به دليل بحث هاي بي ربط باز يه مدت تو بحث هاتون شركت نمي كنم !!!!
به دليل بحث هاي بي ربط باز يه مدت تو بحث هاتون شركت نمي كنم !!!!
به نظر شما اگه psp slim از دبی بگیرم بهتره یا ایران؟
قیمت تو دبی چنده؟
بهترین سایت برای خرید psp چیه؟
قیمت مموری 8گیگ تو دبی چنده؟![]()
اقا رسول این سایتهdl.qj.net نمیدونم چرا قات زده نمیشه دانلود کرد
در مورد رم نمیتونم عکس بزارم ولی فکر نکنم تقلبی باشه اخه رم های سونی گرونه ولی این sandisk هست حالا اگه شما میتونی عکس بزار
شما به خاطر من ببخش![]()
بهتره از ایران بگیری چون همینجا برات کپی خورش میکنن (از همون مغازه ای که خریدی) ولی اگه از دبی بگیری باید پول بدی تا کپی خورش کنن (البته تو ایران) باز خود دانی
سلام دوستان!
بهترین مبدل Dvd برای Psp چیه؟ فرم ویر من 3.3 هست.
ممنون میشم اگه بگید![]()
اينم اون بالا بهت گفتم.
شرمنده من عكس از sandisk ندارم ولي از سوني چرا فكر نكنم sandisk تقلبي باشه يعني من نديدم.
كپي خور كردنش مسئله اي نداره ايشون ميخان پولشونو الكي حروم نكنن كاري به كپي خور كردنش نداره كپي خور كردنش فقط براي اولين بار مسئله هست از باراي بعد خودتون هم ميتونيد كپي خورش كنين .
بهترين برنامه XviD4PSP هست شما توي سايتياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبگرد حتما پيدا ميكني منم اگه لينكشو پي دا كردم ميزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم براي اقاي siriman عضويت شمارو تبريك ميگم.
آخرين ورژن از برنامه XviD4PSP هست. احتمالا خيلياتون كار كرديد باهاش ولي كسايي كه نميدونن چيه بايد بگم كه اين برنامه براي تبديل فايل هاي تصويري به فرمت MP4 استفاده ميشه امكان تبديل از روي DVD رو هم داره همچنين امكان استفاده از زيرنويس رو هم داره و ميتونيد فيلمي كه تبديل ميكنيد رو با زيرنويس فارسي تبديل كنيد و به راحتي بر روي PSP اجرا كنيد.
براي اجرا احتياج به Microsoft's .NET Framework ورژن 2 هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال چند صفحه قبل ما كرديم ولي هيچكس جواب نداد كه اين دستگاهي كه وصل ميشه به psp وتلوزيون ميگره توي ايران كار ميكنه يانه؟؟
من از دوبی گرفتم.به تو هم توصیه میکنم از دوبی بگیری.خودت هم با یه ذره جرات میتونی کپی خورش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)