تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 870 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

سلام
    يه نكته براي كساني كه گوشي رو تو جيب شلوارشون ميذارن
    من گوشي رو تو جيب شلوارم ميذارم و از وقتي اين گوشي رو خريدم هر كس به من زنگ ميزنه ميگه تو دسترس نيستي
    حالا كه متوجه شدم آنتن گوشي در قسمت سفيد رنگ پشت ال سي دي قرار داره
    گوشي رو طوري تو جيب شلوارتون بگذاريد كه ال سي دي بطرف داخل جيبتون باشه
    شايد ميدونستيد ولي من حالا فهميدم
    سلام

اتفاقا خود نوکیا هم تو کاتالوگ گوشی نسبت به این هشدار داره که انتن دهی پشت Earphone هست و حتما موقع مکالمه انگششتون رو در این قسمت قرار ندید چون انتن دهی خوب عمل نمی کنه

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

gilopa لطفا بدون اطلاعات نظر نده!!درسته که دوربین کا800 3 مگاپیکسله ولی ایا این گوشی سمبین داره؟؟؟ایا سی پی یوی قوی داره؟؟؟ایا فیلمبرداریش مثل 5700 هست؟؟؟به خدا عکسهای 5700 در روشنایی بهتر از کا750 هستند(من اینو خودم شخصا ازمایش کردم)!!ایا کا800 چیپ موزیک قوی داره؟؟؟ایا کا800 ال سی دی با 16 میلیون سلول رنگی داره؟؟؟ایا کا800اسپیکرهای استریو داره؟؟؟؟ایا کا800 بلوتوث ورژن2 با پروفایل a2dp داره؟؟؟؟ایا کا800 مانند 5700 موزیک پلیر قوی داره؟؟؟؟ایا کا800 قیمتش ارزونتر از 5700 هست؟؟؟به خدا کا800 و 5700 10 تا 15 هزار تومن اختلاف قیمت دارند ولی عظمت امکانات 5700 رو با کا800 مقایسه کنید!!!!تا کی میخواهید از روی احساسات و تعصب محض نظر بدید!!!هر گوشی در یک کلاس خاصی قرار داره!!ایا این انصافه که مثلا 5700 رو با مثلا z530 سونی اریکسون مقایسه کنیم؟؟؟؟چرا متوجه نمیشید که کا800 یک گوشی برای عکس برداریه در حالی که فیلمبرداری قوی نیز نداره در حالی که 5700 یک سیستم مولتی مدیای کامله و از جدیدترین امکانات یک گوشی همراه بهره میبره!!!در ضمن بچه ها از همین جا خیال همتون رو راحت کنم که 5610 نوکیا جاوا هست و عکسهای کاملی از ال سی دی و منوهای این گوشی در سایت پی تی گذاشته شده!پس از سی پی یوی قوی و سیستم عامل در 5610 خبری نیست و 5700 یکه تازه ولی از دوربین 3.2 میغاپیکسلی 5610 نیز نباید به سادگی گذشت!من 5610 رو به کسانی که با جاوا بیشتر اشنایی دارند و همچنین نیازمند یک گوشی اکسپرس موزیک ساده اما با دوربین قوی هستند پیشنهاد میکنم!تنها برتری 5610 نسبت به 5700 دوربین ان هست!پس 5700 رو عشقه....only 5700 xpress music!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزيزم تو چرا انقدر تعصبي قضاوت کردي ... لازم نبود اين همه بنويسي.. ببين دوست من همونطور که شما ادعاي اطلاعات ميکني منم دست کمي از شما ندارم فکر نميکنم من در مورد اين گوشي حرف بدي زدم اتفاقا برعکس انگار شما پست منو خوب نخوندي من گفتم اين گوشي خوبه حرفي از کارايي پايين نزدم و باز هم اين حرفم رو تکرا ميکنم که بدون استثنا تمام گوشي هاي نوکيا داراي قيمت اضاف نسبت به کاراييشون هستند 3 گوشي تا حدودي از اين رده جدا ميشند n93 n73 و همين 5700 ولي باز هم کمي قيمتشون ميتونه پايينتر باشه.... ببخشيد شما چند مدل گوشي سوني اريکسون داشتي ؟ ميشه به من بگي؟ باور کن من تا الان 7 گوشي مختلف از هر دو شرکت رو داشتم + d900 محض اطلاع شما k750 که نام بردي اگه اشتباه نکنم سال 2005 پر طرفدارترين گوشي جهان انتخاب شد و عکسبرداريش محشره..دوربينش داراي امکانات فوق العاده هستش..اتو فوکوس هم که داره .. چراق قوه هم که داره تازه ايني که شما تو ايران ميبيني چينيه نه اورجينال .. تروخدا ديگه انصاف داشته باش و با 5700 مقايسه نکنش چون اصلا قيمتاشون جور در نمياند با هم ...البته بهتر بود نام سايت رو ذکر ميکردم ولي باور کن الان يادم نيست ..ببين دوست من اون موقع که n70 مد بود بنده رفتم خرديم ولي بعدش فهميدم که اين گوشي اصلا مذخرف به تمام معناست براي مثال دوربين 2 مگاپيکسليش کارايي فوقالعاده ضعيفي در عکسبرداري داشت به طوري که تمام عکسها در برابر کا750 با قيمتي معادل 220 تومن(البته قيمت اون موقع منظوره) کم مياورد و همينطور هنگ ميکرد با اينکه فنلاند اصل بود و من واسش 420 پول داده بودم ...شما موقعي که سرعت گوشيهاي سوني رو ببيني لذت واقعي کار با گوشي رو متوجه ميشي ..حرف سيمباين رو زدي اين حرف امروزه شده يه حرفه کليشه اي براي متعصبان نوکيا ...سيمباين در گوشي موبايل چقدر کارايي داره؟ جز اينکه چند تا برنامه بريزي به چه درد ميخوره آخه شما موبايل ميخواي يا برنامه ميخواي.آيا سرعت کار با گوشي مهمه يا وجود چند برنامه!.باور کن کاملا سليقه ايه ولي همين جاوايي که رو گوشيهاي سوني هستش برنامه هاش کافي و بدرد بخوره و بيش از اين لازم نيست منتها دوستان در پيدا کردن برنامه هاش مشکل دارند فکر ميکنند جاوا برنامه نداره...

حالا يه سوال؟
    k750 ... دوربين 2 مگاپيکسل ....w810 il هم 2 مگاپيکسل و گوشي سري واکمن قابل مقايسه با همين 5700... ضعف در برابر گوشي هاي رقيب lcd کوچيکتر (که زيادم مهم نيست به نظرم) ولي فرق قيمتها رو ببينو بعد انصاف داشته باش
    گوشي n70 با 2 مگاپيکسل دوربين .... 5700 هم با 2 مگا دوربين (قيمت : اولي حول و حوش 340 دومی که ديگه خودتون قيمت داريد لازم نيست بگم) آيا پولي که ميدي به اندارش کارايي ميگيري البته میگم در مورد 5700 صدق نمیکنه ولی بقیه چی
    آيا شما از کار با گوشيه n70 لذت ميبري وقتي يه گوشي با قيمت پايينتر و امکانات بهتر باشه یا 3250 یا حتی خود n73 .

k800 يه گوشيه عاليه از نظر عکسبرداري. و کارايي خوب خودش رو داره که شما در حين کار باهاش متوجه ميشي خیلی راحت میگی دوربینش 3 هستش (اشتباه کردی 3.2 هستش ) عزیزم 3.2 کجا و 2 کجا همین 3.2 که میگی میدونی چقدر در قیمت یک گوشی تاثیر داره ببخشیدا مثل اینکه شما یادت رفته n93 با همین کارایی و داشتن فرق ال سیدیه بزرگ چه قیمتی داره؟ خیلی جالب بود چه راحت میگی دوربینش درسته حالا 3 هستش ولی .... نمیدونم چی بگم ولی خواب در کل به قوله خودت اشتباهه مقایسه این 2 گوشی و من همینجا اشتباه خودم رو میپذیرم . ..منظور من کلي بود قصد بد گفتن از 5700 نبود که ! 5700 گوشي خيليم خوبيه و همون پست اولم اشاره کردم که قيمت اين گوشي باز خوبه نسبت به کارارييش ..ولی w810 با کارایی نزدیک قیمت پایینتری داره البته از نظر اسپیکر ضعیف هستش. پس انقدر راحت از این مسائل نگذریم فرق قیمت با کارایی رو بسنجیم و بعد قضاوت کنیم.... بحث من کلی بود و من در تاپیک مطرح کردم و باز هم میگم بدون شک 5700 گوشیه در حد کارایی خوب هستش و یه جورایی بالاخره من رو راضی کرد که نوکیا هم میتونه یه گوشی با قیمت خوب بده بیرون
    Last edited by Gilopa; 04-09-2007 at 13:27.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

gilopa
    گوشي n70 با 2 مگاپيکسل دوربين .... 5700 هم با 2 مگا دوربين (قيمت : اولي حول و حوش 340 دومی که ديگه خودتون قيمت داريد لازم نيست بگم) آيا پولي که ميدي به اندارش کارايي ميگيري البته میگم در مورد 5700 صدق نمیکنه ولی بقیه چی
    آيا شما از کار با گوشيه n70 لذت ميبري وقتي يه گوشي با قيمت پايينتر و امکانات بهتر باشه یا 3250 یا حتی خود n73 .

k800
    بابا کجا n70 340 تومنه الان آلمانیش 235 تومنه فنلاندیشم 250 تومنه مگر اینکه گارانتی اصلی رو بگی که اونجوری خود w810 قیمتش 320 تومن میشه.

داره خودمونی میشه hamidreza_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من حدود 2 هفته ست كه يه 5700 گرفتم...2 تا مشكل در اين گوشي ديدم: يكي اينكه جويسيكش بزرگه و كار باهاش سخته...البته اين مشكل بزرگي نيست...ولي يك ايرادي كه در گوشي خودم ديدم اينه كه، سرعتش خيلي پايينه. با اينكه روش برنامه زياد نصب نكردم ولي در هنگام پخش موزيك وقتي دكمه pause/play رو ميزنم با يك ثانيه تاخير اينكار رو انجام ميده...يا همچنين وقتي كه بازيهاي جاوا روش اجرا ميكنم، بعد از حدود 5-6 ثانيه تاخير مياد.
    بعضي بازيها با فرمت sis هم اجرا نميشه. مثلا بازي aphalt urban gt 2 3d اجرا نميشه با اينكه مخصوص سيمبين 9.1 هست يعني يه ورژن پايينتر!
    بعضي بازيها رو هم وقتي اجرا ميكني انگار اصلا اجرا نكردي و هيچ اتفاقي نميفته! همين چند دقيقه پيش هم يك بازي كه مخصوص سيمبين 9.2 بود(quake) رو دانلود كردم باز هم اجرا نميشد!
    گوشي 5700 شما هم همينطوريه؟

داره خودمونی میشه mobageri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم با اظهارات Gilopa موافقم
    بهتره در مقام مقايسه احساساتي و تعصبي نباشيم
    بطور كل دوربين براي گوشي موبايل يه فيچر هست و نبايد موبايل رو براي دوربينش خريد
    كسي كه دوربين ميخواد يه دونه 7 مگا پيكسلي خوب حداكثر 500 تومنه
    و بنظر من هيچ دوربين موبايلي بدرد نميخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

Gilopa عزیز

از نوشته هاتون مشخص هست که تعصب ندارید و دنبال بحث منطقی هستید

اما ایا شما در مقایستون رنج قیمت گوشی ها رو مد نظر دارید یا مدل و کارایی های اونو ؟؟

K800 در تمام فروم های خارجی با رقیب سر سرسخت خودش یعنی n73 مقایسه...جون از لحاظ امکانات بسیار شبیه به هم هستند و همچنین تاریخ عرضشون هم نزدکه

گوشی از لحاظ تکنولوژی باید مقایسه بشه نه گوشی دوسال پیش رو با الان مقایسه کنیم

حالا يه سوال؟
    k750 ... دوربين 2 مگاپيکسل ....w810 il هم 2 مگاپيکسل و گوشي سري واکمن قابل مقايسه با همين 5700
    چه ربطی داره؟؟ما هزار تا گوشی 2 مگ دوربین داریم...باید مقایسه بشه؟دوربین D750 هم دو مگه...ببینید برای چه سالی هم ساخته شده !!!

این مقایسه از ریشه اشتباست...تکنولوژی دو سال پیش رو که نباید با الان مقایسه کرد...در ثانی در صورتی باید دو گوشی رو مقایسه کرد که از همه لحاظ از جمله lcd-دوربین.قدرت سخت افزاری یکی باشند نه فقط دوربین

-------
    K800 فن اوری سایبرشات روش نصبه...شما چطور با دوربین دو مگ معمولی بدون هیچ فن اوری انتظار داری که مقایسه بشه؟؟یا دیگران چه انتظاری از این مقایسه دارند؟؟

معمولا فن اوری سایبرشات رو با کارل زایس مقایسه می کنند

چراق قوه هم که داره تازه ايني که شما تو ايران ميبيني چينيه نه اورجينال
    دوست عزیز شما دیگه چرا؟؟

5 سال پیش کارخونه اریکسون در یه اتش سوزی هر چی داشت و نداشت سوخت....شرکت واقعا ورشکست شد..اون موقع شرکت در سوئد فعالیت داشت...از این ور سونی در ژاپن اعلام همکاری با این شرکت رو کرد...

جفتشون شرکت هاشون رو تعطیل و در چین شروع به کار کردن و در حال حاضر کارخونشون در چین هست !!!

اینکه می بینید گوشی های سونی اریکسون برای مالزی--سوئد و ایتالیا (Vodofon( هست فقط و فقط سفارش هست نه چیز دیگه ای

ضمن اینکه سری P این کمپانی خیلی وقته توسط فرانسه خریداری شده و در اونجا تولید می شود

حالا با این توضیحات منظور شما از گوشی ارجینال چیه؟؟چرا فکر می کنید هر چی گوشی قلابیه تو ایران می یاد؟؟!!

----------

در کل کامل مشخص و مبرهم هست که نوکیا پول قطعاتش رو می گیره و به فکر مشتری نیست !! بدون تعصب بگم نوکیا فقط فکر جیبشه....

اما فن اوری و تکنولوژی که استفاده می کنه خیلی برتر از برند های دیگه هست

ضمنا من خودم طرفدار پر و پا قرص سونی اریکسون هستم و تخصصم سونی اریکسونه...اما چه کنم که نمی تونم تعصب بیجا داشته باشم

بعضی از جملات اشاره به دوستان نبود و یه نگاه کلی بودش..

موفق و شاد باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

من حدود 2 هفته ست كه يه 5700 گرفتم...2 تا مشكل در اين گوشي ديدم: يكي اينكه جويسيكش بزرگه و كار باهاش سخته...البته اين مشكل بزرگي نيست...ولي يك ايرادي كه در گوشي خودم ديدم اينه كه، سرعتش خيلي پايينه. با اينكه روش برنامه زياد نصب نكردم ولي در هنگام پخش موزيك وقتي دكمه pause/play رو ميزنم با يك ثانيه تاخير اينكار رو انجام ميده...يا همچنين وقتي كه بازيهاي جاوا روش اجرا ميكنم، بعد از حدود 5-6 ثانيه تاخير مياد.
    بعضي بازيها با فرمت sis هم اجرا نميشه. مثلا بازي aphalt urban gt 2 3d اجرا نميشه با اينكه مخصوص سيمبين 9.1 هست يعني يه ورژن پايينتر!
    بعضي بازيها رو هم وقتي اجرا ميكني انگار اصلا اجرا نكردي و هيچ اتفاقي نميفته! همين چند دقيقه پيش هم يك بازي كه مخصوص سيمبين 9.2 بود(quake) رو دانلود كردم باز هم اجرا نميشد!
    گوشي 5700 شما هم همينطوريه؟
    اون تاخیر یک ثانیه رو من خودمم دلیلش رو نمیدونم.
    این 5 6 ثانیه تاخیر برای اجرای بازی که تو بقیه ی گوشی های نوکیا بیشتره.آره بعضی بازی های 9.1 با این گوشی مشکل داره.اون Quake رو چطور نصب کردی مطمئنی تمامی مراحل رو درست رفتی من نصب کردم مشکلی نداشت ببین باید طبق لینک زیر عمل کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

منم با اظهارات Gilopa موافقم
    بهتره در مقام مقايسه احساساتي و تعصبي نباشيم
    بطور كل دوربين براي گوشي موبايل يه فيچر هست و نبايد موبايل رو براي دوربينش خريد
    كسي كه دوربين ميخواد يه دونه 7 مگا پيكسلي خوب حداكثر 500 تومنه
    و بنظر من هيچ دوربين موبايلي بدرد نميخوره
    منم با این نظر موافقم دوربین موبایل هیچوقت به پای دوربین دیجیتال نمیرسه.الان یه دوربین A550 با قیمت 190 تومن و 4 برابر زوم اپتیکال و حس گر 7.1 مگاپیکسلی تمام دوربین موبایل ها رو تو جیبش میذاره.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

مثلا بازي aphalt urban gt 2 3d اجرا نميشه با اينكه مخصوص سيمبين 9.1 هست
    گوشی شما 9.2 هست...درسته که 9.1 هم ساپورت می کنه اما رزولیشن گوشی هم مد نظر داشته باشید...

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم بهترین آنتی ویروس واسه این گوشی فعلن f-secure هست که البته بعد از نصب باید اکتیوش کنی... اگر ایرانسل داری و میخوای این آنتی ویروس رو چند صفحه پیش خودم لینکشو دادم...

ممنون
    حمید جان اینجا معرفیش کردی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیدم ولی مثل اینکه یک کارهایی باید کرد و بعدش هم بیشتر از 1 ماه نمیشه استفاده کرد ازش مسئله بعدی چجوری باید به اینترنت وصل بشی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •