تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 312 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

شما کتاب رائل رو بخونید تا سر هیچ و پوچ بحث نکنین.
    من میتونم خیلی استدلال کنم از اون کتاب. پیشنهاد میکنم شما هم بخونیدش.
    fa.rael.org
    توی تیبل کناریه عکسش که لینک ای بوکه: الوهیم مرا به سیاره ی خویش بردند.
    پس سعی کنین حدسیات نگین وقتی خود شخص خدا اومده و توضیح داده... و خواسته که ما که آفریده های اون باشیم، استدلال کنیم از حرفاش این اسرار رو...

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا كارول جون صرفنظر از اون موجود همين كه فكر ميكني اين كار برات خطرناكه باعث ميشه كه اين كار برات خطرناك باشه قدرت تلقين به خود رو از ياد نبر! هر انچه ازش بترسيم بالاخره به سرمون مياد! به نظر اول بر ترست غلبه كن بعدشم حتما زير نظر يه استاد واقعي كار كن من اگه از اول با استاد كار كرده بودم حال و روزم خيلي بهتر از اين بود
    من تا حالا خيلي گشتم ولي استادي كه در اين زمينه بتونه كمكم كنه پيدا نكردم كسي كه در مورد برونفكني اطلاعات و تجارب كاملي داشته باشه!

در آغاز فعالیت حمید تفرشی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض خروج روح از بدن

با سلم امیدوارم که همه دوستان خوب باشد
    من از حدود 10 سال پیش بدون اطلاع از این پدیده به طور تجربی با ان برخورد کردم مخصوصا موقع خوابیدن دچار این حالت میشدم اوایل خیلی میترسیدم مخصوصا که به بالا و زیر سقف اتاق میرفتم وسپس با سرعت زیادی به پایین سقوط میکردم سعی داشتم از خواب بیدار شوم واین برایم مشکل ایجاد میکرد بعدها با یک نفر اشنا شدم واو در مورد این برایم توضیح داد بعد از ان سعی کردم در ان حالت خود را کنترل کنم اوایل سخت بود ولی موفق شدم در موقع شروع در سرم حس میکنم برق شدیدی در جریان است وسپس بعد از چند دقیقه به خواب میروم ودر خواب میتوانم تصمیم بگیرم که به کجاها سر بزنم حتی میتوانم خود و یا خانواده خودرا که در خواب هستیم ببینم بعد از گشت وگذار که چند دقیقه ای بیشتر طول نمی کشد به جای خود بازگشته ودر بدن خود سقوط کرده و از خواب بیدار میشوم این کار مستلزم برقراری سکوت کامل و استراحت بعد از ظهر میباشد
    گاهی اوقات هم در موقع بخواب رفتن با تمرکز وفکر نکردن در مورد چیزی و نگاه به سیاهی چشمان بستهام به این حالت میروم ولی دوام چندانی ندارد
    اگر کسی در این مورد تجربه ای دارد برای من بنویسد
    حمید.

در آغاز فعالیت حمید تفرشی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ms_ 20
    خوبی
    شما در مورد خروج روح تجربه ای داری

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

با سلام دو باره خب
    مما جان گفتم که بهتره ایمان داشته باشی که توی اینکار موفق می شی همین که می گی اگه نشد بر می گردم و .........نشون می ده یقین نداری حتی به شوخی چیزی را نگو باید خودتا باور کنی باور کن مادرزادی توانایی انجام اینکارا را داشتی ولی نمی دونستی این مسایل وجود داره و حالا یکدفه از همش مطلع شدی و فهمیدی بدن هیچ تمرینی می تونی اینکار را انجام بدی اونوقت ببین چقدر تاثیرش بیشتره.
    یه چیز دیگه اینکه چیزایی که بچه ها توی تاپیک می نویسند دروغ نیست بعضیهاش را از جایی می گیرند بعضیهاش از تجربهای خودشونه می بینی اینجا کسی نخواسته دکون باز کنه اگه می خواست می تونست چیزای باور نکردنی تری بگه اینا که چیزی نیست.
    ============
    راستی از تجربه دیشب خودم بگم من خودم دارم تلاش می کنم بدون چون و چرا قبول کنم رویا بین هستم و می تونم کالبد انرژی را در حین خارج شدن از بدن ببینم دیشب هم همین کار را کردم و فقط قصد این کار را کردم قصد کردم یعنی اینکه با تک تک سلولها باور کنید که اینکاره هستید و تموم تمرکز را بر روی قصدتون نگه دارید من دیگه از تصویر ذهنی هم برای بیدار موندن استفاده نمی کنم خلاصه می کفتم ساعت 12 شب بود و منم داشتم از بی خوابی می مردم دیگه داشتم به حالت تهوع می یوفتم خلاصه فقط قصد کردم که بیدار بشم چون دیگه اصلا نمی تونستم تمرکز داشته باشم بی خوابی شدیدی گرفته بودم از یه طرف خوابم میومد خلاصه چشمام را بستم توی همین گیر و دار نمی دونم کی خوابم برد خلاصه شایدم خواب نبوده یکسری تصویر سازی قبل از خواب بوده که یکدفه توی همون تصاویر حس کردم یه باد خشک بیاد خلاصه یکلحشظه صداییی اینطوری شندیدم مثل اینکه دندوناتوی را بذارید روی لبتون و ایجاد صدا کنید همراه با صدای باد خود صداش واقعا پر از نیرو بود یه صدای وحشتناکی و جذابی هست می دونی خیلی خوندم که صداهایی مثل وز وز یا ترق ترق کردن و چیزای دیگه می شنوید ولی شنید که بود مانن دیدن خلاصه من که واقعاحال کردم خلاصه می گفتم یه حالت اینطوری داشتم که مثل فش فشه های چرخون هست که تا روشن می شن با صدا دور یه مر کز می چرخن من توی یه مرکز قوی انرژی قرار گرفته بودم و چیزای با همون صدا که گفتم دورم می چیرخید و حس می کردم دارم بالا کشیده می شم نمی دونید چه انرژی داشت حس می کردمنیرویی فوق االعده داره که یدفه حس کردم دارم به مرحله جدیدی پا می ذارم نکنه اتفاقی برام بیوفته اما سعی کردم نترسم و هیجان زده نشم فقط شاهد باشم اما گفتم بذار بسم الله الرحمن الرحیم بگم که خطری منا تهدید نکنه که یکدفه شروع کرد از اوناتفاق فاصله گرفتن و اروم چشمام باز شد و همه چیز تموم شد خیلی بد شد می دونید چیه من یبار دیگه اینطوری شدم اونبار هم توی خواب یه صدای وز وز شنیدم و فهمیدم دارم خارج می شم همونطور که خواب می دیدم افتادم روی زمین یکدفه به بیداری رسیدم حس کردم داره توی سرم یه چیزی به بیرون مکیده میشه احساس خلاء شدیدی کردم می خواست سرم کنده بشه خلاصه یادم افتاد که وقتیاولین بار این کار را می کنید به بدنتون بر گردید و دوباره اوج بگیرید منم خواستم این کار را بکنم که دوباره خراب کاری کردم و دوباره توی بدنم گیر افتادم.
    یهنتیجه گرفتم که باید به این اتفاق اعتماد کنید و ازش نترسید از اینکه نکنه به شما صدمه بزنه باید اونا مثل یه استاد پذیرفت و بهش اعتماد کرد و خوتونا بهش بسپرید . کاری که انشاء الله دفه دیگه خواهم کرد تا سه نشه بازی نشه.
    نمی دونم اگه این برونفکنیه پس اونی که وقت خلسه و توی بیداری حس می کنیم چیه فکر کنم اون یه توهم باشه که خیلی واقعی به نظر میاد .اصلا نمی تونم این جریان شدید انرژی را با اون مقایسه کنم.
    مما ي عزيز شك كرد ن در حد نرما لش خوبه وخيلي بهتر از زود باوريه و باعث ميشه يا انسان چيزي رو باو رنكنه يا اگه باوركرد عميق و ريشه اي باشه
    دوستي داشتم اصلا به اين مسايل اعتقاد نداشت به هم رفتيم نزد استاد عاملم پنج نفر شديم يه نفر كه البته خيليم چاق و سنكين بود خوابيد حوله اي روي صورتش انداختيم عامل وردي خوند و توي گوش هم جمله اي زمزمه كرديم كه درست يادم نيست نميدونم مهره رو بده به فلاني...و با صداي سوت با يه انگشتمون بلندش كرديم نفسمون كه تموم شد و صداي سوت قطع طرف سقوط كرد و ما تو هوا گرفتيمش جالب اين بود كه تا وقتي سوت ميزديمانگار پركاه بلند كرديم!دوستم كه چشماش چهار تا شده بود از اون به بعد به اين مسايل يقين پيدا كرد!
    آقا جان،اینقدر نگین من حسم دیشب این بود،من حسم دیشب اون بود.بگین چیکار میکنین تا ما هم همون کارو بکنیم.شماها از اون اولش تا بحال چیزی در مورد چگونگی انجام این کار نگفتین فقط احساساتتون رو به بچه ها گفتین. روش کار رو بگین تا ببینیم چیکار میشه کرد. من دیشب میخواستم سعی کنم ولی متوجه یه مشکل خیلی خیلی اساسی شدم. اونم اینه که.آخه عزیزان من من اگه خسته نباشم در عرض 2 دقیقه خوابم میبره شایدم کمتر و اگه خسته باشیم در عرض کمتر از 20 ثانیه. باور کنین.دست خودمم نیست.مه محض اینکه چشم رو ببندم خوابم میبره.یکم خوش خوابم.حالا بگین چه خاکی تو سرم بریزم؟

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

شما کتاب رائل رو بخونید تا سر هیچ و پوچ بحث نکنین.
    من میتونم خیلی استدلال کنم از اون کتاب. پیشنهاد میکنم شما هم بخونیدش.
    fa.rael.org
    توی تیبل کناریه عکسش که لینک ای بوکه: الوهیم مرا به سیاره ی خویش بردند.
    پس سعی کنین حدسیات نگین وقتی خود شخص خدا اومده و توضیح داده... و خواسته که ما که آفریده های اون باشیم، استدلال کنیم از حرفاش این اسرار رو...
    این سایتی که گفتی داره مزخرف میگه. میگه "حالا زمان آن رسیده که اعتقاد را کنار بگذاریم و فهمیدن را آغاز کنیم." یعنی چی.یعنی منظورش اینه که اعتقادات ما جلو پیشرفتمون رو میگیره؟ این سایت علامتش علامت ستاره داوود هست.این بابا فکر کنم اسرائیلی باشه.ما نیستیم. شما خودت برو.یا علی.

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

بیا اینم یه مزخرف دیگه که تو اون سایت میگه:
    ". حالا که به اندازه کافی رشد کرده اید برای درک این مساله ، ما مایل هستیم توسط سفارتی در زمین با شما ارتباط رسمی داشته باشیم."
    گه بازم همچین سایتهائی رو معرفی کنی.با مدیر تماس میگیرم.برو پستت رو ویرایش کن. .این چیزائی که اینجا میگیم چه ربطی داشت به این سایت؟چرا میخوای فکر بچه ها رو منحرف کنی؟

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام ms_ 20
    خوبی
    شما در مورد خروج روح تجربه ای داری
    اقاي حميد تفرشي سلام
    نكاتي كه توي پست شما بود نشون ميده كه شما واقعا اينكاره اي! و به كرات برونفكني كردي (احساس جريان برق در سر در لحظات اول من گاهي احساس تنگي نفس و ترس ناخوداگاهم بهم دست ميده ، گشت وگذار كه چند دقيقه اي بيشتر طول نميكشه و
    خود بخود بدون اينكه بخوايم به بدن بر مي گرديم -البته من هر بار كه روح ميخواد بر گرده اگه در همون لحظه ورود با
    اراده مانع بشم دوباره پرواز ميكنه و ميتونم هر جا كه خواستم برم من يكبار تا چهار مرتبه روحم كه داشت به بدن
    بر مي گشت و بين بدن و محيط بلا تكليف بود رو راه ندادم! روحه بنده خدا داشت كاملا نااميد ميشد! اين كارو حتما امتخان كن در هر بار بايد حداكثر سواري رو از اقا روحه بگير !چون خود شما هم كه ميدوني گاهي وقتا هر قدر زور ميزنيم نميشه و بعضي وقتها كه اصلا انتظارشو نداريم ميشه! البته اون روز انر>يم در حد
    بالايي بود اگه انر>ي تموم بشه هر قدر هم كه يه خود فشار بياريم نميشه يا اگه هم بشه نميتونم از يه متري سطح زمين اوج بگيرم
    نكته ديگه اينه منم نود درصد برونفكني هام خواب بعد از ظهر بوده

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من گاهي احساس تنگي نفس و ترس ناخوداگاهم بهم دست ميده
    ميشه در مورد احساس تنگي نفس بيشتر توضيح بديد و لااقل يه بار رو كه دچار اين حالت شديد تعريف كنيد
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

ميشه در مورد احساس تنگي نفس بيشتر توضيح بديد و لااقل يه بار رو كه دچار اين حالت شديد تعريف كنيد
    ممنون
    منم وقتی می خوام برای جلوگیری از خوابیدن و اگاه موندن از خواب رفتن تمرین کنم یدفه می بینم نفسم کامل قطع میشه وقتی متوجه این حالت می شم می بینم مثل اینکه نفسم فوق العاده کم شده ولی حتی حس می کنم قلبم متوقف شده امکاوقتی توجه می کنم اونم اروم اروم درست می شه نمیدونم موضوع چیه ایا واقعا قطع میشه و یه چیز دیگه اینکه هیجان زده نشو چون چون تنظیم تنفست می ریزه بهم
    بهتر نیست از یه متخصص کمک بگیری این چیزا اونقدر که فکر می کنی بی خطر نیستا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •