تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 143 از 358 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

مثل اینکه بحث در مورد علم و شبه علم و نیروی ذهنو ازین حرفا زیاد داغ شده!
    یادمه چند وقت پیش سیمور جان یکی چیزی رو عنوان کرد به اسم "انتظار و توقع مشاهده گر و تاثیر آن در مشاهده"
    شما وقتی یه چیزی رو انتظار دارین یا توقع دارید یه اتفاقی بیافته، اون اتفاق براتون میافته! حالا به اینکه دلیل اون اتفاق علمی بوده یا ماورایی کاری ندارم.(هر چند در بیشتر مواقع اشتباه مشاهده گر باعث میشه که فکر کنه اون عمل دلیل ماورایی داره)
    مثلا وقتی یه سکه روی زمین پیدا میکنید و فکر میکنید که براتون شانس میاره،این تاثیر روانشناسیه که دید شما نسبت به وقایع مثبت تر میشه ولی شما فکر میکنید به خاطر اون سکه هست!
    یا یه مثال دیگه:
    در زمان پیغمبر مسلمانان وقتی پسرش ابراهیم مرد خورشید گرفت، اون موقع مردم نمیدونستن که پشت این قضیه یه دلیل علمی داره و فکر میکردن دلیل ماورایی داره و مثلا آسمون ناراحته و ...!
    یا حتی در بعضی تمدن های اولیه فکر میکردن خدا عصبانی شده و قربانی میکردن!
    من متا فیزیک و ماورا رو رد نمیکنم ولی معمولا(99%) وقایع دلیل علمی دارن ولی چون مشاهده گر یه انتظار دیگه داره یه برداشت دیگه میکنه!

2. 4 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاترین مرجع من ناسا هست اگر میتونید ناسا رو نقض کنید تا منم این همه مدارک و شواهد رو بزارم کنار و بگم نه غلط بوده
    و ناسا هم این موارد رو تایید کرده و جایزه هم داده!
    شما دارین ناسا ... رو زیر سوال (می برید...)

اگر به اینا نمیخواید استناد کنید که اتفاقآ الانم که آمریکا با ایران رابطه اش خوب نیست هم تایید میکنه این موضوع رو و یکی از بهترین مشاهدات یوفوها میدونه
    اینکه خود ناسا بیاد و تایید کنه و همینطور ماهواره های جاسوسی آمریکا و...
    ناسا و سازمان جاسوسی آمریکا به راحتی میتونست رد کنه این موضوع رو
    دیگه ما از ناسا معتبرتر از کجا بیاریم؟؟؟!!
    از طرف ناسا و ماهواره جاسوسی آمریکا ....

سوال اینکه چرا حالا قبول نمیکنن؟چرا سکوت؟آیا جایی در زمینه ی نجوم از ناسا بالاتر هست؟!
    من البته متوجه نشدم دقیقاً ناسا یا سازمان جاسوسی امریکا این مساله رو چه وقت تایید کرده یا در صفحات قبل مدرکی ارائه شده یا نه؟ (چون خودم که چنین چیزی ندیده ام تا حالا) ... پست های قبلی رو هم دوباره مرور کردم.. تنها موردی که به چشمم خورد، ظاهراً اشاره دوستمون در مورد ناسا به بریده ای از یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چاپی فارسی هستش که توش عکس آقایی با یک لوح موجوده و زیرنویس شده که این لوح از طرف مجله رسمی ناسا برای ایشون ارسال شده... (محتویات لوح چیه؟.. اسم این آقا؟... مشخصات اون نشریه؟...) ... من هیچوقت مطلب یا مدرکی درباره اینکه ناسا یا سازمان جاسوسی امریکا این قضیه رو تایید کرده اند ندیده ام.. حتی بحث ماهواره DSP1 این بوده که دو پژوهشگر مستقل گفته اند که این ماهواره در اون زمان یه سری امواج فروسرخ از اون ناحیه ثبت کرده که میتونسته مال هواپیماها باشه حتی؛ اشاره شما به همینه؟...

شما البته گفتید مکرر این کار صورت گرفته، اگه یکبار دیگه زحمت ش رو بکشید ممنون میشم و طبیعتاً اگه مشخص بشه که مدرک معتبری در صفحات قبلی موجود بوده و من ازش رد شدم عذرخواهی می کنم..

و ضمناً بد نیست اگه برای موارد زیر هم مدرک یا منبعی ذکر کنید تا بیشتر بررسی شون کنیم.. ممنون:
    یک آلمانی حاضر شد(اسمش یادم نیست ولی خیلی معروفه و در روزنامه ها و مجلات و کلن رسانه ها خیلی سروصدا کرد)در بین دانشمندان کار فاصله گرفتن از زمین رو انجام بده و موف هم شد و دانشمندان و پژوهش گران هیچ جوابی براش ندارن!
    (درباره هکری که سایت ناسا رو -- کرد: ) من نمیدونم اون طرف چه کسی بوده ولی مطمئنمآ این خبر(محو شدن)رو بی بی سی انگلیسی گفت و همینطور روزنامه های جام جم و همشهری در داخل(البته من اینا رو مطالعه کردم و شاید جای دیگه هم گفته شده باشه)
    همون مسئله ملکولهای اب غیر ممکن بود ولی حالا ممکنه

4. 10 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فردریک مایر که بود ؟ در German National Library
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Frederick Mayer (11 August 1921, Frankfurt, Germany - 26 June 2006, Vienna, Austria) was an educational scientist and philosopher of the University of Redlands, California and one of the leading creativity experts. One of his most important aims was a global humanism. Until the very last days of his life he was active as an author. More than sixty books deal with creativity, education and humanism. Internationally recognized creativity researcher Frederick Mayer in Vienna died. Mayer was particularly affected by the quote "Pride is not for him who loves his country, but for him who loves the whole world
    همچنین :
    Telepathy (from the Greek τηλε, tele meaning "distant" and πάθεια, patheia meaning "to be affected by"),[2] is the ostensible transfer of information on thoughts or feelings between individuals by means other than the five senses (See Psi).[1][3] The term was coined in 1882 by the classical scholar Fredric W. H. Myers, a founder of the Society for Psychical Research,[1] specifically to replace the earlier expression thought-transference.[1][3] A person who is able to make use of telepathy is said to be able to read the thoughts and stored information in the brain of others. Telepathy, along with psychokinesis forms the main branches of parapsychological research, and many studies seeking to detect, understand, utilize telepathy have been done within the field
    فکر نمیکنم شما با تلفن ، فکس و موبایل و اینترنت و ماهواره بتونید همچین کاری بکنید :
    A person who is able to make use of telepathy is said to be able to read the thoughts and stored information in the brain of others
    البته اینجا یه اشتباه رخ داده و اون هم اینکه فردریک مه یر (1921-2006) که یک دانشمند برجسته بوده، ربطی به فردریک دبیلو.اچ مه یرز که شاعر و محقق بوده و اصطلاح تله پاتی رو اختراع کرده نداره و اینا دوتا آدم مختلفن.. یا حداقل من متوجه ارتباطشون نشدم..

6. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeeddz
    سوال اینکه چرا حالا قبول نمیکنن؟چرا سکوت؟آیا جایی در زمینه ی نجوم از ناسا بالاتر هست؟!
    اگر اشتباه نکنم شما به جز این مورد خاص از ناسا (که فعلا اعتبارش در حال بررسی است) برای دیگر موارد مثل رد فرضیه سیاره اجنه و ... ناسا رو به دروغ گویی و پنهان کاری متهم کردی؟
    بالاخره ناسا معتبر است یا فاقد اعتبار؟

بسیاری از غیر ممکن ها ممکن شدن!
    از چه راهی دوست من؟ علم یا شبه علم؟

1.اطمینان دارم که شما فیلم راز رو ندیدید!
    روشن کردن لامپ شاید نشه یا خم کردن قاشق ولی بعضی کارها میشه
    به شما اطمینان میدم که فیلم راز 1 رو از تلویزیون تماشا کردم

من اطلاعاتم در این زمینه زیاده ولی کسی که اطلاعی نداره چطور میاد در موردش صحبت میکنه؟؟؟!!!!
    اگر منظور از اطلاعات حرف ها و ادعاها باشه من هم خیلی شنیدم
    ولی شخصا حتی یک مورد مشاهده سراغ نداشتم که در پشتش کلک و فریب بیننده نبوده باشه

تله پاتی اولین زبان انسانها بوده قبل از اشاره و صحبت و...
    تله پاتی اونقدر هم خارج از انتظار و غیرممکن نیست، ولی مطمئنا توضیحات منطقی و علمی خاص خودش رو داره
    این رو میدونیم که مغز امواج و فرکانس های خاص خودش رو داره (مثل همون امواجی که در نوار مغزی ثبت میشه)
    حالا تاثیر این امواج از روی مغز یک نفر به دیگری چقدر هست و چطور ... میشه بررسی کرد

خب اونم یک نوع علم هست دیگه!
    منظورم شناخت قوانین حاکم بر طبیعت و جهان هست
    شناخت قوانین حاکم بر جهان و طبعیت و انسان (مثل تله پاتی در مطلب بالا) میتونه علم باشه ، ولی خیال پردازی و بزرگ نمایی اون نه

نقل قول نوشته شده توسط Soheil-Green
    شما وقتی یه چیزی رو انتظار دارین یا توقع دارید یه اتفاقی بیافته، اون اتفاق براتون میافته!
    "انتظار و توقع مشاهده گر و تاثیر آن در مشاهده" واقعا مهم هست
    نکته اینکه این خطا میتونه در اطرافیان یا به عبارتی گروه مشاهده گر هم تاثیر داشته باشد

از صحبت های جناب PC°BASE نقل قول نکردم ولی فکر میکنم در این پست نظرم رو در مورد تله پاتی روشن تر کرده باشم
    Last edited by Shayan Arya; 26-02-2010 at 20:40.

8. 5 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

البته اینجا یه اشتباه رخ داده و اون هم اینکه فردریک مه یر (1921-2006) که یک دانشمند برجسته بوده، ربطی به فردریک دبیلو.اچ مه یرز که شاعر و محقق بوده و اصطلاح تله پاتی رو اختراع کرده ندارهو اینا دوتا آدم مختلفن.. یا حداقل من متوجه ارتباطشون نشدم..
    البته ربط که داره ولی یه جور دیگه ! این متن رو نگاه کنید خیلی جالبه !! ( ضمن اینکه 100 درصد حق با شماست )

کد:
    Frederick William Henry Myers (February 6 1843 - January 17 1901) English poet and essayist. He was the son of Frederic Myers (the author of Lectures on Great Men (1856) and Catholic Thoughts (first collected 1873)). He was born in Keswick, Cumberland, and educated at Cheltenham and Trinity College, Cambridge, where he won numerous honours, and in 1865 was appointed classical lecturer. He had no love for teaching, which he soon discontinued, but he took up his permanent abode at Cambridge in 1872, when he became a school inspector under the Education Department. Meanwhile, he published, in 1867
    چون من از ویکی استفاده کرده بودم این طور که معلومه دوستان EN زبان ما( و خودم ) دو سه نفر رو با هم قاطی کردن (+ قاطی کردم) !!!
    این خیلی جالبه که Fredrick W.H Mayer ( کاشف تله پاتی ) پسر Fredrick Mayer ایه که بیش از 100 سال قبل تر از Fredrick Mayer نویسنده ی کتاب (Lesebuch" 2009") زندگی میکرده ...

Seymour عزیز باید ببخشید که مثل خطاهای متداول در این تاپیک بنده بدون بررسی کافی به مطلبی که در ویکی دیدم ( با اینکه میدونم ویکی دانشنامه ی آزاده ) اکتفا کردم با اینکه شما بارها به این نکته که باید در بررسی مطالب دقت بشه تاکید کردید .

راستی جالب اینجاست که

این متن :

In Phantasms of the Living, a collaboration with Edmund Gurney and Frank Podmore (and one of the society's first major studies of the paranormal), the system of classification of paranormal phenomena was entirely his idea. The words "telepathy," "supernormal," "veridical," and many others less in use today were coined by Myers.
    هم به صورت مشابه در صفحه ی مربوط به آقای Fredrick W.H. Mayer در سایت Answer.com اومده ...
    کد:
    در حالی که این سایت ها بر خلاف سایت های دیگه نکته ای در باره ی ارتباط ایشون با (کشف ) تله پاتی نیومده ...

کد:
    کد:
    خلاصه این تشابه اسم برای من یکی که خیلی جالب بود ...
    Last edited by PC°BASE; 26-02-2010 at 21:41.

10. 3 کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تله پاتی اونقدر هم خارج از انتظار و غیرممکن نیست، ولی مطمئنا توضیحات منطقی و علمی خاص خودش رو داره
    این رو میدونیم که مغز امواج و فرکانس های خاص خودش رو داره (مثل همون امواجی که در نوار مغزی ثبت میشه)
    حالا تاثیر این امواج از روی مغز یک نفر به دیگری چقدر هست و چطور ... میشه بررسی کرد
    منم نظری مشابه با شما دارم .به نظرم این پدیده ( تله پاتی ) وجود داره ولی 100 درصد ماهیتش معین نیست .

//

دوستان یه موضوعی بود پیرامون کسایی که از یه جای خیلی دور میتونستن محتویات جعبه ای رو که در مکانی نا مشخص ( برای اون افراد ) وجود داشت رو ( البته نه 100 درصد ) تا حدود زیادی درست پیشبینی کنند ... اون موضوع با تله پاتی ارتباط داره ؟؟

12. 2 کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بسیاری از بیماری های مرگبار درمان شد، ولی نه با انرژی درمانی و دعانویسی...
    رویای پرواز انسان به حقیقت پیوست، ولی نه با نیروی ذهن یا کمک از ارواح و اجنه..
    من شخصا به دنبال روش و تکنیک دیگه ای برای اثبات وجود بیگانگان هستم و اون استفاده از نیروهای ماوراطبیعی هست
    چون تجربش رو داشتم و همه می دونیم که توسط برهی روش ها و تمرین ها میشه کارهای خارق العاده انجام داد و هرکی شک داره می تونه خودش امتحان کنه

همه ما می دونیم که چه علمی و چه متافیزیکی امکان وقوع هر پدیده ای وجود داره و کسی نمی تونه بگه نه من مطمئنم هیچ وقت این مسئله رخ نمیده! اینکه دوستان رویاپردازی می کنن اگه در حد یه فرضیه باشه به هیچ عنوان نمیشه باهاش مخالفت کرد ولی اصلا کار درستی نیست که فرضیه های اثبات نشده رو مستندی برای اثبات فرضیه های بعدی بدونیم

نظر شما در مورد استفاده از روش های فوق طبیعی برای کسب اطلاعات در مورد فرازمینی ها چیه؟

14. این کاربر از darkstreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

نظر شما در مورد استفاده از روش های فوق طبیعی برای کسب اطلاعات در مورد فرازمینی ها چیه؟
    روش فوق از دهه ها قبل در در محافل سری دولتی امریکا , شوروی سابق , هند , چین و چند کشور دیگر انجام داده و نتیجه گرفته شده.
    بخش بسیار قلیلی از مدیوم هایی هم که زیر چتر دولتی نبودند و نیستند هم در این کار مداومت دارند. اما ترجیحا در رده " بی نشان ها " قرار دارند.

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

با تقدیر و تشکر از همه دوستانی که با ما - به هر نوع - در این تالار همراهند ;

در بیابان های پرو سنگ هایی یافت شده که سابقا به عنوان مصالح در ساخت خانه در آبادی Ocucaje بکار می رفت و هیچکس تاریخ دقیق و هویت سازندگانش رو نمی دانست:

در آنها تصاویری از زایمان با جراحی ; جراحی های قلب و مغز و تصویری واضح از قلب(نگاتیو شده) حکاکی شده.
    دو تصویر آخر مربوط میشن به تاپیک ما ; که شخصی با تلسکوپ مشغول رصد آسمان بالای سر خودش هست.
    اون بالا ستاره ها , یک دنباله دار(سمت چپ بالا) و چیزی شبیه به سحابی - به تعبیر بعضی کهکشان - به وضوح قابل مشاهده هستند.
    با این شواهد , اصولا ابداع اولین تلسکوپ در زمان گالیله و به تبع آن شروع مشاهده و روش علمی در عصر فلاسفه یونان باستان ... شاید خیلی چیز های دیگر زیر سوال رفته اند.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 20:58.

16. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من شخصا به دنبال روش و تکنیک دیگه ای برای اثبات وجود بیگانگان هستم و اون استفاده از نیروهای ماوراطبیعی هست
    چون تجربش رو داشتم و همه می دونیم که توسط برهی روش ها و تمرین ها میشه کارهای خارق العاده انجام داد و هرکی شک داره می تونه خودش امتحان کنه

همه ما می دونیم که چه علمی و چه متافیزیکی امکان وقوع هر پدیده ای وجود داره و کسی نمی تونه بگه نه من مطمئنم هیچ وقت این مسئله رخ نمیده! اینکه دوستان رویاپردازی می کنن اگه در حد یه فرضیه باشه به هیچ عنوان نمیشه باهاش مخالفت کرد ولی اصلا کار درستی نیست که فرضیه های اثبات نشده رو مستندی برای اثبات فرضیه های بعدی بدونیم

چون برخلاف شما، من هیچ تجربه غیرطبیعی و ماورایی نداشتم در دسته باورمندان این مسائل نیستم و آنچه شما از آن به عنوان روش های فوق طبیعی اسم میبرید واقعا برای من ناشناخته و بی معنی است.

18. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

روش فوق از دهه ها قبل در در محافل سری دولتی امریکا , شوروی سابق , هند , چین و چند کشور دیگر انجام داده و نتیجه گرفته شده.
    بخش بسیار قلیلی از مدیوم هایی هم که زیر چتر دولتی نبودند و نیستند هم در این کار مداومت دارند. اما ترجیحا در رده " بی نشان ها " قرار دارند.[COLOR=Silver]
    منبع معتبری هم دارید در این زمینه دوست عزیز؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •