نه هچین قابلیتی نداره COD
نه هچین قابلیتی نداره COD
بازي جذابي بود
جاي بعضي از لب تابها رو پيدا نكردم
اگه ممكنه راهنماييم كنيد.
من بازی رو تابستون تموم کردم بازی خیلی قوی بود. حتی می تونم بگم که یکی از بهترین بازی های سال بود.
واقعا به من که اخر هیجان رو رسوند. مرحله اخر که دیگه ترکوند با اون پایان دراماتیک خودش. این بازی به نظرم
از کرایسیس هم سرتره با اینکه من بازی کرایسیس رو تا وسطاش بردم ولی هیجان بالای cod رو نداشته .
ایا دوستان با نظر من موافقن؟؟
دوست عزیز در مورد کنار دیوار نشستن میتونید برید لبه ی دیوار و E یا Q رو نگه دارید .
یه اونطور حالتی میشه .
بله همينطوره.كرايسيس فقط گرافيك داشت.ولي جزابيت خاصي نداره.اره اخرش خيلي باحاله .
سلام.حتما اگهcod باز باشيد و نسخه اول اين بازي رو بازي كرده باشيد تو يه مرحله باير كاپيتان price را از زندان ازاد كنيد.حالا سر اين بحپ زياده كه اين همان كاپيتان نسخه 4 هست يانه.بايد بگم همين كاپيتانه.در نسخه بعدي اين بازي كه به جنگ جهاني دوم بر مي گرده گفته ميشه اطلاعات بيشتري در مورد اين كاپيتان فاش ميشه.
پست بالا دقیقا تایید میشه
واقعا Cod یه چیز دیگست !!
عکس با سایز اصلی :
![]()
Last edited by skhammari; 24-10-2008 at 02:35.
خوب کرایسیس یه جذابیت های دیگه هم داشت مثل نامرئی شدن ( یا همه ی قابلیت های nano suit ) یا آپگرید اسلحه بصورت زنده و ... البته نمیخوام بگم cod4 بده اونم در جای خودش یه بازی فوق العاده هست![]()
با سلام من می خوام که این بازی رو بگیرم چجوریاست منظورم سبکشه یعنی اینکه نکنه مثل بازی هایی مثل deadly dozen هست که وقتی از یه جا تیر می خوردی باید یک ساعت دور خودت میچرخیدی تا بفهمی که از کجا داری میخورییا اینکه اول مرحله رو با مثلا 4 نفر شروع میکنی ولی در مراحل بالا دو دقیقه بازی نکرده تمام یارانتون کلکشون کنده میشد
و مجبور میشدی تنهایی ادامه بدی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)