تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 255 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم میام , فقط بگید کی و کجا

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

منم میام , فقط بگید کی و کجا

سلام

دوست عزیز دقیقا دو پست قبل گفته شد .
    خوهشا یه نیگا بنداز

28 تیر - ساعت 17 - پارک لاله .

محل دقیق قرار رو میتونید تو پست اول همین تاپیک ببنید .

موفق باشید

یا حق

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من هی سوال میکنم . . . از کدوم ضلع پارک باید وارد شیم؟ :43:

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببخشید من هی سوال میکنم . . . از کدوم ضلع پارک باید وارد شیم؟ :43:
    سلام

ضلع جنوب غربی

یا حق

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

سلام آقايون خانوما دخترا پسرا بچه ها بزرگا اعضاي جديد و قديم و...
    ميبينم قرار پر باره! ولي من گول نمي خورم از الان مطمينم آقا مهدي راه كوير elmo و xbox360 نميان (انو گفتم از لج منم شده بيان)چون هر بار همين بساطه ملت نيان بعد ضايع ميشيم!من بد بخت از كله ي ظهر ساعت 16:50ميرم وا ميستم تا 17:50 كسي نمياد بعد يواش يوا ميان تا ميشه 19:00 كه تعداد نفرات از انگشتان دست بيشتر نميشه بعدشم تا 19:10 حرف ميزنيم بعدشم همه ميرن راسته ازElfin-D خبري نشد؟ اگه نياد من گريم ميگيره ها! اون وقت منم نمياما!!!(حالا انگار من كي هستم!)
    ولي خوداييش بيان بابا به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه تازه بن هم نميشيم! راستي از مافيا چه خبر از وقتي با خانومش ازدواج كرده پي سي رو طلاق داده!مهدي بستم كه مشغله كاري داره! پس كي مياد؟سورنا كجاست؟من موندمو مصطفي عشقي؟
    بيتين ديگه!(جون مادرت جون خواهرت برادرت پدر خاله عمو جون هركي دوست داري بيا!)
    راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه!

بابا نزن خيل خوب غلط كردم نيار! به حساب منم نزارين من يكي نميارما!!!:ي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

salam saite kheili bahali darin.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ميبينم قرار پر باره! ولي من گول نمي خورم از الان مطمينم آقا مهدي راه كوير elmo و xbox360 نميان (انو گفتم از لج منم شده بيان)چون هر بار همين بساطه ملت نيان بعد ضايع ميشيم!من بد بخت از كله ي ظهر ساعت 16:50ميرم وا ميستم تا 17:50 كسي نمياد بعد يواش يوا ميان تا ميشه 19:00 كه تعداد نفرات از انگشتان دست بيشتر نميشه بعدشم تا 19:10 حرف ميزنيم بعدشم همه ميرن راسته ازElfin-D خبري نشد؟ اگه نياد من گريم ميگيره ها! اون وقت منم نمياما!!!(حالا انگار من كي هستم!)
    ولي خوداييش بيان بابا به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه تازه بن هم نميشيم! راستي از مافيا چه خبر از وقتي با خانومش ازدواج كرده پي سي رو طلاق داده!مهدي بستم كه مشغله كاري داره! پس كي مياد؟سورنا كجاست؟من موندمو مصطفي عشقي؟
    راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه!
    کل جمله رو ول کن فقط این یه تیکه رو دودستی بچسبین
    عجی شامی میخوام بدم من .... هر که نیاد سرش بد جوری کلاه رفته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

آره خیلی با حاله قوانین و مجریان اجرای قوانین خوبی هم داره.
    واسه همین همین جا یه تذکر میدم که دیگه هیچ جای انجمن انگلیسی و فینگیلیش ننویسید مگر داخل انجمن انگلیسی.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

چند سالتونه اگه سنتون به من بخوره من ميام

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

10

خوب واسه خودت مي بري مي دوزي ها خوبه اون دفعه كه شيريني آوردي من نخورم كه نمك گير نشم من بگو تازه مي خواستم پول تاكسيم رو از تو بگيرم !!! به هر حال دل خودتون صابون نزنيد من شيريني بيار نيستم ! يادم باشه با مصطفي جان هماهنگ كنم بندازيمت تو آب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •