تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 143 از 285 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من این اثبات و خیلی نیاز دارم خواهش می کنم کسی بلده بزاره
    اگه K یال داشته باشیم بر طبق فرض مجموع درجات رأسها برابر 2K میشه حالا اگه یک یال به گراف اضافه کنیم چون یال بین دو رأس رسم میشه پس به درجه ی دو تا از رأسها یکی اضافه میشه و در نتیجه به مجموع کل درجات 2 تا اضافه میشه. پس مجموع درجات برابر 2K+2=2(k+1) میشه. این چیزی بود که همین الآن به فکرم رسید. امیدوارم قانع شده باشی..

داره خودمونی میشه iran-flash-coo-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض زمان ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامي تا جمعه 19 بهمن ماه تمديد شد

زمان ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامي تا جمعه 19 بهمن ماه تمديد شد
    اطلاعات بيشتر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه iran-flash-coo-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

salam khedmateh hameh dostan // midonam keh hamaton sareton vaseh dars ha shologheh vali mikham bedonam kia hazeran ma ro dar in site komak o yari konand //
    dar har zamineh news / img / amozesh va ....
    beh khoda tabligh namikonam chon site makhsoseh amozesh o parvaresheh o marbot beh yaki az madareseh ahwazeh
    har kas keh dar har zamineh mitonam beham email bedeh
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ya az safeh contac site

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

بهترين كتاب براي كارداني پيوسته/رشته حسابداري چيه؟؟؟
    من توي رياضي و فيزيك خيلي مشكل دارم. رياضي ضريبش توي كنكور ما 4 و فيزيك فكر كنم 2 باشه.من پارسال رياضي اصلا نزدم.از چه كتابي استفاده كنم تا حداقل 40 ،50 درصد بتونم بزنم. به نظر شما كتابهاي گاج براي رشته فني حرفه اي مفيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا كتاب هاي مدرسان شريف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

تو رو خدا جواب بديد.من منتظرم.......... كسي از كنكوريهاي كارداني نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بهترین کتاب آموزش شیمی : شیمی مبتکران نوشته مهندس بهمن بازرگانی
    من با این کتاب، شیمی رو فول شدم
    شدیداً تایید می شه!
    من خیلی از تک رقمی ها رو می شناسم که با این کتاب شیمی کنکور رو 100 زدن..دست بهمن(!) درد نکنه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بهتزين كتاب براي كارداني پيوسته/رشته حسابداري چيه؟؟؟
    من توي رياضي و فيزيك خيلي مشكل دارم. رياضي ضريبش توي كنكور ما 4 و فيزيك فكر كنم 2 باشه.من پارسال رياضي اصلا نزدم.از چه كتابي استفاده كنم تا حداقل 40 ،50 درصد بتونم بزنم. به نظر شما كتابهاي گاج براي رشته فني حرفه اي مفيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا كتاب هاي مدرسان شريف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنونتو رو خدا جواب بديد.من منتظرم..........
    (من سال دومم)
    از من گوش می کنی چه ریاضی باشی چه تجربی؛چه فنی باشی چه انسانی اصلاً و به هیچ وجه دنبال سفید های اختصاصی گاج نرو!!(من تا به این لحظه به این نتیجه رسیدم) 10 شاهی که نیمی ارزن هیچ،وقتت رو هم بی خود می گیرن...
    (البته من آمارشو دارم بدک نیست ولی اندیشه سازانی که درش تخته شد آمارش بهتره ولی پیدا نمی شه)...
    این سفید های گاج مثل آبی های قلمچی آشغالن...اول درس می ده و همه نکته ها رو می گه بعدش شما راحت همه تست ها رو می زنی!اما وقتی که یه آزمون جامع می گیرن می بینی که...
    از نظر من اگه ریاضی پایه ضعیف هستی ریاضی 1 مبتکران و ریاضی 2 مبتکران رو بگیر(این یکی 2 جلده)(تالیف:مهندس فرهاد ابوالقاسمی-مهندس عطاءالله صادقی)...زیاد هم برای پیدا کردن کتاب فیزیک زور نزن...کتاب فیزیک خوب پیدا نمی شه...ولی مرآت بد نیست(چون تالیفش گروهیه...سوال های تکراری نداره...طرح بندی نشده...نکته ها و تذکر های خوبی میده...اکثراً هم چند تا راه حل می گه...زیاد هم روی فرمول های تستی تمرکز نمی کنه...)
    دوستان من می خوام بدونم تا به حال کسی از هندسه 1 سفید گاج خیری دیده؟
    تصمیم دارم آتیشش بزنم(جدی می گم)
    بد جوری منو از هندسه زده کرد! n تست از قضیه کسینوس ها (که تو پیش دانشگاهیه) داد حتی اون قضیه رو ثابت هم نکرد...با اون آلفردوی بی مصرفش

راستی گاج جداً می خواد آزمون آزمایشی بگیره؟؟؟
    اونوقت اول کتاباشون می خوان چی بنویسن؟
    "ما نه آموزشگاه داریم نه کنکور آزمایشی غیر Online ؛به یادمان باشید به یادتان هستیم "
    2 سال بعد هم می نویسه:
    "ما آموزشگاه نداریم ولی کنکور آزمایشی داریم به یادمان باشید..."
    4سال بعد:
    "تو رو خدا به کلاس کنکور ما بیایید و در آزمون های ما شرکت کنید"!!!!!!
    شما می دونستید حساب کردن در آمد این موسسه ها(گاج و قلمچی و مبتکران و خوشخوان و کلاس های کنکور و ..) اندازه در آمد حاصل از فروش نفته!!!(بدون شوخی)
    اینم یه سوال شیمی 2:
    آخرین فلز واسطه تناوب چهارم در لایه الکترونی آخر خود چند جفت الکترون دارد؟
    1)10
    2)2
    3)12
    4)5
    5)6
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه milad_espersoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

(من سال دومم)
    از من گوش می کنی چه ریاضی باشی چه تجربی؛چه فنی باشی چه انسانی اصلاً و به هیچ وجه دنبال سفید های اختصاصی گاج نرو!!(من تا به این لحظه به این نتیجه رسیدم) 10 شاهی که نیمی ارزن هیچ،وقتت رو هم بی خود می گیرن...
    (البته من آمارشو دارم بدک نیست ولی اندیشه سازانی که درش تخته شد آمارش بهتره ولی پیدا نمی شه)...
    این سفید های گاج مثل آبی های قلمچی آشغالن...اول درس می ده و همه نکته ها رو می گه بعدش شما راحت همه تست ها رو می زنی!اما وقتی که یه آزمون جامع می گیرن می بینی که...
    از نظر من اگه ریاضی پایه ضعیف هستی ریاضی 1 مبتکران و ریاضی 2 مبتکران رو بگیر(این یکی 2 جلده)(تالیف:مهندس فرهاد ابوالقاسمی-مهندس عطاءالله صادقی)...زیاد هم برای پیدا کردن کتاب فیزیک زور نزن...کتاب فیزیک خوب پیدا نمی شه...ولی مرآت بد نیست(چون تالیفش گروهیه...سوال های تکراری نداره...طرح بندی نشده...نکته ها و تذکر های خوبی میده...اکثراً هم چند تا راه حل می گه...زیاد هم روی فرمول های تستی تمرکز نمی کنه...)
    بد جوری منو از هندسه زده کرد! n تست از قضیه کسینوس ها (که تو پیش دانشگاهیه) داد حتی اون قضیه رو ثابت هم نکرد...با اون آلفردوی بی مصرفش

"ما نه آموزشگاه داریم نه کنکور آزمایشی غیر Online ؛به یادمان باشید به یادتان هستیم "
    2 سال بعد هم می نویسه:
    4سال بعد:
    شما می دونستید حساب کردن در آمد این موسسه ها(گاج و قلمچی و مبتکران و خوشخوان و کلاس های کنکور و ..) اندازه در آمد حاصل از فروش نفته!!!(بدون شوخی)
    اینم یه سوال شیمی 2:
    1)10
    2)2
    3)12
    4)5
    5)6
    موفق باشید.
    مهندس آينده اين مملكت با اينكه سال دومي هستي و بهتر از من ميدوني كتابهايي مثل گاج و كانون فرهنگي چيزي مثل مرجع كنكور ميمونه يعني اينكه تو اين 30 سال اخير هر چي تست كنكور آزاد و سراسري و سنجش و ... بوده وارد كتاب هاش كرده و تقريبا شبيه كتاب هاي سازمان سنجش ميمونه با اين تفاوت كه درس آزمون اول هر مبحثي داره اگه دنبال تست تاليفي ميگردي كه اون يه بحث ديگه هست

داره خودمونی میشه milad_espersoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من كتاب تست فيزيك فقط تست سازمان سنجش هست دليل هم دارم

چون كتاب فيزيك خيلي خيلي كم تغيير كرده شايد به اندازه 1 يا دو مبحث بعد اينكه 85 درصد سوال هاي فيزيكي كه تو كنكور مياد شبيه كنور هاي 30 سال اخير هست منظورم اينه كه تست فيزيك قبلا به يه فرم ديگه طرح شده ولي روش حل يكي هست چون اكثرا قالب سوال ها يكي هست من خودم سوال هاي سال 85 و 86 رو با اين كتاب مقايسه كردم ودقيقا هم همينطور بود و براي طرح تست فيزيك حرف جديدي براي گفتن ندارم

من اين كتابو به كسي پيشنهاد نمي كنم چون ((صلاح كار خويش خسروان داند))

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اين آقا سهيل هم كه جواباي برگه ها رو نذاشت!! من اون يكي رو كه قبلاً گذاشتم... حالا هم جواب برگه ي توابع رو ميدم... اگه اشتباه به دست آوردم بگين.
    1)1
    2)4
    3)2
    4)2
    5)1
    6)3
    7)2

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

(من سال دومم)

2 سال بعد هم می نویسه:
    4سال بعد:
    اینم یه سوال شیمی 2:
    1)10
    2)2
    3)12
    4)5
    5)6
    موفق باشید.

ممنون بايت توضيحاتتون. كتابهاي مبتكران همه جا پيدا ميشه يا جاهاي خاصي ميفروشن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •