سلام. دوستان. امیدوارم که خوب باشید. من یک عدد سوال دارم. این usb های جلوی کامپیوتر قطع هستش. چی کار کنم که درست بشه؟ باتشکر
joker
سلام. دوستان. امیدوارم که خوب باشید. من یک عدد سوال دارم. این usb های جلوی کامپیوتر قطع هستش. چی کار کنم که درست بشه؟ باتشکر
joker
سلام انشاالله شما هم خوب باشي شما دو تا بپرسسلام. دوستان. امیدوارم که خوب باشید. من یک عدد سوال دارم. این usb های جلوی کامپیوتر قطع هستش. چی کار کنم که درست بشه؟ باتشکر
اخوي جان سيم هاي داخل كيس كه ارتباط فلش شما با مادر برد رو برقرار مي سازن يا اشتباه وصل شده اند يا اصلا وصل نشده اند
داخل كيسو يه نگاه بيانداز
قربونت
سلامبا عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه اون هم اینه که دو روز پیش برادرم یک multi dvd rewriter 22x LG روی کیس نصب کرد که البته تجربه اولش بود!! . حالا که سراغ کامپیوتر اومدم می بینم که چه سی دی رام که قبلا هم بوده چه این دی وی دیه اصلا فیلم ها رو پخش نمی کنند وبلافاصله قفل کرده وحتی با گرفتن دکمه های alt ctl del هم پنجره tasmanager باز نمی شه و فقط با دکمه روی کیس ریستارت میشه. از طرفی حتی با ورود به بازی هایی هم که از قبل روی کامپیوتر بوده ویک سری زیر برنامه های nero که بعد از نصب این دی وی دی درایو، نصب شدن باز هم قفل می کنه . تنها فایل هایی که می تونن بازکنن فایل های صرفا صوتی هستش نتیجه این که این کامپیوتر بیچاره از صبح تا به الان شونصد بار ریستارت شده . دیواس منیجر روهم چک کردم به ظاهر هیچ مشکلی دیده نمیشه . تنظیمات بیوس روهم به حالت دیفالت بردم بازهم مشکل حل نشد حدس می زنم یک مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه . در ضمن وقتی یک دی وی دی رو در درایوش قرار می دم این ارور از تسک بار ظاهر میشه: :in cd error
The state of the read udf attribute on the folder does not premit the current operation on drive j:
حالا بعد این توضیحات مفصل ممنون میشم اگه لطف کنید و با ذکر جزئیات راهنماییم کنید (با توجه به اینکه در زمینه سخت افزار کاملا
به نظرم پاورتون موقع پردازش تصوير كه يه مقدار برق بالاتر مي طلبه برق كم مياره و هنگ مي كنه
مدل و توان پاورتون رو ذكر ميكنيد؟؟
ببخشید خواستم این پست را پاک کنم اما هیچ دکمه ای در این رابطه پیدا نکردم
Last edited by ستاره آبی; 18-08-2009 at 16:32.
سلام از ماستبا تشکر فراوان از توجهتون
بسی منتظر جواب بودم
با عرض معذرت قبلا هم گفته بودم که زیاد از این چیز ها سر در نمیارم. حالا اگه میشه لطف کرده بفرمایید این مدل وتوان پاور رو از کجا پیدا کتم؟؟ یعنی بعد از دستکاری های برادرم ممکنه پاور مشکل پیدا کرده باشه ؟؟ وآیا این احتمال میره که چیزی رو جابه جا وصل کرده باشه ؟
ای با با یکی اینجا نیست به داد ما برسه ؟؟؟؟؟؟!!![]()
این چه حرفیه دوست عزیزسلام از ماست با تشکر فراوان از توجهتون بسی منتظر جواب بودم
با عرض معذرت قبلا هم گفته بودم که زیاد از این چیز ها سر در نمیارم. حالا اگه میشه لطف کرده بفرمایید این مدل وتوان پاور رو از کجا پیدا کتم؟؟ یعنی بعد از دستکاری های برادرم ممکنه پاور مشکل پیدا کرده باشه ؟؟ وآیا این احتمال میره که چیزی رو جابه جا وصل کرده باشه ؟
اگه دقیق بخوام بگم
شما از پشت کیس که نگاه بکنی اگر درب سما راست رو باز کنی قطعاتت رو می تونی ببینی
پاور شما همونی هست که کابل سیاه رنگ برق بهش از بیرون وصل می شه (بالای کیس)
اگر روی پاور رو نگاه بیاندازی برندش و مدلش و همچنین توانش معلومه
مثلا
برند Green ,tvm,pascal....
مدل مثلا GP330 A
توان مصرفی هم مثلا 380w
نه پاورتون احتمالا مشکلی نداره
فقط فکر می کنم توانش کمتر از اون هست که بتونه به چند تا درایور سی دی و دی وی دی برق برسونه
یعنی باید پاور قوی تر بخری
روشنه؟؟؟
دوست گلم مشکل شما حل شد ؟؟؟؟
ماوس خراب بود؟
ببخشید دوستان یک سوال
من از لحاظ کلی سیستم مناسبی برای انجام کارهای Editing دارم ولی هنگام رندر گیری در برنامه هایی مثل Premiere و AfterEffects و 3DMax و... سیستم هنگ میکنه و گاهاً ریستارت میشه. حتی برنامه هایی مثل BitTorrent و mTorrent هم اینطوری میشه. کلافه شدم
اینم بگم CPU Usage برنامه هایی که گفتم 35 تا 40 درصده یعنی 65 تا 60 درصد Free.
تصور من اینه که مشکل هارد یا کابلهای ارتباطی اون رو داشته باشم
چه احتمالاتی هست؟
اینم اطلاعات کاملی از Hardware سیستم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.plz Help Me
Last edited by LiveTime; 19-08-2009 at 11:58.
عرض ادب دوست عزيزببخشید دوستان یک سوال
من از لحاظ کلی سیستم مناسبی برای انجام کارهای Editing دارم ولی هنگام رندر گیری در برنامه هایی مثل Premiere و AfterEffects و 3DMax و... سیستم هنگ میکنه و گاهاً ریستارت میشه. حتی برنامه هایی مثل BitTorrent و mTorrent هم اینطوری میشه. کلافه شدم
اینم بگم CPU Usage برنامه هایی که گفتم 35 تا 40 درصده یعنی 65 تا 60 درصد Free.
تصور من اینه که مشکل هارد یا کابلهای ارتباطی اون رو داشته باشم
چه احتمالاتی هست؟
اینم اطلاعات کاملی از Hardware سیستم:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.plz Help Me
1) سيستمتون بعد از هنگ ازاد هم ميشه يا كلا ديگه تو هنگ مي مونه ؟؟
2) چند درصد مواقع خاموش ميشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)