Dedication 2007
با قالب SUB/IDX
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dedication 2007
با قالب SUB/IDX
با سلام.دوستان فونت الهام را نصب کردم در ویندوز ویستا ولی وقتی زیر نویس با فیلم اجرا میشه یه کلمات عجیب و غریبیه مثل این "êçæçä
خواهشمندم راهنمایی کنید.:
لطفا سوالتون رو تو این تایپیک ها مطرح کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا شکر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دوتا زیر نویس جدیدند
The Orphanage 2007
قالب: SUB/IDX
Cabaret 1972کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قالب :srt
دوست عزیز زیر نوسی فارسی این سریال تا به الان در هیچ یک از منابع عرضه زیر نویس فارسی معتبر نیامده و فکر هم نمی کنم بیایدولی اگر زیر نویس انگلیسی اش را می خواهی باید با نام Crime Evidence سرچ کنی .
با سلام به همه دوستان گلم
برای امروز یه فیلم فوق العاده جذاب و کمدی رو با دو روز تلاش براتون زیرنونویس کردم که واقعاً جای خالی زیرنویسش احساس می شد!
فیلم جانور(The Animal) با بازی راب اشنایدر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم از دیدن این فیلم لذت ببرید
در ضمن گرچه مدیر محترم تاپیک من رو حذف کردند و فوق العاده از دستشون ناراحتم اما در مورد آپ لود کردن زیرنویس های این 165 صفحه پیشنهاد من اینکه اونایی که از سایت های دیگه اس رو بیخیال بشید
و بقیه رو توی یه جای خوب قرار بدید ، چون اون زیرنویس های که مال فارسی ساب تایتله که همون جا هست هرکی خواست بره دانلود کنه!
چرا کار بیخودی بکنیم!
Dragon Wars ممنون از اين زيرنويس خوب هماهنگ بود
و زيرنويس اين كارتون Dragonlance Dragons رو كسي نداره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mahiar0; 04-04-2008 at 21:30.
منظورت The Jacket محصول سال 2005 است؟؟
این سایت تقریبا کامل ترین سایت هست البته بعضی اوقات توی تورنت کارت بیشتر راه می افتد
The 400 Blow__1959 تک سی دی - sub/idx
Platoon __1986 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Unfaithful__2002 تک سی دی sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Shrek the Third__2007 تک سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr. & Mrs. Smith__2005 تک سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)