليگ ديگري تشکيل خواهيم داد و تيم هاي کوچکتر مي توانند به اين ليگ بپيوندند. تمامي تيم هاي ديگر سخت تلاش مي‌کنند و اينکه حمايت کاملي شامل تيم هاي بزرگ مي شود مايه شرم است.

رئيس باشگاه اسپانيول که تيمش در ديدار برابر بارسلونا با پنالتي دقيقه 90 مسي بازي را 2 بر يک واگذار کرد، پيرامون درگيري هاي به وجود آمده ميان هواداران دو تيم در اين ديدار نيز گفت: با متخصصان صحبت خواهيم کرد تا بتوانيم اقدام هاي مناسب را انجام دهيم.
    درهمين حال، لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا مسئولان امنيتي ورزشگاه المپيک لوئيس را مسئول اصلي درگيري هاي به وجود آمده ميان هواداران دو تيم خوانده بود.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه سوال!
    راسته که "تیه ری آنری" می خواد بارسلونا رو به خاطر دخترش ترک کنه و برگرده لندن؟!
    اگه اینطور باشه دیگه واقعا حیفه...
    من خودم بارسا رو بیشتر به خاطر آنری دوست دارم!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یه سوال!
    راسته که "تیه ری آنری" می خواد بارسلونا رو به خاطر دخترش ترک کنه و برگرده لندن؟!
    اگه اینطور باشه دیگه واقعا حیفه...
    من خودم بارسا رو بیشتر به خاطر آنری دوست دارم!
    بله فعلا در حد یک شایعه قوی هست

ولی امیدوارم نره

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بعد از بازی؛ والدس: «این حق ما بود، نه چیزی دیگر!»ویکتور والدس باور داشت که بارسا بعد از ایجاد موقعیت های فراوان، سزاوار بردن دربی شهر بارسلون بود. سنگربان آبی و اناری ها نمیتوانست خوشحالی خودش را بعد از بدست آوردن هر سه امتیاز بازی در یکی از دراماتیک ترین بازی های دو تیم کاتالانی در سال های متمادی در استادیوم مونت خوئیک پنهان کند.

اسپانیول یک شوک به بارسا وارد کرد، زمانی که ویکتور والدز توپ را بالای سرخود دید که درحال نزدیک شدن به تیر افقی دروازه بود و او نتوانست توپ را مهار کند و کورو آن را وارد دروازه کرد. اما وقتی تلویزیون صحنه آهسته این گل را نشان داد کاملا واضح بود که لوئیس گارسیا، والدز را هل داد تا مانع گرفتن توپ توسط او شود.
    والدس در مورد خطا توضیح داد: «در صحنه گل آنها روی من خطا کردند ولی داور سوت نزد، اما ما باید به بازی برمی گشتیم که خوشبختانه توانستیم این کار را بکنیم.» بارسا سپس توسط تیری آنری به گل رسید و بعد از آن نیز لیونل مسی ضربه پنالتی را به درون دروازه اسپانیول هدایت کرد.
    والدز هیچ تردیدی درمورد قاطع بودن پیروزی تیمش بعد از 31 شوت بازیکنان بارسا در مقابل 5 شوت بازیکنان اسپانیول نداشت: «ما مستحق برد بودیم، به خاطر بازی که انجام دادیم. ما در بازی موقعیت های زیادی داشتیم و در رختکن بعد از بازی همگی از برد خشنود بودیم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

انتقاد از تیم؛ گواردیولا: «هنوز کمبود غریزه گلزنی داریم.»
    به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، سرمربی بارسا از عملکرد بازیکنانش و برد 2-1 راضی بود، ولی قبول کرد که تیمش در مقابل دروازه حریف پیشرفت زیادی نیاز دارد.
    بارسلونا با وجود زدن 12 شوت در چهارچوب در نیمه اول، با باخت زمین بازی را ترک کرد. اما در نهایت با پنالتی بحث برانگیز دقایق آخر لیونل مسی یک برد 2-1 در مقابل اسپانیول بدست آورد.
    گواردیولا از نظر دادن در مورد داور بازی، مدینا کانتالخو، امتناع کرد. در حالی که رئیس باشگاه اسپانیول ،دانیل سانچز، بلافاصله بعد از بازی به شدت به داور اعتراض کرد مربی آبی و اناری ها تمرکز روی تلاش تیمش را برگزید. پپ در مصاحبه بعد از بازی گفت: «ما در نیمه اول عالی بازی کردیم و من باور دارم که ما افراد پرانرژی خوبی در تیم مان داریم. اما ما هنوز کمبود غریزه گلزنی در مقابل دروازه حریفان برای تمام کردن موقعیت هایمان داریم.»

او سپس اظهار کرد که دید مناسبی نسبت به صحنه پنالتی روی ساموئل اتوئو در محوطه جریمه که منجر به گل دوم بارسا شد، نداشته است. در پایان پپ طرفداران بارسا را به خاطر پرتاب منور به سوی طرفداران اسپانیول که باعث مجروح شدن آنها شد، نصیحت کرد: «این یک کار غیراخلاقی بود و من امیدوارم دیگر چنین صحنه هایی اتفاق نیفتد.»
    او برای تبرئه کردن بازیکنانش که برای خوشحالی به سمت همان قسمت از ورزشگاه که طرفداران اختشاشگر بارسا آنجا حضور داشتند، رفته بودند، گفت: «وقتی آن ها در حال بازی کردن هستند، نمی دانند که در ورزشگاه چه اتفاقی روی می دهد. اگر بازیکنان می دانستند که تماشاگران دردسرساز کجای ورزشگاه هستند، این کار را نمی کردند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پي صدور حكم كميته انضباطي
    لاپورتا: بارسلونا مسئول اين حادثه نيست

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا با انتقاد شديد از نحوه قضاوت كميته انضباطي گفت: ما به هيچ وجه مسئول نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، خوان لاپورتا، رئيس بارسلونا عنوان كرد: هواداران ما در جايگاه خاصي استقرار داشته اند و با اتوبوس هاي مخصوص به ايستگاه هاي مترو راهنمايي شده اند. مسئول هر حادثه اي كه در يك ورزشگاه قديمي و بدون امنيت رخ مي دهد، نيستم.
    وي افزود: مسئوليتي را قبول نمي كنيم و مبلغي را نيز پرداخت نخواهيم كرد. كميته انضباطي به خاطر شعار هواداران ما عصباني است و حق ندارد به اين خاطر ما را محكوم كند.
    هواداران بارسا با برافراشته ساختن پرچم كاتالونيا، شعارهاي ضد دولتي سر دادند. در اين حادثه كه با پرتاب حداقل 3 نارنجك دست ساز از سوي هواداران همراه بود، 3 هوادار اسپانيول زخمي شده اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •